• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Door uw genade vader

Gegevens
Gemaakt door: 26.03.2019
Auteur: Jacomijn
Bekeken: 57

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik bouw op Jezus. Als je beseft dat zout te maken heeft met het verbond dat God heeft gemaakt met de mensen over Zijn Koninkrijk dat door jou zichtbaar moet worden en dat het licht Zijn licht is dat jij vertegenwoordigt, dan betekent dat ook dat het Koninkrijk de eerste plaats moet hebben in je leven. Een parel in gods hand.

Licht van de wereld. Opwekking - Ik aanbid U. Iemand die gered is, is bij Paulus geen zondaar meer, want de slavernij aan de zonde is verdwenen en daarom is iedere gelovige een heilige. He knows my name. Het bijzondere is dat Paulus de gemeente van Efeze niet is vergeten.

Groot is uw trouw! Dit is mijn verlangen. Opwekking In Uw aanwezigheid. Lopen op het water nr Jezus zegt daar over:. Erken nu de Heer!

Groot is uw trouw. Laat het huis gevuld zijn. Mijn Jezus mijn Redder.

Voorvertoning Liedtekst

Meld je aan voor het gratis mailabonnament 'Tijd met God', zodat je elke nieuwe overdenking, aangevuld met andere bezinnende onderwerpen direct in je mailbox krijgt. Opwekking - de muziek vervaagt. Ik zie uit naar de dag.

Ik bouw op u. Een discipel van Jezus heeft een leven waarin het gaat om de juiste prioriteiten. Opwekking - Geef ons een lofgewaad, Heer.

Opwekking - de muziek vervaagt. Heerser over al wat leeft. Opwekking - U bent het licht in deze tijd. Licht in de Nacht. Tot aan die dag Als Ik opzie naar Uw heiligheid!

Mais acessadas de Opwekking

Bij Paulus bestaan er geen geredde zondaren, bij Paulus bestaan er alleen maar geredde heiligen. Al voor mijn leven is ontstaan. Naast het geloof, dankt Paulus ook hiervoor.

Opwekking Soms brengt God de storm tot stilte. De grote trouw van god. Opwekking Vrede van God. Kom, nu is de tijd. He brings the sunshine.

En in Efeze was de liefde naar die heiligen er onder elkaar. Ik wandel in het licht met Jezus. Maar hij is hen vooral niet vergeten in zijn gebeden. Eindeloos gelukkig Eindeloos gelukkig worden begint door te wandelen in de bestemming die God voor jou heeft op aarde om uiteindelijk, door het geloof in Jezus, straks eindeloos gelukkig in de hemel te leven met God.

Zo zegent Hij jou -Opwekking

 • Ik geloof in het bloed van Jezus.
 • Klik hier om je aan te melden.
 • Licht van de wereld.
 • Opwekking 86 - Ik ben veilig in Jezus armen.

Ik zie uit naar de dag. Ik hef mijn ogen op naar de bergen. Hij is God dankbaar voor hun geloof. Heerser over al wat leeft. Groot is de heer. He knows my name. Loven gaat soms nog wel, door uw genade vader, maar danken is wel een verhaal apart.

Beschikbare inhoud

Opwekking Ik herleef. Eindeloos gelukkig Eindeloos gelukkig worden begint door te wandelen in de bestemming die God voor jou heeft op aarde om uiteindelijk, door het geloof in Jezus, straks eindeloos gelukkig in de hemel te leven met God. Licht van de wereld. Heerser over al wat leeft.

Opwekking - Toon uw heerlijkheid. Deze dank van Paulus is tegelijk om opdracht voor ons om voor elkaars geloof te danken en om elkaar echt lief te hebben. Heerser over al wat leeft.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.03.2019 20:50 Fabiana:
   Ik bouw op Jezus. Opwekking Machtig God, sterke Rots.

  Ten anker

  Vond