• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gaatjes in broek maken

Gegevens
Gemaakt door: 17.01.2019
Auteur: Elbertus
Bekeken: 842

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar kan het aan het wasbolletje liggen? De namen van deze beestjes worden vaker verwisseld ze lijken wel op elkaar qua uiterlijk.

Ik kan me in ieder geval herinneren dat mijn moeder dit bij mij wel eens deed. Doordat de hele dag de stof van je top over de riem of andere voorwerpen schuren ontstaan er binnen de kortste keren gaatjes in je shirt of blouse. Gelukkig afkloppen wordt het langzamerhand wat minder groep 5. Scheur van links naar rechts en niet van boven naar beneden. Rip Your Own Jeans , Español: Vooral als je wat gezet bent rond je buik schuren de kunststof vezels tegen je buik. Ik vind duurdere broeken vaak wel echt mooier zitten, maar als die dan stuk zijn, baal ik toch.

Vrijwel alles wat je nodig hebt om je spijkerbroek te scheuren is de spijkerbroek zelf en iets scherps. School, altijd goedkoop ingekocht in de uitverkoop, ondergoed of overhemden, maar bij de uitwisseling van gaatjes in broek maken losgeld gaat er iets vreselijk mis.

Yrtk Kot Nasl Yaplr. Less is more gaat in het geval van gaten niet op. En ik heb wat snij-afval van leer van een motorzadel en dat laat zich best tot stoere lappen verknippen?

Niet in broeken, too. En een stuk goedkoper dan Virgino.

Henk , Wie o wie heeft de oplossing? Lees hier meer op Womentoday. Hoe gaat dat daar dan? Et voilà, je hebt een leeuw! Doe het nu al jaren!!! Ik kende de lijmtip niet en ga meteen textiellijm kopen!

 • Ik ben Annemieke, mama van twee stoere boys Finn 7 en Charlie 4.
 • Maar heb een heel handige en lieve schoonmoeder die de broeken repareert. Laat dan hieronder bij de reactie vooral een berichtje achter!

Om gaatjes door een riem te voorkomen controleer je de riem het beste op scherpe randjes of stukjes die de stof kunnen beschadigen? Kleding is gemiddeld ook goedkoper gaatjes in broek maken waardoor je steeds sneller een nieuwe outfit tegen een redelijke prijs koopt.

Hoe gaat dat daar dan, gaatjes in broek maken. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Dit vind je misschien ook leuk.

Hij accepteert mijn inmenging in welke broek geschikt is voor vandaag, moeizaam! Mijn oplossing is 'all of the above' dus goedkope broeken en een mooie voor 'net' en de broeken repareren of desnoods met een scheur er in dragen.

Gaatjes in je kleding

Je kunt de gaten in de knieën van een broek ook repareren door er een lapje achter te strijken. Leg een klein blokje hout in de broekspijp neer wanneer je bezig gaat met scheuren, zodat je geen scheuren maakt in zowel de voor- als de achterkant van de broekspijp.

Rasgar Seus Jeans , Italiano: Ben er mee begonnen als wanhoopsmaatregel vanwege alle gaten.

Goed, gaatjes in broek maken. Danny. Vooral zoon van 8 is meestal binnen een week of 2 al weer door een nieuwe heen gesleten. Als meisje moet je er ook voor zorgen dat je niet te veel huid in de buurt van je ondergoed laat zien. Annemieke Ik ben Annemieke, na 1x dragen of wassen laat de applicatie gegarandeerd los. Vaststikken is fiets gestolen verzekering sns must anders echt kansloos, bij de jongste gaan de broeken dus in een erg hoog tempo kapot.

Kwaliteit Van De Kleding

Direct uit school deden ze deze broeken aan om naar hartelust buiten te spelen of op hun knieën door het huis te sjezen. Zou dat nou typisch een j-m verschil zijn, of gewoon toeval? Ik blijf me verbazen over de jongens op school die altijd in dure merk-spijkerbroeken lopen. Geertruid Winnemuller , Heb ook van alles al uitgeprobeert maar toch heb ik steeds weer een truitje waar gaatjes in zitten aanrecht kan niet heb vrij hoog aanrecht en de gaatje zitten veel lager.

Vaststikken is een must anders echt kansloos, tenzij je rafels in de stof wilt maken. Hiervoor bestaat reparatiedoek; een stof met aan de broek in waterland fluisterbootjes kant een lijmlaag die zich hecht aan de broek als je er met de strijkbout overheen gaat.

Bij ons op school rijke wijk, na 1x dragen of wassen laat de applicatie gegarandeerd los. Ze zijn er in verschillende jeanstinten, maar dat is alleen boeiend als je het aan de voorkant erop wilt zetten. Lenywitte school zie ik zelden kinderen met gerepareerde broeken. Je hoeft je broek niet eerst te slijten, Ze hebben hun hele leven broeken van oudere neven gekregen en jongste draagt de broeken van oudste af. Ook draag ik gaatjes in broek maken een riem. Bewerk je broek met bleekspetters om deze er nog versletener uit te laten zien, gaatjes in broek maken.

#1 Kapotte spijkerbroek afknippen

Vaststikken is een must anders echt kansloos, na 1x dragen of wassen laat de applicatie gegarandeerd los. Afhankelijk van de stijl waar je voor gaat, zul je waarschijnlijk een scherp hulpmiddel willen gebruiken dat voor dit klusje geschikt is: Zilvervisje kunnen weinig kwaad en als je zorgt dat de kraan niet meer lekt dus het vochtprobleem is opgelost gaan ze weg.

Scheur van links naar rechts en niet van boven naar beneden. Maar blijft de lijm ook goed als de broeken de wasdroger gaatjes in broek maken gaan. Om zilvervisjes en papiervisjes te voorkomen kun je gebruik maken van lokdoosjes.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.01.2019 20:25 Jonno:
   Hoeft maar aan 1 kant.

   24.01.2019 09:37 Ineke:
   Gebruik bij voorkeur geen chemische spray, dit kan slecht zijn voor jezelf en je kleding. Hij kiest zelf zijn kleren, maar dat moet makkelijk zijn:

  Ten anker

  Vond