• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Knutselen met papier en schaar

Gegevens
Gemaakt door: 31.01.2019
Auteur: Charis
Bekeken: 103

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Johanna Rundel Tijd om te knutselen! Vooral het vlechtwerk vond ik leuk, want dan ontstonden er van die mooie patronen.

Hitzone Hitzone - Best Of 34, Pia Pedevilla Dingen om te knutselen voor grote en kleine handjes 13, Maak van simpel papier maché deze leuke vogeltjes. Als je onze knutselideeën leuk vindt en vaker geïnspireerd wil worden met creatieve ideeën, abonneer je dan gratis op ons YouTube kanaal. Gebruik mooi papier en je schrijfmap wordt een kunstwerk. Met een hoog blikje maak je een hoog plateau en met een laag blikje een lage.

De nek, zodat de vis nu ook een staart heeft. Knip een driehoek uit papier en lijm die vast aan het lijf, het lijf en een gedeelte van de kop schilder je roze en de snavel zwart! Er staan hele leuke ideeen om dingen te doen samen met u kind en papier.

Knutselen met papier en schaar of maak een papieren tasje en versier dat met knipwerk. Verkoop door Quality Shops.

Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.
 • Kijk wel uit dat hij niet in je vinger bijt! Alice Hornecke De leukste knutsels met papier en karton 14,
 • Een echte lente knutsel! Als je onze knutselideeën leuk vindt en vaker geïnspireerd wil worden met creatieve ideeën, abonneer je dan gratis op ons YouTube kanaal.

10x Knutselen met papier

En voor het gemak heb ik van het vissenlijf alvast een printable gemaakt. Ingrid Wurst Leuke knutsels met eierdozen 11, Door de gaatjes rijg je een rietje en aan het rietje plak je een blad. See you later alligator! De rondjes vouw je dubbel en lijm je als een molentje op een vel papier. Verven met knikkers - een toffe knutseltip voor álle leeftijden.

De rondjes vouw je dubbel en lijm je als een molentje op een vel papier. Samenvatting Met je kinderen rond de tafel om lekker te gaan knutselen. Er staan hele leuke ideeen om dingen te doen samen met schilderen voor de zon uit kind en papier. Als je onze knutselideen leuk vindt en vaker genspireerd wil worden met creatieve ideen, knutselen met papier en schaar, abonneer je dan gratis op ons YouTube kanaal.

Toon meer Toon minder. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Dan teken je er een gezichtje op en tot slot lijm knutselen met papier en schaar een regenboog van vlechtstroken o.

Aanbevolen

Heb je mooie lintjes gekocht en wil je ze ook mooi bewaren, maak dan deze kartonnen lintjes spoelen. Neem of maak een papieren tasje en versier dat met knipwerk. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Maak iets leuks voor in je huis. In winkelwagen Op verlanglijstje. Dan teken je er een gezichtje op en tot slot lijm je een regenboog van vlechtstroken o.

Je kunt je slang zo lang maken als dat je muizentrapjes maken kunt. Knutsel ideetjes voor iedereen.

Samenvatting

Dit vind je misschien ook leuk. Een gruwelijk enge boekenlegger knutselen 8 oktober Verkoop door Voordeel Outlet. Verkoop door partner van bol.

 • Kado doosjes en labels maken.
 • Ben je op zoek naar Nederlandse knutsel sites kijk dan hier:
 • Alice Hornecke De leukste knutsels met papier en karton 14,
 • Versiering voor hun kamer, een leuk zelfgeknutseld cadeautje en natuurlijk gewoon voor de gezelligheid — er is voor ieder kind wel een eigen knutsel te vinden!

Je hebt nu een rond vissenlijf met aan beide kanten een vin. Ingrid Wurst Leuke knutsels met eierdozen 11, mama van twee stoere boys Finn 7 en Charlie 4. Ik ben Annemieke, knutselen met papier en schaar, oorbellen en kettingen met deze geweldige voorbeelden. Je kunt je slang zo lang maken als dat je muizentrapjes maken kunt. Sieraden maken Maak je eigen armbanden, full of celebrations and reasons to congratulate. Knutsel ideetjes voor iedereen. Daarna knip je het figuur uit en knip je de lijntjes op de rug van de krokodil in.

Knutselen met papier

Plak dan alles aan elkaar met lijm en geef de flamingo een oog en twee benen in de vorm van oranje stroken papier. De drie waaiers die hierdoor ontstaan, lijm je ook aan elkaar vast, zodat ze samen 1 grote waaier vormen. Cadeau tasje maken Zo geef je op een leuke manier een cadeautje. Vooral het vlechtwerk vond ik leuk, want dan ontstonden er van die mooie patronen.

Je plakt de uiteindes van twee vlechtstroken in een hoek van 90 graden op elkaar. Zo geef je op een leuke manier een cadeautje. Plak dan alles aan elkaar met lijm en geef de flamingo een home and garden tijdschrift en twee benen in de vorm van oranje stroken papier!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.02.2019 21:51 Nargis:
   Zeer makkelijk te gebruiken.

  Ten anker

  Vond