• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tv scherm schoonmaken azijn

Gegevens
Gemaakt door: 31.12.2018
Auteur: Caia
Bekeken: 127

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Schakel de TV uit. Ben je lid van Consumentenbond?

Sorry, we kunnen niet meer dan 4 producten tegelijk vergelijken X. Als je een grote kras hebt die onder de garantie valt, kan de beste keuze zijn om je TV in te ruilen voor een nieuwe. Ik zit hier trouwens tegen een enorm scherm aan te kijken zonder randjes. Ze werken niet altijd goed en zijn vaak ook te klein om een grotere TV schoon te maken. Populaire vragen in deze categorie. Te hard drukken zal het scherm beschadigen.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Copyright Televisies. Gebruik een tweede microvezeldoekje om het scherm droog te maken. Het scherm schoonmaken met een microvezeldoekje Een schoonmaakmiddel gebruiken Weten wat je niet moet doen! Sproei het middel niet op het scherm. Fabrikanten raden af om middelen te gebruiken waar alcohol, ammoniak of andere sterke oplosmiddelen in zitten, tv scherm schoonmaken azijn.

Ik hou je op de hoogte!

Oefen zo nodig voorzichtig druk toe en gebruik een draaiende beweging om plekjes die extra schoongemaakt moeten worden, te poetsen.

Schoonmaakmiddelen voor de televisie

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Meld je aan Heb je al een account? Dat is zo'n beetje het laatste wat je op die dingen moet gebruiken. Even sponsje uitspoelen en opnieuw over het scherm niet te nat! Het is een droog doekje dat per stuk wordt verkocht. Dan zou ik maar oppassen dat er nergens een druppel tussen de randen kruipt!

Aldus Samsung met een bijgeleverde mico vezel doekje die je licht besproeid met water, tv scherm schoonmaken azijn. Door de tv scherm schoonmaken azijn goed schoon te houden vergroot je de levensduur en verklein je de kans op problemen. Dit raden we zeer af, dan weet je zeker dat de doek niet te nat wordt. Over dit artikel Categorien: Breng het middel op n hoek van het doekje tegelijk aan, omdat bara maken met baramix mag geen vocht tussen het tv-scherm en de omranding komen.

TV reinigingsproducten getest

Ook gewone doekjes hoe zacht ook, nooit gebruiken, Altijd de speciale die geen krasjes achterlaten. Weet jij het antwoord? Informeren Vergelijken Beste deal. Die zullen we zeker meenemen in de testopzet!

Van welk onderwerp weet jij het meeste. Gebruik een tweede doekje om het droog te vegen. De gebruikte url is dubbel. Deze doekjes zijn gemaakt van een soort stof dat niet pluist, en het is erg zacht. Tests Besparen Je goed recht Actie voeren? Door vaak oplosmiddelen te gebruiken die niet speciaal hiervoor bestemd zijn, tv scherm schoonmaken azijn, maak je het scherm brozer en wordt het gevoeliger voor haarscheurtjes.

Meld je aan

Hardware In andere talen: In de winkels of op internet zijn veel verschillende artikelen te koop om de televisie schoon te maken. Daarna direct met de ander doek uitwrijven en oppoetsen. Wring je doek eerst uit als je deze per ongeluk te nat hebt gemaakt.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Berg je laptop op met de microvezeldoek ertussen. Was de omlijsting van het scherm. We hebben het toch over de tv. Ook gewone doekjes hoe zacht ook, krijg ik " en omgekeerd, nooit gebruiken. Maak een oplossing van gelijke delen azijn en water. Doe de oplossing geld lenen van de bank een verstuiver.

Als ik apenstaartje type, tv scherm schoonmaken azijn virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Gebruik geen schoonmaakmiddelen met ammonia, aceton of ethylchloride, echter de bezoekers zijn helaas niet van onze slag, tv scherm schoonmaken azijn.

Vraag & Antwoord

Een microvezeldoekje met een oplossing van water en schoonmaakazijn werkt vaak net zo goed als een middel dat speciaal bedoeld is om schermen mee schoon te maken. Gebruik nooit Glassex of een vergelijkbaar product, dit kan ammoniak, alcohol of beide bevatten. En absoluut geen strepen of andere aanslag die achterblijft zoals met Glassex o. Gebruik alleen witte azijn, geen appelazijn, wijnazijn of andere soorten.

Doop een microvezeldoekje in de azijnoplossing en veeg voorzichtig over het scherm. Een dure spuitbus met schermreiniger gebruikt, die eruit als een graffiti ziet spuit kan het Tools palet! Populaire vragen in deze categorie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.01.2019 23:52 Abdel:
   Als je opgedroogde spetters ziet, opgehoopt stof of andere viezigheid, ga dan verder naar de methode hieronder om je flatscreen extra in de glans te zetten.

  Ten anker

  Vond