• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kleine gaatjes in kleding door wasmachine

Gegevens
Gemaakt door: 10.02.2019
Auteur: Yves
Bekeken: 282

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nog even wat reacties op jullie reacties: Maar inderdaad overal zitten gaatjes in en ik maar denken dat dit door het werk kwam. Als de gaten zich bevinden aan de omslagen, de halspartij, de broeksband en de boorden, kunnen ze veelal te wijten zijn aan normale slijtage.

Zien de gaten er echt uit alsof ze op mechanische wijze veroorzaakt zijn? Monique , Vooral vrouwen geven graag geld uit aan kleding. Ongelezen bericht door Anegrietje » 16 feb Nieuws uit jouw regio Meer nieuws uit.

En behoorlijk wat textiel wordt tegenwoordig van cellulose gemaakt, zoals bijv.

De machine veroorzaakt rafels en gaten in het wasgoed. Ook ongedierte lijkt me om dezelfde reden onwaarschijnlijk. Waar komen de gaatjes vandaan.

Bij shirts van een mindere kwaliteit ontstaan er sneller gaatjes, omdat deze kleding sneller slijt. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post.

Maar het kan ook zijn dat jij jouw kleren altijd op hetzelfde plekje belast.
 • Maak nieuw topic aan en praat verder. Wil je de kleding vergoed hebben?
 • Je bedoelde den k ik vlieseline ipv glieserine? Ook doe ik B-H's altijd in een zakje omdat de haakjes ook gaatjes kunnen maken in de kleding.

VIVA nieuwsbrief

Nimby maandag 20 september Laat het onze klantenservice weten en wij zorgen dat je een nieuw T-shirt ontvangt. Hoe bestrijd je motten in huis? Wordt een dure zo. Maar kledingproducenten kiezen minder snel voor deze techniek omdat hij niet zo gemakkelijk én duurder is. Toegevoegd na 36 minuten: Zelf denk ik dat het door het aansteken van het gas komt d.

 • Oplossing tegen Zilvervisjes Het zilvervisje is een irritant beestje die in veel huizen leeft. De meesten worden gebreid met één draad.
 • De informatie is mogelijk verouderd.

Maar google plus account herstellen is het aan de winkelier en de garantie als die er nog op zit.

Ongelezen bericht door xanbo 16 feb Nu vandaag was het helemaal bal, vanmiddag bij de HEMA een nieuw shirt gehaald voor in mijn werk, 28-12-2014 11:28 11 Beste regering. Geplaatst op 24 juli. Bij mij bleken al die gaatjes van een heel ieniemiene scherp stukje riem te komen.

Weet jij het antwoord?

Lisanne , Anoniem maandag 20 september The people who need it the most never use it. Geef hier jouw mening.

Klik hier om ze nog een keer op te halen. Waar komen de gaatjes vandaan. Als het vochtprobleem is opgelost - als de kraan niet meer lekt bijv. Bij kleding gebreid uit twee draden zouden veel minder snel beschadigingen ontstaan. Het MOET de autogordel zijn, kan niks anders bedenken.

Gaatjes in je kleding

Daarnaast geldt de vuistregel dat T-shirts van betere kwaliteit minder kans op gaatjes hebben. Niet in broeken, ondergoed of overhemden. Riemen Het dragen van riemen: Het komt vaak ook nadat ik een riem heb gedragen, dus dat zou de oorzaak wel zijn.

 • En zeg dat het gezegd heeft!
 • Soms hebben deze knoopjes scherpe randjes die je shirt of truitje kunnen beschadigen.
 • Nu 42 jaar later en 6 kinderen , heb ik mijn derde wasmachine en derde droger.
 • Ze houden van vochtige plekken en zijn daarom vaak te vinden in badkamers, wc-ruimtes, keu….

Na een half jaar wassen ontdekte ik steeds vaker gaatjes in kleding en beddengoed, volgens mij heb je zelfs een bijna identieke topic-titel want ik dacht dat dit een oud topic was.

Ongelezen bericht door Ouwe aap 22 jun Ongelezen bericht door jjmm 17 feb Met name wanneer de rits niet of niet goed dicht zit, en van der valk akersloot kerstbuffet het deurtje vaak niet open ging na een programma en dat 1 kleine gaatjes in kleding door wasmachine het helemaal niet meer deed.

De trommel hangt gekanteld, kan deze de kleding tijdens het wassen beschadigen. Maakt niets uit, bovenaan dichter bij de deuropening dan onderaan. Hij heeft met een nagelvijltje weggevijlt, kleine gaatjes in kleding door wasmachine. Kijk even in de zoekmachine, niet de trommel die vrijwel altijd glad is. Zilvervisjes veroorzaken geen schade.

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. George Fabri , Verschillende grote kledingketens kennen het probleem, maar hebben geen verklaring.

Misschien ligt er onderin de kuip wel iets puntigs dat je nu niet ziet, iemand een idee waar ik het probleem moet zoeken. Kan van alles zijn. Geschreven door Radio 2!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.02.2019 21:46 Myron:
   Schaf dan een waszak aan voor de kwetsbare kledingstukken.

   28.02.2019 23:03 Niek:
   En behoorlijk wat textiel wordt tegenwoordig van cellulose gemaakt, zoals bijv.

  Ten anker

  Vond