• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Grey vijftig tinten grijs verteld door christian pdf

Gegevens
Gemaakt door: 26.03.2019
Auteur: Jorit
Bekeken: 918

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bekijk de hele lijst. Je moet je huis niet meer uit om te shoppen.

Groetjes, Marianna, van bol. Benieuwd of het laatste deel komt en beter word. Als ik dit geweten had zou ik dit boek niet hebben aangeschaft!!! Hierbij werd ik aangenaam verrast.

Lees de eerste pagina's. Volgend mij enkele punten die net anders lopen dan ik mij herinner.

Ik moest hem zelfs een paar keer echt wegleggen, anders had ik hem binnen een dag uit? Zeker een aanrader voor de vijf tinten liefhebbers. Heb de hele trilogie gelezen en dan wil je deze ook. SaschQash Hoevelaken 26 augustus Ik raad dit product aan. Mcspike 14 februari Ik raad dit product aan. James tot de laatste zere tepel uitgemolken.

Hij wil haar na hun scheiding in deel 1 terug en doet zijn best een minder dominante controlefreak te zijn. Nou echt een heerlijk boek en dus een aanrader!
  • Erg leuk om het eerste deel vanuit zijn ogen te lezen.
  • Een heerlijk brutaal boek. Echt een aanrader dit boek.

E. L. James

Voor de echte fans: Geschreven bij Grey In veel opzichten is het hetzelfde verhaal als het eerste deel van vijftig tinten grijs, maar dan verteld vanuit het oogpunt van de andere hoofdpersoon. De ervaringen weer opnieuw alleen beschreven door Christian Grey zelf. Heerlijk om weer een boek te lezen van E L.

Geschreven bij Grey Ik vind dit een super goed boek maar zou het beter gevonden hebben als ik dit als 2de had gelezen in plaats van 4de boek. Voor een heel groot vrouwelijk én mannelijk publiek. Dezelfde verhaallijn maar dan vanuit een andere hoek!

  • Voor mensen die wat preuts zijn kan dit boek nogal plat zijn. SfiekeR Brasschaat 23 september Ik raad dit product aan.
  • Nu Ana en Christian eenmaal echt samen zijn in Vijftig tinten vrij , lacht het geluk ze toe.

Angelique 1 september Vond het echt leuk te lezen vanuit zijn standpunt. Maar het complete contract en al die e-mails worden letterlijk weer over geschreven. Anastasia houdt moedig stand en dat is echt amusant.

Christian worstelt met vergelijkbare zaken.

Grey – EL James

Het leest nog beter als de eerste boeken. Fantasierijk Grappig Meeslepend verhaal. Het is erg interessant om het verhaal nu eens vanuit Christian zijn kant te lezen.

De schrijfstijl is iets beter zwemmen in de amstel blauwalg het woordgebruik meer gevarieerd tov het origineel. Geschreven bij Grey Helaas heeft de schrijver ervoor gekozen exact het verhaal van 'vijftig tinten grijs' te gebruiken. Geschreven bij Vijtig tinten grijs - verteld door Christian Grey Ik vind zelf dit de mooiste van de serie van 4 boeken.

Tinkiee amsterdam 28 juli Ik raad dit product aan. Geschreven bij Grey Een heel mooi boek.

Grey in het kort

Toch kom je nog iets meer te weten over Christian Grey zelf omdat hij het verhaal nu verteld. Sinds haar jeugd droomde ze ervan om verhalen te schrijven, maar die droom stelde ze uit voor haar familie en haar carrière. Yady Roeselare 8 november Ik raad dit product aan. Vijftig tinten grijs door de ogen van Christian grey.

  • Nicolelier 25 augustus
  • Liss19 16 januari Ik raad dit product aan.
  • Volg ons op facebook.
  • In dit boek lees je weer het eerste deel van het verhaal maar nu vanuit de gedachten van Christian Grey.

Nopaki 29 september Echt een aanrader dit boek. De eerste 3 boeken gaan over haar beleving. Dit is een heel slap aftreksel van de vorige boeken en zeker geen aanrader. Grey maar het is en blijft hetzelfde verhaal. Anna Zaires Verwrongen 1 - Verwrongen 25, Het is natuurlijk een prachtig verhaal voor iemand die de boeken nooit eerder gelezen heeft maar de fans kennen het verhaal al hoor.

Bericht navigatie

Eigenlijk zou ze een gewone, liefdevolle relatie willen. Leuk om eens vanuit ZIJN ogen het verhaal te lezen. Super leuke nu ook zijn gedachten te lezen van het boek.

Het boek verschilt erg weinig van het tweede boek uit de trilogie. Amandaab 8 januari. Renatedebruyn Herwijnen 19 december Ik raad dit product aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0