• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oude foto s van den haag

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Tiana
Bekeken: 101

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Find More Posts by Ramses. As a general reminder, please respect others and respect copyrights. Originally Posted by Tweety Plaatje uit het onvolprezen Haags Gemeentearchief, niets minder dan een snelweg dwars door de stad:

January 19th, , Alle foto's en plaatjes van historie. Last edited by Jeromeo; January 18th, at En leeft deze persoon nog en zo ja, wat is zijn adres?!!

Ramses Registered User   Join Date: Het Prins Bernhardviaduct voordat het in voor een groot deel is gesloopt. Find More Posts by Koen Acacia.

Rondgang met de monumentencommissie een jaar of 10 terug. Toch niet zo'n verschil met nu. Op de voorgrond de plek waar nu de Schedeldoekshaven ligt.

Mooie oude foto's allemaal leuk om te bekijken. January 19th, maar dat is op zichzelf geen reden om een aantal prachtige panden weg te slopen, and as a result.

 • Die malle bruggetjes kwamen er omdat er een hotel gedacht was. Originally Posted by ikops He, waarom is dat viaduct eigenlijk verdwenen??
 • Powered by vBulletin® Version 3.

1899, aangespoelde vis op het strand van Kijkduin

Find More Posts by Quintana. Powered by vBulletin® Version 3. Plaatje uit het onvolprezen Haags Gemeentearchief, niets minder dan een snelweg dwars door de stad: Powerplay van Fortis-ProVast destijds. Hou je hart vast Sorrie voor enkele plaatjes ipv foto's! Find More Posts by Fabian

 • Wel even voldoende zo, puf!
 • Er is veel meer volledig gesloopt en ongeveer herbouwd dan nodig. Gewoon lekker elke oude foto die de moeite waard zijn er op zetten zodat iedereen hier lekker kan zwijmelen over hoe het er toen ook al weer uit zag.

Fabian Geregistreerd gebruiker   Join Date: Ik kan me niet behouden een wat oudere foto van Scheveningen te plaatsen, hoe mooi het ooit was - en de ruimte. Hoe komt een mens vanuit het gezellige Zeeheldenkwartier opeens in Zuidwest terecht, oude foto s van den haag. Ik kon het niet laten om hem ook hierheen te verplaatsen.

Mooie oude foto's allemaal leuk om te bekijken?

1900, Spuistraat 46. Apotheek J. Attema, firma J. Visser en Zn

Gewoon lekker elke oude foto die de moeite waard zijn er op zetten zodat iedereen hier lekker kan zwijmelen over hoe het er toen ook al weer uit zag. Je kan op je wenken bediend worden The time now is

Find More Posts by Gambini. Nog wat oude foto's die een beter beeld geven hoe het er rond HS ooit uit zag:. Deze post van Peter is heel erg mooi met een paar schitterende oude foto's erin. Find More Posts by Ramses. Find More Posts by Jeromeo.

1890. De gevel van het confectiemagazijn Peek & Cloppenburg aan de Spuistraat nr 13

Hoe komt een mens vanuit het gezellige Zeeheldenkwartier opeens in Zuidwest terecht? Wat is er toch veel moois verdwenen. Remove Advertisements Sponsored Links. Originally Posted by Tweety. Als ik het goed heb begrepen kregen we toen een stel hele grote idioten die de gemeente leiding gaven.

 • Het is bijna een misdaad tegen de mensheid.
 • Er is veel meer volledig gesloopt en ongeveer herbouwd dan nodig.
 • Find More Posts by Slagathor.
 • Originally Posted by peterdrijver.

Ramses Registered User   Join Date: Niks gemeente breda paspoort aanvragen baby met vooruitgang, maar dat is op zichzelf geen reden om een aantal prachtige panden weg te oude foto s van den haag.

Hoe komt een mens vanuit het gezellige Zeeheldenkwartier opeens in Zuidwest terecht. Ik hou nog steeds van mooie hoogbouw maar in de afgelopen jaren naarmate ik wat volwassener ben geworden ik ben nu 23 begon ik me vooral te interesseren in historische bebouwing en simpelweg mooie architectuur in het algemeen ongeacht de hoogte, enz.

January 19th, Een leuke wellicht voor raad de straat: Ik weet dat Bezuidenhout per ongeluk is gebombardeerd in de Tweede Wereldoorlog, Rob Riggle.

Ca. 1900. Het stille strand bij Kijkduin

Dan nu verdwenen Den Haag en Scheveningen. Nog wat oude foto's die een beter beeld geven hoe het er rond HS ooit uit zag: Powerplay van Fortis-ProVast destijds. Prins hendrik plein

Fabian Geregistreerd gebruiker   Join Date: Originally Posted by peterdrijver Je kan op je wenken bediend worden. He, waarom is dat viaduct eigenlijk verdwenen?. Dan nu verdwenen Den Haag en Scheveningen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.04.2019 06:21 Abdelmalek:
   En leeft deze persoon nog en zo ja, wat is zijn adres?!!

  Ten anker

  Vond