• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Restaurant aap alphen nb

Gegevens
Gemaakt door: 20.02.2019
Auteur: Amélie
Bekeken: 81

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Erg leuk voor kinderen en heel mooi ingericht. De kok en ook de bazin kwam vragen of het smaakte.

Het eten was verrukkelijk, nette en vlotte bediening, fijne sfeer zelfs op een herfstachtige, verregende maandag midden in de zomer en goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de kinderen kunnen zich goed vermaken in de speelhoek. We deliver the gift card by mail, email, or text message¹. Alles komt bekend voor maar alles heeft een Afrikaans tintje!

Een echte aanrader, restaurant Aap.

Ik heb een fantastische ervaring gehad by Restaurant Aap. Een zeer compleet concept, er zouden meer restaurants moeten zijn als deze. Goed en lekker eten met een Afrikaanse inslag! Restaurant AAP Bekijk grote kaart. Copyright uitetenin.

Wij hebben hier heerlijk gegeten. Het restaurant is helemaal in stijl ingericht. De serveerster die kwam afruimen vroeg of e. Ze presenteerde mijn partner met een exclusieve gluten vrije menu!

Sorry zeiden we, dat we niet goed hebben gelezen.

Prijzen 3g-menu la carte vanaf: En dan heb ik het nog niet eens over het restaurant aap alphen nb. En gerecht was niet goed, de rest was prima. Gisteren waren we samen met vrienden voor de eerste keer bij restaurant Aap in Alphen.

De bediening was ontzettend vriendelijk en behulpzaam en er werd goed voor ons gezorgd.

Hoe was je ervaring?

Vrijdagavond met de Kleinkinderen en aanhang geweest zij uit Breda wij opa en Oma uit Hattem… Echt super gezellig met heerlijk eten en drinken… Alles was er heel goed verzorgt met top personeel en ook veel aandacht voor de klant. Giftly gift cards never expire and there are no inactivity fees. En dat is in veel restaurants wel anders!!

Wij hebben hier heerlijk gegeten.

Ook het kindermeisje was super leuk. De kok is ook de eigenaar met vrouw en dochter. Kopieer de code in het tekstvak door de code te selecteren in het tekstvak en dan met de rechter muisknop "kopiren" te klikken, restaurant aap alphen nb. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. De kok komt inderdaad gezellig aan tafel een praatje maken en helpt je bij het maken van een goede keuze.

Contactgegevens

Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Het is een restaurant waar je je snel op je gemak voelt, en heerlijk kunt eten. Zelfs de kok liep regelmatig langs de tafels om te zien of iemand nog aanmerkingen had.

They are redeemed through the Giftly website. Ook personeel is vriendelijk en zorgen voor een vlotte bediening.

Het eten smaakt heerlijk! Een echte restaurant aap alphen nb, restaurant Aap. Mensen met liefde voor hun vak. Wij hebben er een hele fijne avond gehad en komen snel nog een keer terug.

Is this your business. De chef stond met een grote glimlach allerlei gerechten te bereiden. Het was een ervaring om niet te vergeten.

ZUID-AFRIKA IN BRABANT

Gisteravond bij AAP wezen eten. Send by email or text¹ for electronic delivery, send by mail in a customized greeting card, or print it yourself. Vriendelijke service en er werd zonder vragen op iedere tafel een karaf gekoeld water neergezet. Goed restaurant met ruime parkeermogelijkheid.

Nette bediening, een echte aanrader, noem restaurant aap alphen nb op, zoals het nemen van een klasse of naar aanleiding van een interactieve zelfstudie, Santini en Bianchi valt de broek een maat kleiner uit.

Voor mij waren er speciale glutenvrije crackers en bij het voorgerecht kreeg ik glutenvrij brood.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0