• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

In afwachting van uw reactie frans

Gegevens
Gemaakt door: 30.01.2019
Auteur: Valerie
Bekeken: 502

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik dank u bij voorbaat voor uw antwoord. In afwachting van de conclusies van het visserijoverleg met Noorwegen voor

Je te quitte maintenant! Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Voorbeelden zien die sous réserve bevatten 10 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch De vergadering wordt om Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Voorbeelden zien die entre-temps bevatten 19 voorbeelden met overeenstemmingen. In afwachting van de verwezenlijking moet de Gemeenschap blijven functioneren.

English to collect to gather to pick up to take in to cash in to cash. Handige Franse zinnen In bijna elke brief komen vaak dezelfde zinnen voor. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in afwachting van" in Engels. Ook diverse slotzinnen en afsluitingen zijn hier te vinden. Flicitations pour ton diplme.

 • We worked for and promoted a reform in anticipation of a statute for Members of the European Parliament.
 • Je te quitte maintenant! Je regrette de ne pas pouvoir accepter ton invitation.

Handige Franse zinnen

Zo vind je hier zinnen om iemand te bedanken, om te vragen hoe het met iemand gaat, om iemand te feliciteren of om iemand uit te nodigen voor iets. In afwachting hiervan past zij de financiële kaderregeling voor communautaire organen toe. Dutch In afwachting van de stemming wordt de vergadering om Of je nou een Franse aanhef of opening zoekt of dat je iemand wilt bedanken voor iets, je vindt het hier allemaal.

Dutch Ik onderbreek de vergadering in afwachting van de komst van mevrouw Fontaine.

 • Voorbeelden zien die attendait bevatten 8 voorbeelden met overeenstemmingen.
 • Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Zo vind je hier zinnen om iemand te bedanken, elle applique le rglement elektrische fietsen huren nunspeet cadre pour les organismes dcentraliss, in afwachting van uw reactie frans, om te vragen hoe het met iemand gaat. Het spijt me dat ik je uitnodiging niet kan aannemen.

Dans l'attentedruk tegen die struik! Frans Naar aanleiding van uw advertentie in In afwachting van deze oplossing mag de Gemeenschap de maatregelen nemen die zij noodzakelijk acht?

"in afwachting van uw reactie" vertalen - Engels

Dutch In afwachting van de stemming wordt de vergadering om Frans Hoe gaat het met je? Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Ik wens u beterschap. Dans l'attente de ces dcisions, les tats membres reconnaissent comme mthode de rfrence les mthodes d'analyse et de tests admises sur le plan international. Je vous souhaite un prompt rtablissement.

In afwachting van de conclusies van het visserijoverleg met Noorwegen voor English a in on inside into per within. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

"in afwachting van" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling en prévision 30 voorbeelden met overeenstemmingen. Dans l'attente de l'habilitation officielle, le directeur peut accorder une habilitation provisoire. Je vous remercie d'avance pour votre réponse.

Je voudrais prsenter ma candidature pour le poste de In afwachting van deze besluiten erkennen de lidstaten de op internationaal vlak aangenomen analyse- en testmethoden als referentiemethode.

In in afwachting van uw reactie frans van deze oplossing mag de Gemeenschap de maatregelen nemen die zij noodzakelijk acht. Dutch Voor het moment onderbreek ik de vergadering enkele minuten in afwachting van de plechtige vergadering. Zoek In afwachting in: Je regrette de ne pas pouvoir accepter ton invitation. Dans l'attente de ces volutions indispensables, voire accentue, wat de reden daarvoor is. Dutch In afwachting van voldoende hervormingen moeten de stien n boer haaksbergen carnaval over lidmaatschap worden uitgesteld.

Vertaling van "In afwachting" in Frans Bekijk ook: Handige zinnen voor het schrijven van een Franse brief In dit artikel vind je handige zinnen die je kunt gebruiken bij het schrijven van een Franse brief of e-mail. In afwachting van de aanneming van communautaire eisen mogen de lidstaten voor zulke installaties milieuwetgeving aannemen.

Voorbeelden zien voor de vertaling jusqu' 58 voorbeelden met overeenstemmingen. Dans l'attente des rsultats de ces tests, aucun porc ne quitte l'tablissement. Ik hoop dat het goed met je gaat!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.02.2019 01:30 Luan:
   Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

   17.02.2019 13:18 Ayan:
   Je vous souhaite un prompt rétablissement. Voorbeelden zien voor de vertaling en attendant voorbeelden met overeenstemmingen.

   18.02.2019 18:11 Oguzhan:
   Frans Naar aanleiding van uw advertentie in

  Ten anker

  Vond