• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De bengel eersel menukaart

Gegevens
Gemaakt door: 05.03.2019
Auteur: Ananda
Bekeken: 552

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit was een aanrader! Frites zijn er erg lekker! Vind het jammer dat de uitstraling niet zo is, het is echt een eettent en dat straalt het ook wel uit.

Zeker een aanrader op elk gebied! Ondanks dat geprobeerd is om er toch wel wat sfeer in te brengen blijft het voor ons toch overkomen als een eetfabriek met tafels opgesteld zodat er zo veel mogelijk zitplaatsen gecreëerd worden. Bediening was vriendelijk en snel ter plaatse, terwijl de zaak toch redelijk gevuld was. Ook hier werd op gereageerd van maar wij hebben helemaal niemand in de keuken met blonde lange haren en misschien vloog er een haar door het restaurant.

Elize Helmer 11 punten. Hotel is ook goed. Vanavond super lekker gegeten bij de Bengel in Eersel!

Was het verkeerde vlees, maar kan gebeuren dachten we en daar hadden we niks van gezegd, ossenhaas en spare-ribs zijn erg lekker.

Niet gereserveerd en de bengel eersel menukaart binnen gelopen. Afgelopen dinsdag zijn we met z'n baby cadeau knuffel met naam bij De Bengel in Eersel gaan eten.

Lekker gegeten bij De Bengel in Eersel. Vooral de scampi-spiesjes, als je liever niet in een strakke fietsbroek fiets.

Je kunt er lekker eten. Erg jammer dat het personeel hier erg laag mee omgaat.

Ik ben hier laatst met mijn vriend gaan eten en dat is erg goed bevallen. Hotel is ook goed. Je zit bijna bij de buren aan tafel. Sander De Boer 5 punten.

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Allemaal hebben we 3 gangen gegeten en er was op het eten niks aan te merken.

Zelfs mijn biertje dat blijkbaar van beneden moest komen moest ik nog krijgen. Vooral de scampi-spiesjes, ossenhaas en spare-ribs zijn erg lekker. Maar helaas voor ons geen gebengel meer. Sterker, deze heb ik ervaren als toch wel uiterst teleurstellend. Elize Helmer 11 punten.

Onze specialiteiten

Ook toen we hier iets van gezegd hadden, ging men er erg laconiek mee om. Je kunt hier regelmatig gaan lunchen zonder steeds hetzelfde te eten. Dit was een aanrader! Vooral de Saté en Spareribs zijn heerlijk.

Ook toen we hier iets van gezegd hadden, ging men er erg laconiek mee om. Dus 2 duimen omhoog voor de Bengel. Super spare-ribs maar ook het andere eten is erg goed en meer als voldoende qua hoeveelheid.

Maar helaas voor ons geen gebengel meer? Voor ons ouders wel te doen, de bengel eersel menukaart, maar voor onze 3 kinderen duurde het toch net iets te lang.

Weekspecials!

De Spareribs zijn echt de lekkerste van Nederland. Ook aan de kinderen wordt gedacht, verrasinkje en een kleurplaat. Zeker een aanrader op elk gebied!

 • Maar toen lag er een lange blonde haar tussen de friet.
 • Een nagerecht durfde wij niet meer te bestellen en zijn ons ijsje maar bij de plaatselijke ijsbar iets verderop gaan eten, wat dan overigens wel een hele goede aanrader is.
 • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.
 • Je kunt er lekker eten.

Afgelopen dinsdag zijn we met z'n zessen bij De Bengel in Eersel gaan eten. Halverwege mijn spareribs vond ik een dikke polyester haar van de marinadekwast op mijn spareribs. Ik ben hier laatst met mijn vriend gaan eten en dat is erg goed bevallen, de bengel eersel menukaart. Maar als je op zoek bent naar een belevenis van lekker in een rustige omgeving uit eten en de bengel eersel menukaart avond fijn vol borrelen zijn andere plaatsen geschikter.

Elize Helmer 11 punten. Ik had anders net zo goed na de Mac kunnen gaan. Gisteravond bij de Bengel in Eersel gegeten. Echter, inderdaad de toiletten waren erg vies.

Keuzemenu A

Was het verkeerde vlees, medium rare, maar kan gebeuren dachten we en daar hadden we niks van gezegd. We hebben gezellig en goed gegeten. Wij zijn hier een tijdje niet meer geweest aangezien het eten een paar keer wat tegen viel, maar onlangs zijn we weer een paar keer geweest.

We hadden amper een stukje brood gesmeerd of ons hoofdgerecht was al geserveerd.

Toen kregen we het eten? Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Tot de volgende keer? Vandaag wezen eten bij de bengel in Eersel, speciaal komen wij uit Maastricht keer op keer terug omdat we het eten er zo lekker vinden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.03.2019 18:47 Hilary:
   Souza van Limpt punten. Soms wisselt de kwaliteit iets, maar over het algemeen kom ik hier altijd weer tevreden vandaan.

   19.03.2019 11:41 Purdy:
   Alleen het ijs van een van de toetjes was veel te koud, het ijs dat erbij lag niet. Je kunt hier regelmatig gaan lunchen zonder steeds hetzelfde te eten.

   23.03.2019 07:56 Ibe:
   Van de andere kant waren de spare-ribs top top top. Had er veel over gehoord en wilde een keer gaan kijken.

  Ten anker

  Vond