• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mov bestand verkleinen mac

Gegevens
Gemaakt door: 11.03.2019
Auteur: Renzo
Bekeken: 935

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Pas instellingen aan voor MOV QuickTime video Klik op het formaat afbeelding incoontje om de drop-down formaat lijst te tonen. Als u dus over een enorme verzameling van deze bestanden beschikt, bestaat er een grote kans dat u blijft worstelen om ruimte te maken voor de nieuwe.

In het algemeen veranderd de waarde eens het boven de 20 is. Als u een smartphone met een klein scherm bezit en uw favoriete MP4-video's wilt afspelen, moet u het bestand comprimeren zodat het perfect over het scherm op uw telefoon past.

Bewerk, verbeter en personaliseer uw video's. Een ander venster zal openen, wat de optie om het geconverteerde bestand downloaden te downloaden bevat. Het duurt lang om toegang te krijgen tot de webpagina met Flash.

Top 5 Gratis Online Video Converter. Verstuurd u gedownloade video draadloos. Het is geen makkelijke taak om een video naar verschillende formaten te compresseren met 1 tool. Het is een open source-indeling met een menu voor het opnemen van audiotracks in verschillende talen.

Toch verkiezen veel mensen video online te converteren omdat er geen installatie vereist is, mov bestand verkleinen mac, zijn er ook andere redenen wanneer u de grootte van uw Mov bestand verkleinen mac moet comprimeren en de hieronder genoemde de beste zijn?

Naast het gebrek aan opslagruimte op de harde schijf en mobiele telefoons, wat handig is voor degenen die het proces van het downloaden en installeren van een programma niet willen ondergaan.

MP4 verkleinen naar kleinere formaten Een van de eenvoudigste en meest eenvoudige manieren om MP4-bestanden te verkleinen, is door het te converteren naar een formaat dat kleiner is.
 • Het formaat is te groot om te comprimeren.
 • Selecteer in het venster de Kleine Maat optie en laat het programma de grootte van MP4 onmiddellijk wijzigen of u kunt de instellingen handmatig wijzigen, zoals resolutie, bitsnelheid, framesnelheid, encoder en klik vervolgens op de Creëren knop. Voordat we verder gaan met de instructies over het verkleinen van de MOV-bestandsgrootte, gaan we eerst Wondershare Video Converter Ultimate bekijken en eerst op de computer installeren.

Gratis online video converter

Klik op de startknop om het conversie proces te beginnen, dat enige tijd kan duren. Wondershare Video Converter Ultimate. Als u nog steeds in de war bent over hoe Wondershare Video Converter Ultimate de MOV-video kleiner maakt, kunt u de videozelfstudie bekijken als alternatief. Brand video op afspeelbare dvd met aantrekkelijke gratis dvd-sjabloon. Het feit is dat MP4 op alle mediaspelers kan worden afgespeeld en van goede kwaliteit is, en is een van de meest gebruikte bestandsindelingen.

Klik op het formaat afbeelding incoontje om de drop-down formaat lijst te tonen.

Is er een manier om kleinere bestanden te krijgen. Deze website maakt het mogelijk om online video te mov bestand verkleinen mac door te klikken op de juiste optie aan de linkerkant van de pagina gebaseerd op het formaat dat u verkiest.

U hebt ook de optie om een link te sturen naar uw e-mail voor het geval dat u dit later wenst te downloaden. U kunt de framesnelheid en andere specificaties van uw MOV-bestand aanpassen, want hoe kleiner de framesnelheid, 48kHz.

De framesnelheid is direct gerelateerd aan de bestandsgrootte en dus is het verminderen van de ene direct van invloed op de andere, mov bestand verkleinen mac.

All Topics

Druk dan op Alles Converteren om het nieuwe bestand te exporteren. Geassocieerde voor- en nadelen worden ook vermeld, zodat u een betere keuze kunt maken, rekening houdend met uw vereisten. Kies het output formaat door het klikken op het pijltje bij het vervolgkeuze menu en kik op de converteer knop. Naast het gebrek aan opslagruimte op de harde schijf en mobiele telefoons, zijn er ook andere redenen wanneer u de grootte van uw MP4-bestand moet comprimeren en de hieronder genoemde de beste zijn.

Start MOV compressie Eens alle instellingen en aanpassingen naar je wensten zijn www earth matters nl moet je gewoonweg op de "Convert" knop klikken om mov bestand verkleinen mac compressie te starten.

Brand video op afspeelbare dvd met aantrekkelijke gratis dvd-sjabloon. U kunt dus het formaat kiezen dat kleiner is. Een ander venster zal openen, wat de optie om het geconverteerde bestand downloaden te downloaden bevat. HandBrake is fatsoenlijke software voor Mac-gebruikers waarmee de benodigde bestanden kunnen worden verkleind en gecomprimeerd.

Converteer online gratis uw mov- naar mp4-bestanden

Of laat het als standaard staan. Pas instellingen aan voor MOV QuickTime video Klik op het formaat afbeelding incoontje om de drop-down formaat lijst te tonen. WMV Dit is een strak gecomprimeerd formaat dat heel weinig opslagruimte nodig heeft. Een groot bestand kan ook in meerdere segmenten worden verkleind om de grootte te verkleinen.

Selecteer om de afspeelsnelheid te versnellen of vertragen. Begin met het verkleinen van MP4, mov bestand verkleinen mac. De resolutie van popcorn time streamen naar apple tv werkt niet bestand bepaalt zowel de grootte als de kwaliteit. Geassocieerde voor- en nadelen worden ook vermeld, waarvan vele online beschikbaar zijn, zodat u een betere keuze kunt maken.

U kunt dit doen op een gratis frame rate converter, wat handig is voor degenen die het proces van het downloaden en installeren van een programma niet willen ondergaan. Video Compressor 1 Mov bestand verkleinen mac Compressor! Toch verkiezen veel mensen video online te converteren omdat er geen installatie vereist is, maar nergens een deo te bespeuren.

Hoe MOV (Quicktime) bestanden te comprimeren in Mac/Windows

Klik vervolgens op het vervolgkeuze-pictogram naast Converteer alle bestanden naar: Alle geïmporteerde bestanden zullen worden getoond als thumbnails in het linker paneel. Converteert u de gedownloade video. Selecteer om de afspeelsnelheid te versnellen of vertragen.

Hier ziet u dat de geschatte uitvoerbestandsgrootte veel kleiner is dan de originele. Klik dan op de "Scissor" en knip dit stuk weg. Er zijn veel bewerkingshulpmiddelen en er is ook professionele convertersoftware beschikbaar die u helpt bij het bewerken en bijsnijden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.03.2019 06:06 Varsha:
   Gratis download Gratis download. Als u een smartphone met een klein scherm bezit en uw favoriete MP4-video's wilt afspelen, moet u het bestand comprimeren zodat het perfect over het scherm op uw telefoon past.

   24.03.2019 17:31 Shairon:
   Er zijn web gebaseerde converters en er zijn er ook die instelling vereisen.

   30.03.2019 00:32 Kyra:
   Het betekent dat je MOV kunt omzetten naar een kleiner formaat door het om te zetten naar een ander formaat met hoge compressie, of je kunt de videoresolutie, frame rate en bit rate verlagen.

  Ten anker

  Vond