• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tandarts stad van de zon

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2019
Auteur: Ouafaa
Bekeken: 730

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een nieuw filmpje dus. In het totaalconcept met specialisten richt hij zich hierbij op het reconstructieve gedeelte boven het tandvlees. Voor de oplettende kijker:

In het totaalconcept met specialisten richt hij zich hierbij op het reconstructieve gedeelte boven het tandvlees. Voor zowel reguliere als cosmetische tandheelkunde kunt bij ons terecht. Maar waarom hebben we ze dan eigenlijk? Paul Snoek hoofd administratie. Leonie van Gool tandprotheticus www. Dit doen wij in een plezierige, ontspannen sfeer waarin u zich prettig zult voelen.

Voorkomen is fijner dan gaatjes vullen Snoep verstandig, eet een appel. Dan opent de Mediaan Clinic in Heerhugowaard haar deuren! Wij hebben jaren ervaring met het uitvoeren van angstbehandelingen. Wilhelm Zerbst - endodontoloog. Regina Engelbrecht - tandarts algemeen Tandarts R.

Mariska van der Reep tandarts- en orthoassistente.

Verzekeringen

Bij TCN Tandarts Heerhugowaard kunt u terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. Als u al jaren door angst niet meer naar de tandarts bent geweest, kunt u zodoende alsnog een gezond en schoon gebit krijgen. Je verzorgt de correspondentie en behandelt de inkomende en uitgaande mail. Acupunctuur Stad vd Zon Heerhugowaard Troposfeer 2. In behaalde hij na een 3 jarige opleiding zijn MSc in Orthodontics in Oostenrijk.

Neem dan contact op met de praktijk, te bereiken op Interesse. Wij blijven het vertrouwde adres met hetzelfde team en garanderen de service die u de afgelopen jaren van ons gewend bent. Geef aan dat we je mogen bellen als je wilt dat we je helpen bij je aanmelding of overstap naar een lieve tandarts. Dierenartsenpraktijk Butterhuizen Middenweg 17B. Meer informatie over onze handelswijze vindt  u hier, tandarts stad van de zon.

Voor onze praktijk in Obdam zijn wij op zoek naar een interieurverzorger. Mondzorg op maat in een vertrouwde omgeving Persbericht: Deze optie is ook mogelijk wanneer de behandeling langer duurt dan normaal.

Reguliere tandheelkunde Esthetische tandzorg Reparaties van protheses en kunstgebitten Wilt u ook patint worden bij TCN. Holotropic herbs Middenweg Mail dan je cv en sollicitatiebrief naar info thc-stadvdzon, tandarts stad van de zon. Klik hier  voor een exacte routebeschrijving. Dan zijn wij op zoek naar jou. Mondzorg op maat in een vertrouwde omgeving Persbericht: Engelbrecht heeft een bijzondere interesse in endodontologie.

Leonie van Gool tandprotheticus www. Tandheelkundig centrum Stad van de Zon. De tandarts en het team van Tandheelkundig Centrum Heerhugowaard bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. TCN tandarts Heerhugowaard is gevestigd in het levendige stadshart. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.

Een nieuw filmpje dus. Wilt u meer informatie over onze behandelmethodes of heeft u vragen, tandarts stad van de zon. Voor onze praktijk in Obdam zijn wij op zoek naar een interieurverzorger. Wegens uitbreiding van onze praktijk zijn wij op zoek naar een zelfstandig interieurverzorger voor 3 dagen in de week? Heb je nog vragen kom dan even langs in de praktijk of bel: Nabijgelegen gezondheids- en schoonheidsbedrijven. Samen naar de tandarts.

Impressie van de praktijk

De Privacyverklaring is van toepassing. Verschillende disciplines als reguliere tandheelkunde, mondhygiëne, orthodontie, endodontologie, parodontologie en implantologie onder één dak. De dames van de balie zijn in een nieuw jasje gestoken. Voorkomen is fijner dan gaatjes vullen Snoep verstandig, eet een appel?

Stapt u uit bij het station Stadshart Heerhugowaard, dan bent u met een kleine 5 minuten bij onze praktijk. Charmista Snoek praktijkmanager - receptioniste.

Contact Klik hier om een bericht naar te sturen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.01.2019 13:20 Amadou:
   Vandaag naar alle praktijken in de regio een persoonlijke uitnodiging gestuurd voor onze opening van mediaan clinic en DTL mediaan. Als u zich op de Middenweg bevindt en in zuidwestelijke richting loopt, ziet u de praktijk aan uw rechterhand liggen.

  Ten anker

  Vond