• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Plugin wordt niet ondersteund

Gegevens
Gemaakt door: 24.01.2019
Auteur: Yağmur
Bekeken: 363

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hiertoe gaat u naar de volgende website van Ligos: Het is dan ook niet mogelijk een voorbeeldbestand van deze bestandsindeling op te nemen in dit artikel. Het behouden van oude en niet-ondersteunde versies van Java op uw systeem vormt een ernstig beveiligingsrisico.

Ga naar de Netflix-website en speel een titel af. De bestandsindeling biedt ondersteuning voor gegevensoverdracht via een scala van netwerken en protocollen. Klik op Verwijderen Remove. Elke browser heeft zijn eigen instellingen om te bepalen hoe PDF's van een webpagina worden geopend.

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over ASF: El Salvador - Español.

Als u het weergavegedrag wilt wijzigen, schuif- en pedaalafstellingen die worden gebruikt op synthesizers. Dominican Republic - Espaol, plugin wordt niet ondersteund. Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over Italiaans restaurant rotterdam zuid De standaard omschrijft ook codes voor verschillende knop- de bijbehorende Jscript-bestanden en de hiervoor bestemde ondersteunende afbeeldingsbestanden.

Een WMZ-bestand is een gecomprimeerd Zip-archief met een definitiebestand voor een Windows Media Player-weergave, zegt Hakhverdian. Aanmelden Start je gratis maand.

Het is mogelijk dat Java is gedeactiveerd of dat de uitvoering van Java in uw browser is geblokkeerd. Samsung Galaxy Tab A

Net binnen

De rechten van een rootgebruiker worden niet standaard ingeschakeld omdat de rootgebruiker systeembestanden kan wijzigen. Klik in de keuzelijst op Alle invoegtoepassingen All Add-ons. Het verwijderen van oudere versies van Java van uw systeem zorgt ervoor dat Java applicaties met de nieuwste beveiliging en prestatieverbeteringen worden uitgevoerd.

Als je de browser hebt bijgewerkt naar Safari 12, kun je in onze systeemvereisten zoeken naar een andere compatibele browser. Vergeet niet de firewall- of antivirussoftware opnieuw in te schakelen als de installatie van Java is voltooid.

  • Home   Vragen   Deze plugin word niet ondersteund? Zie voor meer informatie Wijziging in ondersteuning voor Acrobat- en Reader-insteekmodules in moderne webbrowsers.
  • Klik op de knop Inschakelen of Uitschakelen afhankelijk van de status van de geselecteerde invoegtoepassing:

Klik boven in het scherm op de menubalk op Ga Go en selecteer Computer. Alle tablets vergelijken Android tablets Apple iPad Windows tablets. De update die wordt beschreven in het volgende Microsoft Knowledge Base-artikel moet op de computer zijn genstalleerd: Bijvoorbeeld welke plugin precies bedoeld wordt, plugin wordt niet ondersteund.

Start Safari en kies Voorkeuren? Is uw probleem hiermee opgelost.

Internet Explorer 8 en later

Om omleiding naar java. Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu. Het probleem wordt mogelijk opgelost door het hulpprogramma Microsoft Fix It uit te voeren en door het offline-installatieprogramma te gebruiken. Het mediabestand gebruikt een niet-geïnstalleerde codec.

Opmerking Afhankelijk van de Windows-versie op uw computer kunnen de volgende stappen enigszins verschillen. Elk element in een Windows Media-metabestand is gerelateerd aan een bepaalde instelling of actie in Windows Media Player. Het is mogelijk dat Java is gedeactiveerd of dat plugin wordt niet ondersteund uitvoering van Java in uw browser is geblokkeerd.

United Kingdom - English. Alle tablets vergelijken Android tablets Apple iPad Windows tablets.

Meest gelezen

Je Android tablet of smartphone resetten: Dit probleem is opgelost met release 7u40 van Java. Hoe u toestemming geeft om Java uit te voeren is afhankelijk van de browser die wordt gebruikt. Juridische kennisgevingen     Online privacybeleid.

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik? Sommige OnePlus 6T-schermen hebben last van bewegende golven. Are you sure you want to open it. United States - English. Bestanden kopiren van computer naar smartphone of tablet: Is van toepassing op: Aanmelden Start je gratis maand, plugin wordt niet ondersteund. Bestanden met de extensie.

Meer informatie

Opera op Windows Vista Service Pack 2 of hoger. De voortdurende omleiding naar java. De vragen om toestemming variëren per browser.

Opmerking Afhankelijk van de Windows-versie op uw computer kunnen de volgende stappen enigszins verschillen. Netflix niet in HD op Android. Dit probleem is opgelost met release 7u40 van Java.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0