• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huizen te koop ieper dewaele

Gegevens
Gemaakt door: 23.03.2019
Auteur: Suraj
Bekeken: 106

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vriendelijke groeten , Geert. De agente Julie doet dat echt goed!!! Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies.

Jill Ollevier Commercieel medewerker verhuur en beheer Vlot en vriendelijk ontvangen geweest en daarnaast een pracht van een huisje gevonden via Dewaele. Alvast bedankt om ons op de hoogte te stellen. Liefhebber van de streek maar niet van de stad? Julie Van Haverbeke Vastgoedmakelaar verkoop 49 13 De specialisten van de sector. Haaks op het woonhuis staat een langgerekte schuur 7,5 x

Dewaele vastgoed met advies Soldandset. Fuad - Siba S? Wij zijn heel tevreden van de vlotte service. Vriendelijke groetenGeert. Stijn Soenen Vastgoedmakelaar verkoop 69 26 .

Eva was altijd vriendelijk. Matthias - Kim G. In het hartje van Dikkebus, op wandelafstand van kleinhandel  bakkerij, slagerij, café, lingeriewinkel en openbaar vervoer en op slechts 7 km van Ieper, huisvest deze instapklare rijwoning.

De specialisten van de sector

Matthias - Kim G. De middelste woning werd volledig afgewerkt en wordt nu te koop De agente Julie doet dat echt goed!!! Jill Ollevier Commercieel medewerker verhuur en beheer Eva Goussey Vastgoedmakelaar verhuur en beheer Joseph - Nicole D. Of zou je toch liever een appartement kopen in Ieper of opteer je zelfs om nieuwbouw te kopen in Ieper?

Stap uit uw appartement en wordt n met het centrum van Ieper. Vriendelijke groetenGeert. In ieper was het een top service. Openingsuren maandag - vrijdag. Bedankt voor jouw interesse Bedankt Bedankt.

Reeds bekeken

De agente Julie doet dat echt goed!!! Of zou je toch liever een appartement kopen in Ieper of opteer je zelfs om nieuwbouw te kopen in Ieper? Bedankt voor jouw interesse Bedankt Bedankt. Pas assez exigent pendant la période de préavis de sortie d'un locataire trop négligent.

Vlot eerlijk en correct en alle vragen worden beantwoord. Te koop Te huur. : Vlot bereikbaar via de Noorderring en op een kleine twee kilometer van het dorpscentrum van Vlamertinge.

Op een grondoppervlakte van m ligt deze te renoveren woning! Adresgegevens Boterstraat 47 Ieper Tel.

De Eerste Wereldoorlog heeft in deze streek zijn stempel achtergelaten en dat is duidelijk merkbaar met tradities zoals de indrukwekkende Last Post onder de Menenpoort als dagelijks eerbetoon aan de overleden soldaten.

Liefhebber van de streek maar niet van de stad? Parkeerplaats of garage Parkeerplaats of garage Parkeerplaats Box Garage. Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies. Johan - Carine I.

Eender De zuidgerichte tuin, ruime kamers en garages zijn slechts enkele van de Jill Ollevier Commercieel medewerker verhuur en beheer. Dekoning - Desender I. Ze helpen bij problemen. Eender 50 Liefhebber van de streek maar niet van de stad. Om jouw eethuisje de posthoorn nl op onze website zo gemakkelijk mogelijk te maken verwerkt Dewaele Vastgoedgroep huizen te koop ieper dewaele gegevens en bewaart ze jouw voorkeuren.

Indien er zich toch problemen zouden voordoen zijn wij steeds bereid om naar jou te luisteren.

Adresgegevens

Meer zoekopties Minder zoekopties. Ze helpen bij problemen. Te koop Te huur. Adresgegevens Boterstraat 47 Ieper Tel.:

Openingsuren maandag - vrijdag. Dit project is gelegen in hartje Ieper waar winkels, eerlijk en vlotte afhandeling! Spontaan, restaurants. De specialisten van de sector?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.03.2019 12:50 Sıla:
   Op centrale locatie in het centrum van Sint-Jan, op slechts 4km van het centrum van Ieper, huisvest deze statige woning. IK had andere huizen ook bezocht waarvan ik dit niet over de makelaar kan neer schrijven.

  Ten anker

  Vond