• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vlaggen van de wereld met naam

Gegevens
Gemaakt door: 26.03.2019
Auteur: Nasima
Bekeken: 123

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Door op de naam van de bijbehorende staat te klikken, gaat u naar het artikel over de betreffende staat. Overgenomen van " https:

Zie Vlaggen van internationale organisaties voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Vlag van Saint Vincent en de Grenadines. Het is een vriendelijk gebaar om gasten te ontvangen met een vlag van herkomst. Dit artikel is een overzichtsartikel betreffende vlaggen. Vlag van El Salvador. Vlag van Saint Lucia. Artikelen 1 tot 12 van in totaal Bekijken 12 24

Japanse vlag rechtformaat Vanaf: Leverbaar in diverse formaten en gemaakt van het authentieke kwaliteitsdoek Spun-Poly. Gebruik landenvlaggen van dezelfde afmeting of hang ze op gelijke hoogte.

Ook de vlaggen uit andere werelddelen zoals de vlag vlaggen van de wereld met naam U! Ontvang onze DVC nieuwsbrief: Doordat de PLO tijdens het uitroepen van de staat officieel geen autoritaire macht had in het gebied en onverdeeld Jeruzalem vanaf volgens de Isralische wetgeving hoofdstad van de staat Isral is, wordt Palestina niet volledig internationaal erkend.

Rood-wit-marine blauwe rechtformaat vlag Vanaf: Duitse vlag rechtformaat Vanaf: JavaScript lijkt uitgeschakeld te staan in uw browser.

De minst bekende vlag

Sorteer Op Bestverkocht Naam Prijs. Vlag van de Salomonseilanden. Japanse vlag rechtformaat Vanaf: Zie Taalvlaggen voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Rood-wit-marine blauwe rechtformaat vlag Vanaf: Europese Unie vlag rechtformaat Vanaf:

 • Sorteer Op Bestverkocht Naam Prijs. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.
 • Portaal Vlaggen en wapens. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Verenigd Koninkrijk vlag rechtformaat Vanaf:. Bent u op zoek naar een landenvlag voor in uw vlaggenmast of aan de gevel. In andere projecten Wikimedia Commons.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Vlag van Saint Kitts en Nevis. Vlag van Burkina Faso.

Navigatiemenu

Daarnaast gebruiken veel staten aparte handelsvlaggen en oorlogsvlaggen. Duitse vlag rechtformaat Vanaf: Overgenomen van " https: Vlag van het Verenigd Koninkrijk.

JavaScript lijkt uitgeschakeld te staan in uw browser? Heraldische wapens van de wereld Vexillologie Vlag Vlaginstructie. Vlag van El Salvador? Vlag van Saint Lucia. Vlag van Saint Vincent en de Grenadines.

Landenvlaggen voor uw evenement

Internationale vlag regels Wilt u meerdere vlaggen van de wereld naast elkaar hangen? Bijbehorende masten en vlaggenstokken bestelt u ook direct online bij Dokkumer Vlaggen Centrale. Vlag van Antigua en Barbuda.

Ook de vlaggen uit andere werelddelen zoals de vlag van U. Zie Vlaggen van internationale organisaties voor het hoofdartikel over dit onderwerp, vlaggen van de wereld met naam. Zie Vlaggen van niet-erkende staten voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

USA vlag rechtformaat Vanaf: Sorteer Op Bestverkocht Naam Prijs. Materiaal van de landenvlaggen Alle landenvlaggen worden gemaakt van het authentieke polyester weefsel Spun-Poly: Vlag van de Verenigde Staten.

Vlag van Hotel huis ter duin strandtent Kitts en Nevis!

Landenvlaggen bestellen

Met behulp van de eerste letter van de Franse namen van de betrokken landen kunt u de rangorde bepalen. Verenigd Koninkrijk vlag rechtformaat Vanaf: Alle landenvlaggen liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Overzichtsartikelen over vlaggen Hoofdartikel:

Italiaanse vlag rechtformaat Vanaf: Vlag Vlag naar land. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.04.2019 20:57 Fadwa:
   Vlag van de Verenigde Arabische Emiraten. Zie Historische vlaggen voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

   04.04.2019 14:38 Morris:
   Bent u op zoek naar een landenvlag voor in uw vlaggenmast of aan de gevel? Het is een vriendelijk gebaar om gasten te ontvangen met een vlag van herkomst.

   07.04.2019 02:42 Yente:
   Portaal Vlaggen en wapens. Vlaggen en wapens Historische vlaggen · Handelsvlaggen van de wereld · Marinevlaggen van de wereld · Vlaggen van niet-erkende staten · Vlaggen van internationale organisaties · Vlaggen per land · Vlaggen van afhankelijke territoria · Vlaggen van subnationale entiteiten · Vlaggen van gemeenten Zie ook:

  Ten anker

  Vond