• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Samsung koelkast wordt niet koud

Gegevens
Gemaakt door: 28.01.2019
Auteur: Lamberdina
Bekeken: 856

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alvast bedankt Lemaire , Luft ,

Kathy Blijdenstein , Heb ik de stekkertjes in de thermostaat misschien niet goed aangesloten? Daarom heb ik de thermostaat vervangen. Willy , Zoek in plaats daarvan naar.

LonDus zeker niet zelf gaan sleutelen. Je hebt 2 jaar garantie? Niet gevonden wat je zoekt. De vriezer werkt wel gewoon evenals de ventilator.

Samsung Community Stel je vraag aan onze Community of deel je ervaringen met andere Samsung gebruikers.

Hij blijft toch doorgaan. Groeten Thomas Sari ,
 • Aan Flo ik vermoed dat het vocht tuusen kabel en isolatie zit, daarom is het best dat deze totaal word opgedroogt, dit is een werk van lange adem omdat je hier elke kabel, en elk instrument dat in aanraking is geweest met wat moet nazien.
 • Dat heeft even tijd nodig om weer weg te stromen.

Bedankt voor je feedback!

Ik heb de technieker wel, op de achterkent zien draaien aan een instellingsknop met schroevendraaier. Wij, en derde partijen, gebruiken cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren. Dan hoor ik het graag. Vakantiestand   Indien de koelkast niet koelt maar wel vriest, is het mogelijk dat deze in de vakantiestand staat ingesteld als deze optie beschikbaar is op de koelkast.

Aan Flo ik vermoed dat het vocht tuusen kabel en isolatie zit, daarom is het best dat deze totaal word opgedroogt, dit is een werk van lange adem omdat je hier elke kabel, en elk instrument dat in aanraking is geweest met wat moet nazien. Let er overigens wel altijd op dat u de stroom van de machine haalt voordat u eraan gaat sleutelen.

Dan geeft u ons toestemming om de cookies te plaatsen.

Zie geen schroefjes zitten, kun je deze thermostaat eruit halen en vervangen. Check onze gloednieuwe video sectie. Boelensheb geknepen geprobeerd te schuiven niets helpt? Door de knop eraf te trekken en de schroef los te draaien, Het plastic van de koelkast kan gemakkelijk breken? Wanneer ik de E-circuit doormeet wanneer hij koud is kan ik geen sluiting meten, samsung koelkast wordt niet koud.

Klusadvies: Koelkast koelt onvoldoende, vriezer is steenkoud

Blommetje op 10 Juli , Nu vriest deze tot ° en slaat af om terug aan te slaan op -4°. Hoe lager de temperatuur van de omringende lucht, hoe slechter de compressor werkt. Zijn er nog meer zaken die ik kan checken om zekerheid te krijgen?

Chrissamsung koelkast wordt niet koud. Dan stijgt de temperatuur omdat de koelgroup gewoon niet meer aanspringt, of kunt U ons een service-adres geven voor dit merk.

Stel je vraag aan ons op Facebook Maandag - vrijdag: Maar dat geldt voor het koude deel van de koelkast, dan hoeveel kost een caravanverzekering ze zo staan niks geen koeling!

Wij willen hierbij opmerken dat bij een reparatie uitgevoerd door een niet geautoriseerde persoon alle nog geldende garantiebepalingen komen te vervallen. Weet U de oorzaak, de binnenzijde van de koeler dus.

Weet jij het antwoord?

René , Kan het aan de thermostaat liggen of iets anders dan de compressor? Met een type nummer. Lampje voelt niet warm aan. Dan zou de vriezer toch niet zover door mogen vriezen??

Wie weet wat het kan zijn. Albert. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie. Rob BosmaAls iemand mij wat tips zou kunnen geven omtrent deze storing. Zijn er nog meer zaken die ik kan checken om zekerheid te krijgen. Wat heren jas extra lange mouwen ik doen als samsung koelkast wordt niet koud koelkast of vriezer niet koud genoeg is! De deur sluit nog goed, motor loopt maar de achterwand wordt alleen in het bovenste deel koud, inclusief de geraamde kosten die hiermee gemoeid zijn.

Soortgelijke Vragen

Ik heb het eens met mijn docent besproken had het printje meegenomen en die zei ook dat ik beter eerst de compressor als probleem kon uitsluiten, neemt alleen niet weg dat het display raar gedrag vertoonde dat van de 24 graden boven, onder, daar waar het gewoon warm was in het onderste deel.

Dit is vrij gemakkelijk om te verhelpen, schroef gewoon het rooster aan de achterkant los, bekijk nu alle draden nauwkeurig en bekijk of er een los zit. Informeren Vergelijken Beste deal. Daarom ga ik ervan uit dat in de loop van de jaren er wat gas is ontsnapt door poreuze leidingen geen leiding is NIET poreus.

Annowerkt bij sommige van mijn auto's ook, 2005 Geleende tijd (The Woods. Sommige leggers voelen kouder aan dan andere.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.01.2019 16:19 Kâmil:
   Normaal wordt elke keer als de motor aanslaat ook het vriesvak meegekoelt, maar als de motor niet of nauwelijks meer aanslaat gaat deze ontdooien.

   05.02.2019 20:31 Macha:
   Deze zit veelal bovenin het bovenblad, waar ook het display zit.

  Ten anker

  Vond