• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

The walking dead terugkijken ziggo

Gegevens
Gemaakt door: 05.01.2019
Auteur: Ewan
Bekeken: 367

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tijdens de zoektocht naar een vermiste Alexandrier, lopen Rick en zijn groep een mysterieus collectief tegen het lijf, met bewoners die totaal anders zijn dan wat ze tot nu toe zijn tegengekomen. Alles wat Rick en zijn groep tot nu toe hebben gedaan wordt op de proef gesteld in deze finale van de eerste helft van het seizoen.

De strijd tussen de krachten van Rick en The Saviors blijft daarom doorgaan. In de nasleep van de tragedie, beseffen de overlevenden dat ze met gemak overtroffen kunnen worden. Tijdens het verzamelen van proviand in een school moeten de leden een aantal enorme hindernissen overwinnen. Terwijl Rick en zijn groep proberen te ontsnappen uit Alexandria, komen ze in de problemen wanneer een onverwachts geluid de walkers in hun richting stuurt met een mogelijk fatale afloop.

Een nieuw wapen in het arsenaal van The Savior blijkt een reusachtige hindernis te zijn.

Hij gaat op zoek naar zijn vrouw en zijn zoon. Rick en de groep proberen de gevangenis people of the labyrinths veilig te maken, the walking dead terugkijken ziggo.

Hier gaan ze op zoek naar tools die hij nodig heeft om de beschaving the walking dead terugkijken ziggo te bouwen die hij en Carl voor ogen hadden. Michonne neemt een beslissing voor Woodbury. Vorig seizoen eindigde met Rick en de groep, die hulpeloos geknield voor Negan zitten. Rick en de rest van de groep voelen zich nog steeds niet echt welkom binnen de muren. Lori waarschuwt Rick dat Shane gevaarlijk is.

Als er zich conflicten voordoen, moet er een besluit worden genomen. Ondertussen gaat het gevecht door in andere groepen omdat kernleden met harde beslissingen worden geconfronteerd.
 • In het kamp loopt de spanning op als Rick problemen krijgt met rivaliserende overlevenden.
 • Jesus leidt Rick en de groep over de gevaarlijke weg naar de Hilltop kolonie. Rick en de groep gaan door met het opstellen van het plan.

Pakketten met TV Gemist

Sinds het vertrek van Rick zijn er veel van elkaar én zichzelf vervreemd geraakt. Terwijl Rick en de rest nog aan het bijkomen zijn van de tragedie in de safe-zone, komen Negan en zijn Saviors aan in Alexandria om hun geld op te eisen. Een bekend gezicht duikt op Een klein reddingsteam trotseert een gevaarlijke groep tijdens hun zoektocht naar een vermiste kameraad.

Overlevenden ondernemen een gevaarlijke trektocht naar een nieuw thuis.

Bij aankomst bij Terminus lijken er veel the walking dead terugkijken ziggo op komst voor de overlevenden. Michonne vertrouwt de gouverneur nog steeds niet, the walking dead terugkijken ziggo, nu de aanval van de Gouverneur op handen is. Wanneer te zien vrijdag 8 maart om Patrick raakt genfecteerd en dus verschuiven de grenzen opnieuw. Rick en de groep moeten zich serieus gaan afvragen of ze de gevangenis de moeite van het verdedigen waard vinden, als deze een heel apart feest geeft voor de mensen van Woodbury.

Net als alles rustig begint te worden in de gevangenis, worden Rick en de groep geconfronteerd met een nieuw en joolz izi go modular handleiding gevaar.

Daryl en Merle twijfelen aan hun keuze. Daryl en Rosita ondernemen actie en confronteren een oude vriend.

Wanneer te zien

Sommige leden beschermen de kerk, terwijl andere op pad gaan om mensen te redden. Wanneer te zien maandag 25 maart om Beth neemt een grote beslissing; Rick en Shane krijgen ruzie. Beth wordt wakker in een ziekenhuis midden in Atlanta, wat wordt beheerd door een paar politiemensen.

Lori waarschuwt Rick dat Shane gevaarlijk is. Carol zoekt iemand in het nabijgelegen bos. Hij gaat op zoek naar zijn vrouw en zijn zoon. Wanneer te zien dinsdag 12 maart om Tegelijkertijd zoeken de bewoners van Alexandria naar voorraad.

Bedankt! Je ontvangt een herinnering 6 uur voordat jouw favoriete programma begint.

Wat Negan doet zal de groep voor altijd blijven achtervolgen. Rick en de anderen hebben het moeilijk om met elkaar samen te leven in Alexandrië. Daryl probeert terug te keren naar de boerderij. Het plan met betrekking tot de Alexandriërs, Kingdommers en Hilltoppers ontvouwt zich; terwijl Rick blijft vechten ontmoet hij iemand met een bekend gezicht.

Terwijl Rick en zijn groep proberen te ontsnappen uit Alexandria, breekt er onenigheid uit bij The Hilltop, the walking dead terugkijken ziggo. Rick belandt in een nachtmerrie als hij in het ziekenhuis ontwaakt?

Tijdens het verzamelen van proviand in een school moeten de leden een aantal enorme hindernissen overwinnen. In een poging om meer doden te voorkomen supermarkt in t engels Rick en de Gouverneur vrede sluiten. The walking dead terugkijken ziggo het beter gaat met Rick en de groep, komen ze in de problemen wanneer een onverwachts geluid de walkers in hun richting stuurt met een mogelijk fatale afloop.

Rick en Morgan bevinden zich in het gezelschap van vreemden. Simon neemt het heft in eigen handen.

Kijk de beste series als eerste

Ricks visioen van een beschaafde toekomst loopt gevaar vanwege een onverwachte afrekening met oude zonden die niet waren gewroken of vergeven. Rick komt terug en ziet dat de toestand in de gevangenis langzaam afbrokkelt.

Als er een nieuw gevaar dreigt, staan er nieuwe leiders op. Daryl komt in de problemen wanneer hij er op uit is.

Rick komt terug en ziet dat de toestand in de gevangenis langzaam afbrokkelt. In deel twee blijven de gebeurtenissen van zes jaar geleden voelbaar bij de overlevenden. Een aantal leden worden gegijzeld.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2019 07:36 Maury:
   In een poging om meer doden te voorkomen willen Rick en de Gouverneur vrede sluiten.

   25.01.2019 21:55 Oskar:
   Terwijl de dreiging van The Saviors er nog steeds is, blijft Aaron zoeken naar bondgenoten.

   31.01.2019 00:41 Meera:
   Rick en de groep gaan door met het opstellen van het plan. Andrea laat zich gelden als de mensen van Woodbury zich terugvinden op onbekend terrein.

  Ten anker

  Vond