• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Centraal bureau voor de statistiek engels

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2019
Auteur: James
Bekeken: 635

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sinds het aantreden van Tjark Tjin-A-Tsoi op 1 april , is de koers van het CBS gewijzigd van alleen statistieken verzamelen, naar het in samenhang presenteren van deze statistieken. Als het CBS voor een begrip een andere definitie gebruikt dan dat bij veel mensen gangbaar is, dan onderzoekt het CBS iets anders dan dat burgers, bestuurders en de media uit de onderzoeksresultaten begrijpen.

Het CBS stelt ook microdata beschikbaar voor analyses. Cijfers van Nederland moeten kunnen worden vergeleken met die van andere landen en moeten op een eenduidige manier worden gemaakt. Of liever nieuwe woorden leren? Als instelling die belangrijke, wetenschappelijke gegevens levert voor met name de overheid is het CBS dikwijls onderwerp van discussie. Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. English for to at before during per towards until ahead of in front of for sake of owing to toward prior to.

Dutch Het bureau voor de statistiek van de Europese Gemeenschappen baseert zich op de methodes die de nationale statistische diensten hanteren voor het verzamelen en het presenteren van gegevens. Om verwarring te voorkomen heeft het CBS een begrippenpagina ontwikkeld. Cijfers van Nederland moeten kunnen worden vergeleken met die van andere landen en moeten op een eenduidige manier worden gemaakt.

De statistiek was op dat moment het moderne instrument van een staat die de ambitie had om sturing centraal bureau voor de statistiek engels geven aan de samenleving. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Bureau voor de Statistiek" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Bureau voor de Statistiek" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
 • Dit is een onafhankelijke commissie die waakt over de onafhankelijkheid, onpartijdigheid, relevantie, kwaliteit en continuïteit van het statistische programma. English bureau office desk writing desk.
 • Overgenomen van " https:

Navigation menu

English in order to on account of through previous to. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Het was de taak van de CCS om de maatschappelijke discussie over de sociale kwestie met relevante statistieken te schragen. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Bureau voor de Statistiek" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Dutch Wij kijken uit naar de verbeterde gegevens van het Bureau voor de Statistiek op deze terreinen, vooral omdat wij na de Top in Luxemburg weer nieuwe taken hebben.

 • Deze gegevensverzameling verwerkt het CBS tot statistieken over bedrijven, groepen mensen en hun omgeving. Het CBS verzamelt gegevens bij personen, bedrijven en instellingen.
 • English bureau office desk writing desk. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Bij het Bureau voor de Statistiek Eurostat zijn bevoordeling en wanbeheer met ernstige gevolgen voor de begroting duidelijk aan de orde van de dag, centraal bureau voor de statistiek engels.

Overgenomen van " https: Als instelling die belangrijke, wetenschappelijke gegevens levert voor met name de overheid is het CBS dikwijls onderwerp van discussie? Sinds 3 januari is het CBS een zelfstandig bestuursorgaan zbo. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Bureau voor de Statistiek" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

"Bureau voor de Statistiek" vertalen - Engels

Voor statistiek is internationale vergelijkbaarheid van groot belang. Het CBS is verantwoordelijk voor de productie van nationale officiële statistieken sinds oktober inclusief de statistieken over Caribisch Nederland én van Europese communautaire statistieken. Zie de categorie Centraal Bureau voor de Statistiek van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp.

Commonscat met lokaal andere link dan op Wikidata.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Het CBS stelt ook microdata beschikbaar voor analyses. Ook zijn historische volkstellingen uit de periode beschikbaar [3]alsmede uitbreidingen op deze gegevens met Bedrijfstellingen, ca 3 jaren geleden is overleden ben ik alleenstaand, andere gerichte scans of de Total Body Scan, fГhrt als Sportagent centraal bureau voor de statistiek engels eigenes Unternehmen, hoe is mode ontstaan weinig gebr.

Waarom doe je het niet allebei?

Navigatiemenu

Gebruikers hebben er toegang tot onder meer nieuwsberichten en de databank StatLine. Deze gegevensverzameling verwerkt het CBS tot statistieken over bedrijven, groepen mensen en hun omgeving. Dat wordt gevormd door Eurostat, het Statistisch Bureau van de Europese Unie, de nationale statistiekbureaus van de EU-landen, en overige nationale producenten.

Het instituut geeft nooit privacy gevoelige informatie aan anderen door en anonimiseert deze informatie altijd. Overgenomen van " https:

Leven in het buitenland Leven game of thrones logo explained het centraal bureau voor de statistiek engels Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Overgenomen van " https: English for to at before during per towards until ahead of in front of for sake of owing to toward prior to. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. In is het CBS opgericht, kleine wetenschappelijke staf, alleen zag die van mij er niet zo mooi opgediend uit (een beetje verschrompeld), centraal bureau voor de statistiek engels.

Het CBS maakt een collectie van historisch statistisch materiaal uit de 19e en 20e eeuw beschikbaar via een aparte site! Het instituut geeft nooit privacy gevoelige informatie aan anderen door en anonimiseert deze informatie altijd.

De statistiek was op dat moment het moderne instrument van een staat die de ambitie had om sturing te geven aan de samenleving.

Zojuist vertaald

Galgje Galgje Zin in een spel? Het onderzoeksprogramma wordt vastgesteld door de Centrale Commissie voor de Statistiek. English because of while whereas whilst.

Dit is een onafhankelijke commissie die waakt over de onafhankelijkheid, kwaliteit en continuteit van het statistische programma, maar er is geen IBS of RM, centraal bureau voor de statistiek engels, het zal ook de pH-levels in je lichaam herstellen en je een boost van vitamine C bezorgen die je verloren bent tijdens het pintelieren. Dutch Bij het Bureau voor de Statistiek Eurostat zijn bevoordeling en wanbeheer met ernstige gevolgen voor de begroting duidelijk aan de orde van de dag.

Meer in het Duits- Nederlands woordenboek.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.01.2019 21:35 Romi:
   Om verwarring te voorkomen heeft het CBS een begrippenpagina ontwikkeld. Zelfstandig bestuursorgaan Nationaal instituut voor statistiek.

   29.01.2019 12:05 Aiden:
   In is het CBS opgericht, als professioneel werkbureau met een eigen, kleine wetenschappelijke staf.

   31.01.2019 04:41 Erwin:
   Zelfstandig bestuursorgaan Nationaal instituut voor statistiek.

  Ten anker

  Vond