• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Chat wissen whatsapp ongedaan maken

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Jannick
Bekeken: 586

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onder deze optie vind je ook de mogelijkheid om je naam aan te passen. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Mocht je ondanks deze lange lijst met WhatsApp tips nog het gevoel hebben, handige tips te missen, laat dan een reactie onder dit bericht achter! Wanneer bij een bericht je blauwe vinkjes te zien krijgt, betekent dit dat de ander het bericht heeft gelezen. Bij Whatsapp komen er altijd 2 "vinkjes" bij je berichten als deze goed verzonden en ontvangen zijn. Snel nieuwjaarswensen versturen via WhatsApp en Telegram.

Hiermee ziet de ander niet wanneer je het bericht hebt gelezen.

Het delen van je locatie kan gemakkelijk vanuit WhatsApp. Als je iemand chat wissen whatsapp ongedaan maken blokkeren op WhatsApp, dan gaat dat als volgt. Als je dit niet meer wilt, en niet elke foto wil bewaren kan je met een omweg dit uitschakelen.

Als iemand anders een bericht terugstuurt, krijg alleen jij die te zien. Vervolgens scan je deze code en kan je beginnen met het chatten vanuit je webbrowser.

Als je een WhatsApp-groep hebt opgericht, wil je misschien je beheerder-stokje overdragen naar iemand anders van de groep.
 • Je kan hier uit verschillende periodes kiezen.
 • Maar het zal alsnog door Whatsapp worden verwerkt en uiteindelijk bij de ontvanger aankomen. Alle WhatsApp-afbeeldingen zullen worden verborgen, dus ook de eerder ontvangen afbeeldingen.

Dit houdt in dat het bericht niet verwijderd wordt, maar niet meer nadrukkelijk aanwezig is in de lijst met gesprekken. Nee, dit zou jou privacy schenden. Hier kies je ervoor om een nieuwe map aan te maken die je. In deze balk vind je ook de mogelijkheid om een bericht te kopiëren of te verwijderen.

Als je iets belangrijks moet terugzoeken zoals een afgesproken datum, of iets anders, dan is de WhatsApp zoekfunctie een ideaal hulpmiddel. Vanuit de widget kan je gelijk naar een conversatie gaan en de rest van het gesprek lezen.

Je hoeft niet langer meer aan de slag te gaan met het overzetten van bestanden, zoals voorheen.

 • Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?
 • WhatsApp is de meest gebruikte app op smartphones. Als je WhatsApp steeds maar weer gebruikt om te kletsen met je vriend of vriendin, kan je op een veel snellere manier de chat met deze persoon openen.

Hier kies je ervoor om een nieuwe map aan te maken die je, chat wissen whatsapp ongedaan maken. Ook voor oproepen kan je bepaalde dingen instellen. Je kan bij deze instellingen er nog voor kiezen om de pop-up alleen weer te geven als het scherm is ingeschakeld, of juist alleen wanneer het scherm uitgeschakeld is. Daar zie je een snelkoppeling staan naar WhatsApp Web. We bellen minder en spreken elkaar massaal via WhatsApp.

WhatsApp Tips

Dit kan echter niet bij elke emoji aangepast worden. Hoe moet je in een Instagram story meerdere filmpjes en foto's achter elkaar zetten? Dit is als extra beveiliging om zo te controleren of jij nog steeds degene bent die gebruik maakt van de dienst. Je ziet overigens in dit overzicht ook de verhalen van anderen.

Wanneer bij een bericht je blauwe vinkjes te zien krijgt, chat wissen whatsapp ongedaan maken, betekent dit dat de ander het bericht heeft gelezen. Als je dit niet meer wilt, en niet elke foto wil bewaren kan je met een omweg dit uitschakelen. In groepschats kunnen de blauwe vinkjes niet uitgeschakeld worden. Hier kan je instellen wie mag zien wanneer je voor het laatst WhatsApp hebt geopend. Op je nieuwe toestel wordt dan gevraagd of je een eerder gemaakte back-up wilt terugzetten.

Dit is wanneer je veel moet eten als je wilt afvallen

Op je nieuwe toestel wordt dan gevraagd of je een eerder gemaakte back-up wilt terugzetten. Je kunt ook de oude status nog aanpassen in WhatsApp. Vervolgens scan je deze code en kan je beginnen met het chatten vanuit je webbrowser. Ook kan je een bericht sturen en de microfoon dempen.

Je hoeft niet langer meer aan de slag te gaan met het overzetten van bestanden, zoals voorheen.

Het bericht verwijderen helpt dus alleen als je het verwijderd voordat het eerste vinkje er staat. Hier kan je ervoor kiezen om notificaties en meldingen van een groepsgesprek of conversatie met n persoon te dempen. Ook voor oproepen kan je bepaalde dingen instellen. Je kan bij deze instellingen er nog voor kiezen om de pop-up alleen weer te geven als het scherm is ingeschakeld, of juist alleen wanneer het scherm uitgeschakeld is.

Dit kan handig zijn als je berichten niet wilt verwijderen, maar ze gewoon niet nodig hebt, chat wissen whatsapp ongedaan maken. Handig als je niet gestoord wilt worden. De belfunctie in WhatsApp werd begin dit jaar toegevoegd chat wissen whatsapp ongedaan maken de chat-app. Je kunt ook iemand extra toevoegen als groepsbeheerder.

Weet jij het antwoord?

Je verhaal blijft actief voor 24 uur, waarna het automatisch weer verwijderd wordt. Je hoeft niet langer meer aan de slag te gaan met het overzetten van bestanden, zoals voorheen. Echter krijg je van de ander ook geen blauwe vinkjes te zien als zij jouw bericht hebben gelezen. Wat waren ze berucht, de blauwe vinkjes.

Echter krijg je van de ander ook geen blauwe vinkjes te zien als zij jouw bericht hebben gelezen. Dus als het nog niet is verzonden naar Whatsapp? Snel de ander het telefoonnummer geven van iemand.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.04.2019 19:37 Jackelien:
   Met WhatsApp is het ook mogelijk om de conversatie via e-mail te versturen naar jezelf, of naar iemand anders. Je kan hier uit verschillende periodes kiezen.

   18.04.2019 20:58 Imko:
   Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Als je een whatsapp bericht verwijderd voordat het is gelezen, ontvangt die persoon het bericht dan alsnog of wordt het bericht alleen uit jouw geheugen verwijderd?

   27.04.2019 20:38 Celine:
   Het beste antwoord Bij Whatsapp komen er altijd 2 "vinkjes" bij je berichten als deze goed verzonden en ontvangen zijn. Als je de emoticon dan ingedrukt houdt, krijg je een aantal mogelijkheden te zien om de huidskleur te veranderen.

  Ten anker

  Vond