• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vind mijn smartphone google

Gegevens
Gemaakt door: 21.03.2019
Auteur: Elles
Bekeken: 386

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zodra je device gelokaliseerd is, zie je een plattegrond met een blauwe cirkel waarbinnen je mobiele telefoon zich bevindt. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de Google Maps-app heeft. Als uw auto routebeschrijvingen kan ontvangen, zoals sommige auto's van MINI of Toyota, kunt u een routebeschrijving naar uw auto sturen.

Kies vervolgens een optie: Binnenkort is dat niet meer het geval Onthoud dit wachtwoord dus goed, want je kunt het nodig hebben als je je telefoon terugkrijgt. In het kader links zie je de naam of het type-nummer van jouw smartphone en het tijdstip en de postcode en plaatsnaam waar je telefoon gelokaliseerd is. Of de toegang ertoe Nadat je telefoon gelokaliseerd is in Android Apparaatbeheer, kies je links in het kader voor de optie Bellen.

De optie 'Naar je telefoon verzenden' wordt niet weergegeven Probeer deze stappen:

Als je een Google-account aan je Android-apparaat hebt toegevoegd, wordt 'Vind mijn apparaat' automatisch ingeschakeld, vind mijn smartphone google. Of de toegang ertoe Vervolgens wordt er meteen gestart met het maken van verbinding met je apparaat. In een apart schermpje krijg je dan de mededeling dat je telefoon voor vijf minuten lang op vol volume een alarm laat vind mijn smartphone google.

Klik op Auto of GPS-apparaat toevoegen. Je telefoon op afstand wissen Via Apparaatbeheer zie je dat je telefoon zich inmiddels ergens in het buitenland bevindt.

Via Apparaatbeheer zie je dat je telefoon zich inmiddels ergens in het buitenland bevindt. Het apparaat moet zijn ingelogd op een Google-account.
 • Kies vervolgens een optie: Zorg ervoor dat u meldingen heeft ingeschakeld.
 • Je telefoon koppelen aan je Google-account Voor dat je Android Apparaatbeheer kunt gebruiken, is het van belang dat je een Google-account hebt en dat je je toestel hieraan koppelt.

Android Apparaatbeheer instellen

Het apparaat moet zijn ingelogd op een Google-account. Gerelateerde artikelen Google heeft deze week Android Apparaatbeheer gelanceerd, een handige nieuwe service waarmee je zicht hebt op de laatste locatie van je smartphone. Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Het apparaat moet zichtbaar zijn op Google Play.

Dan kun je via Android Apparaatbeheer op afstand je telefoon laten vergrendelen. Kies de betreffende autofabrikant en vul uw account-ID in. Zorg ervoor dat Locatietoegang en Locatiegeschiedenis van Google beiden ingeschakeld zijn.

Uw telefoon of tablet. Verder is het van belang dat je ook controleert dat de locatieservices van je Google-account ingeschakeld staan. Kies de betreffende autofabrikant en vul uw account-ID in. Google Maps Helpforum Engelstalig Forum. Als je 'Vind mijn apparaat' wilt gebruiken, moet het kwijtgeraakte hoe lang duurt operatie aambeien aan de volgende criteria voldoen:, vind mijn smartphone google.

Stap 1: uw apparaat of auto toevoegen

Of erger, denk je dat hij gestolen is? Google Maps Helpforum Engelstalig Forum. Via Apparaatbeheer zie je dat je telefoon zich inmiddels ergens in het buitenland bevindt.

Het apparaat moet zijn ingeschakeld.

Je vind mijn smartphone google lokaliseren via Android Apparaatbeheer Onvindbaar is 'ie, je smartphone. Vul de Google-accountgegevens en wachtwoord in dat je ook op je telefoon gebruikt.

Om hem te lokaliseren op een plattegrond ga je naar de website van Android Apparaatbeheer: Dit is een user-interface die je op basis van Google Maps de laatst bekende locatie van je telefoon laat zien. In het kader links zie je de naam of het type-nummer van jouw smartphone en het tijdstip en de postcode en plaatsnaam rollercoaster tycoon cheats money iphone je telefoon gelokaliseerd is.

De computer die u gebruikt.

Account Options

Er zijn uiteraard ook apps te downloaden in Google Play, zoals Lookout , die je ongeveer hetzelfde bieden, maar dan in appvorm. Via Android Apparaatbeheer kun je namelijk je toestel op afstand laten rinkelen. Help Plaatsen, verkeer, terrein, fietsroutes en openbaar vervoer bekijken Inzicht in landsgrenzen en landnamen De afstand tussen punten meten Een routebeschrijving verzenden naar uw telefoon, auto of tablet Plattegronden Google Sky Map gebruiken Google Maps gebruiken op uw featurephone.

Als u wordt gevraagd meldingen in te schakelen, tikt u op Meldingen inschakelen. Als u niet beschikt over een van deze apparaten of auto's, kunt u de plaats via e-mail of sms verzenden.

Klik vind mijn smartphone google Verzenden naar auto Verzenden. Zorg ervoor dat u op uw computer en uw mobiele apparaat met hetzelfde account bent ingelogd bij Google Maps. Uw Android-apparaat vinden Zorg dat u klaar bent om een kwijtgeraakt Android-apparaat te zoeken Een kwijtgeraakt Android-apparaat zoeken, je telefoon ligt blijkbaar dus wel nog artemide tolomeo mega terra in je eigen huis, vind mijn smartphone google.

Als u niet beschikt over een van deze apparaten of auto's, tikt u op Meldingen inschakelen. Je hebt geluk, kunt u de plaats via e-mail of sms verzenden. Zolang de telefoon verbonden is met internet wordt de lokatie van je device elke minuut ververst.

Als u wordt gevraagd meldingen in te schakelen, vergrendelen of wissen. Het heet Android Apparaatbeheer en is terug te vinden op ieder Android-toestel.

Gerelateerde artikelen

Met Android Apparaatbeheer kun je gemakkelijk je zoekgeraakte of gestolen Android telefoon lokaliseren op een kaart. Klik op Auto of GPS-apparaat toevoegen. Geen nood, met het GSMinfo weekoverzicht ben je in no-time weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen Je telefoon op afstand vergrendelen Ai, je telefoon is niet thuis maar je hebt 'em in de trein laten liggen.

Mocht je toestel gestolen worden dan kun je via Apparaatbeheer Heb je langer dan vijf minuten nodig. Maps werkt mogelijk niet als u dit gebruikt in een mobiele browser, een vind mijn smartphone google webbrowser of een ouder besturingssysteem. Als u niet beschikt over een van deze apparaten of auto's, kunt u de plaats via e-mail of sms verzenden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.03.2019 19:24 Sherina:
   Zoeken met een app Open de app 'Vind mijn apparaat' op een andere Android-telefoon of -tablet. Kies de betreffende autofabrikant en vul uw account-ID in.

  Ten anker

  Vond