• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kolonisten van catan plastic onderdelen

Gegevens
Gemaakt door: 23.03.2019
Auteur: Rhiannon
Bekeken: 917

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nietaatje Arcen 15 maart Ik raad dit product aan. De speel stukken zijn mooi en het spel is makkelijk te leren. Dit spel bestaat uit 3d speelstukken wat het spel nog veel leuker maakt.

Heel grote fan van Kolonisten! Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier Spannend. Hiervoor is het Catan eiland te klein en zijn er niet genoeg grondstoffen om iedereen te kunnen voorzien. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit uit te breiden. Super leuk spel, even wat andere pionen ed dan vroeger, maar nog steeds even leuk.

Kimmiezaire Voorburg 28 mei Ik raad dit product aan.

Dat artwork kolonisten van catan plastic onderdelen niet lekker met elkaar. Het is een super tof spel. Wij hebben de oplossing Ook als het niet 'jouw' beurt is, dan nog moet je opletten en doe je nee. Bij het eerste gebruik verloopt het spel wat moeizaam, echter zodra men het spelletje enkele keren heeft gespeeld gaat dit steeds makkelijker en wordt het spel steeds leuker.

De Kolonisten van Catan: Vlot kaartspel voor 2 4 spelers, gebaseerd op het populaire bordspel De Kolonisten van Catan.

Blogarchief

Ik vind het persoonlijk minder mooi. Haeck Rozenburg 15 november Ik raad dit product aan. Beste Vonnuhhh, Het antwoord is ja. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit netjes op te ruimen. Kappies 21 januari Ik raad dit product aan. Heerlijk en spannend spel waar je vele uren mee zult bezig zijn, maar laat je niet misleiden door de naam. Valkieee 23 januari Ik raad dit product aan.

 • Wij hebben voor bijna elke auto en elke positie een passende…. Ik heb de oude houten versie en vind de plastic versie niet zo mooi.
 • Het spel is bovendien binnen een redelijke tijd gespeeld, zodat ze de aandacht er bij kunnen houden. Let wel op dat je oude en nieuwe uitgaven hebt.

EVE Roosendaal 23 januari Ik raad dit product aan! Maar met een tal aan uitbreidingen wordt dat weer een stuk gebalanceerd. Hoog niveau Deze uitbreidingsset is een van een hoog niveau. Het basisspel is absoluut een aanrader, en zeevaarders ook.

Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument. Bitcollection Rijssen 8 mei Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

CoBo5 5 september Ik raad dit product aan. Had liever deze zoals de oude versie van hout gehad. Luk4s 16 januari Ik raad dit product aan.

Dit zorgt voor veel variatie!. Marit87 19 september Ik raad dit product aan. Leuk strategisch spel voor minimaal 3 personen. Je bent een piraat, die probeert het eiland te veroveren door daar forten en schepen te bouwen. Originele kleur rood en zonder Kleine onderdelen het spel is niet makkelijk aan de kant te leggen.

Basis info

Een gelukkige hand en tactisch vernuft bepalen wie de beste kolonist is. Met dit pakket kan je het spel ook met twee spelen. Niks meer, niks minder!

Aster16 Landsmeer 2 december Ik raad dit product aan.

 • Zonder uitbreidingen duurt dit spel iets langer dan een uurtje.
 • Pagina 1 van 2 3 …
 • EVE Roosendaal 23 januari Ik raad dit product aan.
 • Het is een prachtig, afwisselend spel waar je geen genoeg van krijgt en dan hebben we nog niet eens de uitbreidingen uitgeprobeerd.

Bobomadforce Winterswijk 14 maart Ik raad dit product aan? Geschikt voor alle macs met Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Spannend het is een zeer tacties spel. In deze uitbreiding staat het ontdekken van nieuwe gebieden centraal.

Jopi72 Kessel 5 oktober Ik raad dit product aan. Wij spelen voornamelijk met twee spelers en dat is goed te doen. De beste en voordeligste keus voor uw waardevolle notebook, kolonisten van catan plastic onderdelen. De variant "Helpers van Catan" biedt stevige karakterkaarten met bijzondere eigenschappen voor de spelers. Berendineke Nederweert 15 januari Ik raad dit product aan.

Meer weten over?

Eindeloos speelplezier Spannend tactisch onderhandelen. Er zijn nieuwe en mooie details aangebracht in het spel. Zeer complete set, is ook interessant als je het basisspel al hebt.

Beste Herman, Dat kan, I created the following list of 101 do what you love quotes. Eindeloos speelplezier Goede kwaliteit Grappig Leuk ontwerp Spannend. Sehnlhcabk 25 januari Ik raad dit product aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.03.2019 19:00 Badr:
   Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit het bevorderd je handelszin.

   07.04.2019 17:47 Josina:
   Mooi cadeau voor urenlang speelplezier.

   15.04.2019 23:48 Nirvana:
   Helaas kan je bij deze Big Box maar met vier spelen, waardoor je een uitbreiding nodig hebt. Zo is het bij ons altijd sale.

  Ten anker

  Vond