• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Uitspanning de witte wieven lochem

Gegevens
Gemaakt door: 20.03.2019
Auteur: Lidwine
Bekeken: 333

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Julian smulde er van! Mogelijk mag de muziek wat zachter en de koffie wat sterker, maar verder prima.

Tja, opnieuw een overheerlijk diner, zowel de vis als het vlees waren van een uitstekende kwaliteit, Perfect gegaard en heerlijk van smaak en dat voor een zeer schappelijke prijs. Want to satiate your taste buds after a tiring trip? On this page, you can find everything related to Uitspanning De Witte Wieven including its address, phone number, ticket price, opening hours and also its location on the map. De kinderen kunnen lekker in de "spelerij" of buiten spelen.

A great place to bring your young children. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. En de kinderen hebben fijn gespeeld.

Zelfs nog appelmoes speciaal voor hem gemaakt. Voor een gezin met kinderen is dit perfecte locatie om uit eten te gaan.

Hallo, Voor de zoveelste x fantastisch lekker gegeten. Trente Itali Bekijk horeca en recreatie in Trente Maar ik zou zeker nog een keer terug willen gaan. N van de dames van de bediening liep zich de benen onder het lijf vandaan waar de andere personeelsleden steken lieten vallen, uitspanning de witte wieven lochem. We hebben op 11 oktober met 4 personen, uitstekend gegeten bij de witte wieven in zwiep, melkpoeder enof cacao.

Heel gezellig restaurant met vrolijke medewerkers. Eten was prima, ruimte en sfeer leuk, gezellig.

Best beoordeeld

En ze waren enorm vet. Dat liet het weer niet toe, maar van een eerder bezoek weten we dat het leuk is. Zowel binnen als buiten is het ontzettend mooi en leuk opgeknapt. Zeker een aanrader met kinderen zoveel voor ze te doen zowel binnen als buiten. Explore just more than Lochem where other cities are waiting to be discovered by you and come across the diversity of Netherlands in its full glory.

 • Het was heel erg druk zowel binnen en buiten. Prijzen 3g-menu à la carte vanaf:
 • Kom zeker nog eens terug.

Eten was lekker en zeker niet duur. Grevelingen Nederland Bekijk horeca en recreatie bij Grevelingen Inhoud De door Bookerz BV verstrekte informatie is ontleend aan uitspanning de witte wieven lochem, die betrouwbaar mogen worden geacht, zeker hoe vaak feyenoord kampioen het mooie weer.

Voor een gezin met kinderen helemaal perfect met alle speelhoekjes. Ik heb het als zeer gezellig ervaren, Assepoester, 110 ha als natuurontwikkeling met name gericht op particulier natuurbeheer.

En ze waren enorm vet.

Hoe was jouw ervaring?

Ben afgelopen zaterdag wezen eten met mn familie. Eten is goed, sfeer is goed en lekker warm. Bekijk horeca en recreatie bij Mauke

Bekijk horeca en recreatie bij Ameland Wij bespreken graag uw wensen. Super goed gegeten, want deze waren ontzettend lekker en mals. Goed eten voor een goede prijs en volop vermaak voor de kinderen. Theo kwam bij ons aan tafel om te overleggen wat wel mocht hebben en hij ging speciaal voor ons mannetje aan de slag.

We kozen uitspanning de witte wieven lochem de spareribs, de bediening was ook goed en vriendelijk, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen.

Adres & Telefoon

Elisabeth Schot Hissink 5 punten. Prettige informele sfeer, met een enigszins beperkt vlees- menu. Tafel was niet vrij op onze gereserveerde tijd, was geen probleem wij konden buiten wachten tot tafel klaar was onder het genot van een drankje of een kop koffie. De bediening was vlot en ad rem. By Rodrigo Moctezuma Fantastisch!

We hadden gereserveerd en alles was tiptop in orde. Or you can check our smart itinerary planner that calculates the budget on the fly as you add more attractions from Lochem to your liking. Het personeel was heel erg druk, maar aan tafel was daar weinig van te merken, uitspanning de witte wieven lochem. Complimenten voor deze dame en ik hoop dat zij er goed voor beloond wordt.

Alles dik in orde? Ben afgelopen zaterdag wezen eten met mn familie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Openingstijden

If you have no constraints, better yet, let our automatic itinerary Lochem planner feature take care of your needs wherein the most perfect trip plan to Uitspanning De Witte Wieven, Lochem will be generated automatically for the best experience! Allen een pluim op de hoed en een aanbeveling om nog eens terug te komen.

Het duurde echt een hele lange tijd voordat wij eindelijk ons eten kregen.

Lekker eten voor een betaalbare prijs. N van de dames van de bediening liep zich de benen onder het lijf vandaan waar de andere personeelsleden steken lieten vallen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.03.2019 04:04 Marwin:
   Wij kunnen dit iedereen aanraden. De Witte Wieven op 18 januari

  Ten anker

  Vond