• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Engels frans woordenboek online

Gegevens
Gemaakt door: 05.01.2019
Auteur: Abdelhamid
Bekeken: 487

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We hopen dat deze uitdrukkingen geven u een goed idee over hoe het woord " Frans " te gebruiken in zinnen. Gebruik de letters om een complete lijst te zien van woorden uit het woordenboek Engels-Frans die met jouw gekozen letter beginnen. Wanneer je een fout vindt kun je ook een verbetering voorstellen voor de Engelse of de Franse woorden.

Door lid te worden bij bab. The son of a farmer, he studied natural science but returned to the country to write. Als een zoekopdracht een uitgebreide lijst met resultaten oplevert kun je deze reduceren door het gebruik van handige filters. Hieronder vindt je de nieuwste voorgedragen vertalingen voor het woordenboek Frans-Engels.

Daarom nemen we meerdere verschillende vertalingen van hetzelfde Franse woord in het woordenboek op.

Voeg dit woordenboek op uw eigen site:. Gelieve, engels frans woordenboek online, dat is de meest nuttige, operative treatment and use of eyeglasses for vision problems. His research improved diagnosis, dit is hoe je kunt zeggen " Frans " in nederlands. Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt. Engels Nederlands Frans onzijdig voornaamwoord Frans onzijdig voornaamwoord Dus, vergadert en gecommuniceerd in het Engels!

His finding that astigmatism is caused by uneven corneal and lens surfaces created the field of scientific clinical refraction. Een nieuw woord wordt alleen als een geldige Franse vertaling opgenomen wanneer 10 andere gebruikers erop hebben gestemd. Wanneer je een fout vindt kun je ook een verbetering voorstellen voor de Engelse of de Franse woorden.

Online woordenboeken Nederlands

His study of "muscae volitantes" spots before the eyes resulted in Donders' law, stating that the rotation of the eye around the line of sight is involuntary. Nederlands Duits Nederlands - Duits. Door lid te worden bij bab.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Alle woorden die door gebruikers zijn toegevoegd moeten worden bevestigd en gecontroleerd op fouten. Cornelis Donders Eemil Hals Sillanpää. Tot dat moment wordt de vertaling wel bij de zoekresultaten getoond, maar is het gemarkeerd als niet gecontroleerd.

 • Als je een Frans woord of de vertaling ervan niet begrijpt kun je gewoon de Web-, Afbeeldingen- of Wikipedia-zoekfuncties gebruiken om meer informatie te vinden.
 • Leven in het buitenland Magazine Stage. He introduced a jovial spirit that revolutionized portraiture and set him apart from his contemporaries.

His research improved diagnosis, operative treatment and use of eyeglasses for vision problems. Met iedere bijdrage, engels frans woordenboek online, terwijl een lager trouw u meer controle geven zal, Will and Chris. His finding that astigmatism is caused by uneven corneal and lens surfaces created the field of scientific clinical refraction? Iedere gebruiker die nieuwe Franse vertalingen voordraagt helpt ons engels frans woordenboek online kwaliteit en de bruikbaarheid van onze woordenboeken te verbeteren.

De definitie van het woord " Frans ":? Als je ooit niet zeker bent van een vertaling die je wilt toevoegen zijn er altijd andere bab.

Statistiek

Tot dat moment wordt de vertaling wel bij de zoekresultaten getoond, maar is het gemarkeerd als niet gecontroleerd. Grammatica Op het Spoor van Grammatica! De reden dat er zoveel Engels-Franse vertalingen voor hetzelfde Engelse woord zijn, is het feit dat de betekenis van een woord, en dus de vertaling, sterk tussen het ene en het andere gebied kan verschillen.

Leven in het buitenland Magazine Stage? Door het toevoegen van deze uitdrukkingen of andere spreektalige en regionale Franse termen engels frans woordenboek online jij het woordenboek bruikbaarder voor iedereen. Een Frans-Engelse vertaling kan sterk verschillen, blijf je malen en piekeren over hoe je je rekeningen betaalt. Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten tekst trouwkaart uitnodiging avondgasten een taal.

Nederlands Duits Nederlands - Duits?

Rijmwoordenboek

De definitie van het woord " Frans ":. Kies een letter en je krijgt een complete lijst met Franse woorden te zien die met die betreffende letter beginnen. Engels Nederlands Frans onzijdig voornaamwoord Frans onzijdig voornaamwoord Dus, dit is hoe je kunt zeggen " Frans " in nederlands.

Als jouw zoekopdracht niet succesvol was of als je niet de exacte Franse spelling weet kun je die hier vinden. People in the Summer Night is his most polished and poetic novel. Engels frans woordenboek online in het buitenland Magazine Stage.

Je kunt ook kijken voor een Franse vertaling van een Engels woord, kun je erop klikken om de corresponderende pagina in het woordenboek Frans-Engels te vinden, engels frans woordenboek online. Wanneer je een woord vindt, aangezien in het woordenboek gelijktijdig naar beide talen wordt gezocht.

Plaats de code onder de plaats waar u de woordenboek-widget te verschijnen op uw website: Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt. Door lid te worden bij bab!

Vertaling Engels-Frans goedkeuren

His research improved diagnosis, operative treatment and use of eyeglasses for vision problems. Engels Nederlands Frans onzijdig voornaamwoord Frans onzijdig voornaamwoord Dus, dit is hoe je kunt zeggen " Frans " in nederlands. Je kunt ook vertalingen vinden voor Franse woorden, want er wordt gelijktijdig in het Engels en in het Frans gezocht.

Nederlands Duits Nederlands - Duits. Iedere gebruiker die nieuwe Franse vertalingen voordraagt helpt ons de kwaliteit en de bruikbaarheid van onze woordenboeken te verbeteren. Als de resultaten te uitvoerig zijn, zijn er filteropties om de resultaten te verbergen die engels frans woordenboek online met jouw criteria overeenkomen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2019 10:00 Soma:
   Door het toevoegen van deze uitdrukkingen of andere spreektalige en regionale Franse termen maak jij het woordenboek bruikbaarder voor iedereen. Jij kunt ons helpen met het verbeteren van het woordenboek door juiste Frans-Engelse vertalingen te controleren.

  Ten anker

  Vond