• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Plan route via knooppunten

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2019
Auteur: Terence
Bekeken: 801

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dit routetype maakt zoveel mogelijk gebruik van deze knooppunten. Informatie over je route Aangeboden door Dit wordt getoond bij de route en in de resultaten.

Logies - Fietsers Welkom! Je fietst zo min mogelijk over smalle schelpenpaadjes, en niet over onverharde wegen. Toon het menu Route. Wat betekenen alle iconen en kleuren in de kaart? Hierdoor kan de route terugkomen op de route. In een half jaar tijd is er kWh opgewekt ongeveer het stroomverbruik van een gemiddel…. Wil je meer weten over cookies?

Via LF routes 0. Voor meer informatie over de GPS routes van route, plan route via knooppunten. Door de schuifjes naar rechts te verplaatsen, geef u aan het kenmerk belangrijk te vinden. Ook kom je weinig verkeerslichten tegen omdat verkeerslichten meestal staan op kruisingen met veel verkeer.

Halfverharde weg Onverharde weg Voetpad fietsdoorsteekje Pad niet voor de fiets Voetgangersgebied Hoofdweg-auto Autosnelweg.

We zijn benieuwd op welk type fiets u uw recreatieve fietstochten het meest maakt. Enkele veelgestelde vragen betreft de kaart en bezienswaardigheden Ik mis een interessante locatie op de routekaart. Er is nog geen account beschikbaar met dit social media-account.

Geniet van een advertentievrije site

Op welk type fiets fietst u? De Routeplanner is de informatie aan het verwerken stop. Buiten de strooiroutes houden we rekening met o. Door rechtsboven in de kaart op de knop 'LF en knooppunten' te drukken, krijgt u het knooppuntennetwerk en de LF-routes in beeld. Deze route is prive opgeslagen.

 • Een 'normale' fiets zonder trapondersteuningB: Zie je door de bomen het bos niet meer met al die mooie routetips?
 • Klik op de knop Voeg foto toe aan deze route en je kunt een nieuwe foto uploaden.

Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties! Meld dat dan bij Bordjeweg. Wij werken er hard aan om de informatie zo volledig mogelijk te krijgen. Start bij Plan route via knooppunten van de Route.

Kan ik meerdere foto's aan een route koppelen. Klik op het blokje om een onderdeel te activeren.

Suggesties

Plan uw route met onze fietsrouteplanner - dé fietsplanner op basis van het landelijke knooppuntennetwerk. Een wandel- of fietsknooppuntennetwerk is heel eenvoudig: Zelf gratis een leuke fietsroute via knooppunten samenstellen? Foto's getoond op de kaart zijn geplaatst door gebruikers.

Informatie over je route Aangeboden door Dit wordt plan route via knooppunten bij de route en in de resultaten! We zien dat je een adblocker gebruikt, waardoor de fiets- en wandelrouteplanner niet of niet optimaal werkt. Hoe ik kan zien over wat voor wegdek verhard, zandpad of grindpad de route voert. Wil jij het hele jaar door genieten van een website zonder advertenties en op pad gaan met de iOS-app met gesproken routebegeleiding. Met 'makkelijk doorfietsen'  bedoelen we dat deze route zo veel mogelijk over fietspaden gaat die langs doorgaande wegen lopen en langs hoofdfietsroutes.

Hulp bij het tekenen van een route

Dat maakt kiezen weer een stukje makkelijker. Plan uw route met onze fietsrouteplanner - dé fietsplanner op basis van het landelijke knooppuntennetwerk. Klik deze button aan en uw geplande route verschijnt. Voor je het weet kun je nooit meer zonder.

Heeft u onlangs meegedaan met onze prijsvraag waarbij u 4x kans maakte op Fastrider fietstassen. Wil je deze toch registreren. Routetips van de redactie Zie je door de bomen het bos niet meer met al die mooie routetips, plan route via knooppunten.

Ook kom je weinig verkeerslichten tegen omdat verkeerslichten meestal staan op kruisingen met veel verkeer. Deze link opent automatisch via de route. Zo plan route via knooppunten we jou winter spring summer fall song youtube aanbieden.

Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Hoe ik kan zien over wat voor wegdek verhard, zandpad of grindpad de route voert.

Fietspad met zonnepanelen groot succes

Het hele jaar op pad in de Bollenstreek. In de meeste gevallen kun je deze terug vinden in de "Downloads" map. Gebruik de knooppunt wijzer, een overzichtelijke manier om alle knooppunten af te lezen en zonder gedoe van een grote kaart Bestel nu!

Er kunnen ongelimiteerd aantal foto's worden toegevoegd. Het Nederlandse fietsroutenetwerk is naadloos afgestemd op het Belgische.

Buiten de 'echte' natuur fiets je zoveel mogelijk door open landschap, plan route via knooppunten, en binnen de bebouwde kom zoveel mogelijk langs parken of via fietspaden of wegen met veel groen en weinig auto's.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2019 08:15 Krystle:
   Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties?

   18.01.2019 15:21 Mace:
   Plan uw route met onze fietsrouteplanner - dé fietsplanner op basis van het landelijke knooppuntennetwerk. Door de schuifjes naar links te bewegen, geeft u aan minder belang te hechten aan het betreffende kenmerk.

  Ten anker

  Vond