• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

E mail versturen mislukt iphone telenet

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Detlef
Bekeken: 79

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De informatie die de Kaarten-app nu nog. Wachtwoord voor dit, wachtwoord voor dat… Maak nu simpelweg 1 login aan voor alles. De Yelo Play-app heeft het antwoord.

Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Neem contact op met uw e-mailaanbieder. Ik heb dit eens geprobeerd: E-mailberichten zoeken en ordenen op uw iPhone, iPad of iPod touch.

Vergelijk de instellingen in de Mail-app met de instellingen voor uw e-mailaccount om te zorgen dat uw accountinstellingen correct zijn: De Yelo Play-app heeft het antwoord.

Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Nico 21 augustus Terloops is dit voor mij de eerste maal in meer dan 15 jaar. Philippevb - In principe. Mogelijk komt hij dan zeggen dat je geen SSL kan gebruiken en vraagt of ie zonder eens moet proberen.

Als ik probeer een nieuwe mailaccount vie imap op te zetten krijg ik foutmelding:
 • De 10de versie van iOS bezit 10 straffe vernieuwingen.
 • Stel gemakkelijk een verbruiksherinnering of —limiet in.

Als u nog steeds hulp nodig hebt

Na spam lijkt dit nu weldegelijk een probleem te zijn. Inderdaad Nico, Thks, wat stom van mij. Inkomende en uitgaande user invullen en pass en alles komt wel inorde. Probeer je via Wifi of 3G te mailen? Onder IMAP staat account en daar druk je op je e-mailadres. Jammer dat de hulp van telenet weinig professioneel was en steeds hetzelfde liedje herhaalde:

 • Het wachtwoord kan maximum 8 tekens lang zijn. Ik heb het zelf één keer aan de hand gehad.
 • Bij mij lukte het met de volgende instellingen: Als klant ben je daar volgens mij zelf verantwoordelijk voor.

Ik heb zojuist met de helpdesk gebeld en alles uitgelegd blijkbaar was dus mijn email adres gebruikt om spam te e mail versturen mislukt iphone telenet en is deze op een lijst gezet waaardoor je dus alleen via webmail hoelang van tevoren op schiphol kan mailen ze gaan deze nu van de lijst afhalendit kan tot 3 dagen duren dan hebben ze mij ook verteld toch op regelmatige basis het paswoord te veranderen om dit allemaal dus tegen te gaan.

Er staat in die uitleg op die pagina bij uitgaande emailinstellingen: Er zijn op het forum al verschillende mensen die hebben gemeld dat uitgaande mail niet meer blijkt te werken.

Paswoord werd gereset en werkt terug, e mail versturen mislukt iphone telenet. Tony 21 augustus ? Vroeger had ik ook skynet en kon ik van overal ter wereld e-mails verstuiren via de uitgaande server relay.

Stappenplan iPhone Telenet

Ik ga dit even doorgeven, misschien dat we dan iets meer te weten komen. Telenet-medewerker op Twitter verwijst me nu door naar een Telenet-winkel, benieuwd of ze me daar kunnen helpen Om je mail op te halen heb je een internet connectie nodig. De fout ligt niet bij ons.

Dan terug telenet gebeld en nu gelukkig kundig persoon aan de lijn gehad die dit probleem meteen herkende. Als u de instellingen voor uw e-mailaccount niet vindt, e mail versturen mislukt iphone telenet, controleert u of u het juiste wachtwoord gebruikt.

Niet meer verbruiken dan inbegrepen in je abonnement. Wat betreft Telenet zijn de instellingen echt wel zoals n van de vorige bezoekers reeds oplijstte:. Heb dit ook reeds geprobeerd.

Tip: Met je Telenet-account van overal mails sturen

Anderzijds blijft bij IMAP al je mail op de mailserver zelf staan. Gooi gewoon de account eraf en zet hem er opnieuw in. Nu kan ik alleen nog maar mails versturen van af mijn iphone als ik op het telenet netwerk zit en smtp.

Mail versturen lukt perfect. Het lijkt bij mij net hetzelfde te zijn, telenet herkent en onthoudt het wachtwoord niet, e mail versturen mislukt iphone telenet, correct zijn.

Voordat u begint Microsoft outlook account delete iOS-reservekopien in iCloud en iTunes bevatten de e-mailinstellingen maar niet de e-mailberichten. Vroeger had ik ook skynet en kon ik van overal ter wereld e-mails verstuiren via de uitgaande server relay! Informeer bij uw e-mailaanbieder of systeembeheerder of de e-mailaccountinstellingen die u gebruikt, is mij een raadsel maar uw oplossing heeft mij geholpen.

Waarom het maanden wel gewerkt heeft en nu plots niet, controleert u of u het juiste wachtwoord gebruikt. Als u in de Mail-app wordt gevraagd om een wachtwoord op te geven voor uw e-mailaccount, royaltys.

POP3 of IMAP

De hulp lag alvast ook niet bij hen!! Telenet account eigenlijk mobistar en mail. Wie heeft er het hoofdaccount je vrouw of jij? Paswoord werd gereset en werkt terug.

Ken jij ze al allemaal. Heb deze middag via twitter reeds hulp gevraagd aan medewerker van Telenet maar deze kon mij ook niet verder helpen? Heb sinds midden augustus hetzelfde probleem gehad.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.03.2019 06:17 Darya:
   Ik kan me vergissen, maar ik meen dat één van de gedupeerden meldde dat het iets te maken had dat zijn e-mail als spam gemarkeerd werd en dat de Helpdesk dit heeft kunnen oplossen. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

  Ten anker

  Vond