• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Auto all risk verzekeren zlm

Gegevens
Gemaakt door: 14.02.2019
Auteur: Carien
Bekeken: 383

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent als u een verzekering afsluit. De hoogte van het eigen risico hangt af van de schadeoorzaak, beveiliging, waarde van de auto, leeftijd van de bestuurder en het betrokken reparatiebedrijf.

Bent u benieuwd naar de autoverzekering van ZLM? Verhaalsbijstand is een gratis service van ZLM Verzekeringen waarbij wij uw schade verhalen.

Bezoek dan snel de website van deze autoverzekeraar en bereken uw premie. Een Allrisk autoverzekering dekt de schade aan de eigen auto, ook als deze schade door eigen toedoen wordt toegebracht. Welke keuzes heeft u voor de ZLM Autoverzekering?

De hoogte van de premie van een all risk autoverzekering is afhankelijk van onder andere de cataloguswaarde van de auto. Bijvoorbeeld over wat er precies verzekerd is, de gevolgen voor uw korting of welke reparateur u kunt inschakelen.

Onder meer schade door vorst, diefstal na auto all risk verzekeren zlm en wanneer de auto niet aan onze beveiligingseisen voldoet. Heeft u de zaken die bij uw auto horen als en navigatiesysteem of een trekhaak. Verzekerd naar de keuring Als u met de auto naar de keuring rijdt, auto all risk verzekeren zlm, 0,- als u laat herstellen bij een samenwerkend bedrijf en EUR ,- als u zelf een schadehersteller kiest? Het eigen risico is EUR 45,- bij ruitschade, maakt u gebruik van de openbare weg.

U kunt een schade online melden of via telefoonnummer - In het buitenland heeft u recht op hulp bij pech.

Een WA Volledig Casco autoverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt. Allrisk autoverzekeringen worden ook wel als WA Volledig Casco verzekeringen aangeboden en bestaan uit het wettelijk verplichte WA gedeelte en het aanvullende Allrisk Volledig Casco gedeelte.

Wel of geen Allrisk verzekering?

Bekijk ook de voorwaarden van deze autoverzekering. Onder meer brand, ruitschade, diefstal, aanrijding met dieren, storm en hagel. Dekt een all risk autoverzekering ruitschade? Dan kunt u uw schade verhalen op de veroorzaker. Dan moet u dus ook een autoverzekering hebben.

Voor een all risk autoverzekering betaalt u meer premie dan voor enkel een WA autoverzekering. Hieronder kunt u aangeven welke cookies u accepteert. Per schadevrij jaar bouwt u 1 kortingstrede en 1 schadevrij jaar op.

In veel gevallen schakelen wij een schade-expert auto all risk verzekeren zlm. Uiteraard moet u uw importauto goed verzekeren. Wijzen wij uw claim gedeeltelijk af. Een all risk autoverzekering dekt dit risico.

Autoverzekering met Allrisk dekking versus WA dekking

Een all risk autoverzekering dekt dit risico. Als de kosten van de contra-expert meer bedragen dan de kosten van onze eigen expert, dan vergoeden wij de hogere kosten als deze redelijk zijn. ZLM is een aantal jaren geleden als eerste geëindigd in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars.

Binnen 4 werkdagen bevestigen wij u de ontvangst van uw schademelding en hoort u of er dekking is. Heeft u volgens de derde deskundige gelijk. Dat geldt zowel voor de bestuurder als voor de passagiers. Onder meer schade door vorst, diefstal na onzorgvuldigheid auto all risk verzekeren zlm wanneer de auto niet aan onze beveiligingseisen voldoet. In het buitenland heeft u recht op hulp bij pech. ZLM werkt samen met een aantal adviseurs.

Dit is er allemaal verzekerd

Een all risk autoverzekering dekt de schade die door uw schuld aan uw eigen auto ontstaat. Bel ons op -  of bel uw ZLM-adviseur. In de tabel hieronder ziet u de verschillen tussen de 3 dekkingen.

Het wettelijk verplichte WA deel van de verzekering dekt de schade die wordt toegebracht aan de auto van anderen die veroorzaakt is met jouw auto? U ontvangt binnen 4 werkdagen een schadeformulier. ZLM is een regionale verzekeraar zonder winstoogmerk, auto all risk verzekeren zlm. Klm flying blue silver begrijpen dit en zullen u daarom te allen tijde van een eerlijk advies voorzien.

Hierbij maakt het niet uit wie de aansprakelijke is. Voor een Allrisk autoverzekering betaal je meer premie dan voor alleen een WA autoverzekering.

Vul voor de schadeherstelbedrijven bij u in de buurt hieronder uw postcode in.

Lees meer over allrisk. Materiële schade en letsel. Voordat er een Nederlands kenteken en meldcode bekend zijn zullen er namelijk al behoorlijk wat dagen verstreken zijn.

Er is een aantal reparateurs waar ZLM mee samenwerkt. Of stuur uw Europese schadeformulier naar ons op. Zaten deze zaken nog niet in uw auto toen hij uit de fabriek kwam.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.02.2019 15:40 Ossama:
   Een WA Volledig Casco autoverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt.

   18.02.2019 16:35 Sylvain:
   Wij vertellen u of u nog een schriftelijke bevestiging ontvangt. Let erop of glazen schuif daken en het glas van de autolampen zijn meeverzekerd, dit is niet altijd het geval.

   25.02.2019 23:24 Jooske:
   Premie berekening Allrisk autoverzekering Naast de uitgebreide dekkingsmogelijkheden bieden de ANWB Autoverzekeringen ook een aantrekkelijke premie.

  Ten anker

  Vond