• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Visum nodig naar vietnam

Gegevens
Gemaakt door: 28.03.2019
Auteur: Milika
Bekeken: 765

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik kom over land naar Vietnam. Wij raden u aan om voor vertrek reeds geld gewisseld te hebben.

De meeste kiezen voor een toeristenvisum. We willen ongeveer een maand per land verblijven. Hoe krijg je een visum voor Vietnam Er zijn verschillende mogelijkheden om een visum aan te vragen voor Vietnam.

Alvast een gelukkig nieuw jaar en een fijne reis! Of je dan niet in de rij hoeft te staan heb ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord:

Aanvraagformulier Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond. Dit is handig als je zelf niet in de buurt van Den Haag of Brussel woont en niet in de gelegenheid bent om zelf een visum online te regelen.

Mocht je nog meer vragen hebben hoor ik dat graag natuurlijk. Heeft U een overstap in Vietnam dan haalt U uw visum op tijdens de overstap, visum nodig naar vietnam. U komt per vliegtuig in Vietnam aan.

Vraag nu een online visum aan voor Vietnam. Het is vrij makkelijk te aan te vragen en je kunt online de status van je aanvraag controleren. De meest sfeervolle stad in Vietnam kunt u natuurlijk niet overslaan.
 • Heeft U een overstap in Vietnam , vermeld dan het vliegveld van de transfer. Nu vraag ik me af wat je precies nodig hebt.
 • E visum voor Vietnam Na verwerking mailen wij u de visum autorisatiebrief direct toe.

Hoe krijg je een visum voor Vietnam

Vanuit HongKong naar Vietnam vliegen is ook toegestaan. U kunt dus zonder zorgen op reis. Dit is namelijk niet het geval. Zo weet u zeker dat u via een vlotte en bovenal eenvoudige aanvraag een officieel rechtsgeldig reisdocument voor Vietnam ontvangt.

Als U voor meerdere personen bestelt dan staan al hun namen in 1 brief vermeld. Uw overstaptijd dient tenminste 2 uur te bedragen, zodat U ruim voldoende tijd heeft om uw visum op te halen.

Of wat werkt het handigst. Via Evisumservice kunt u vier verschillende visa aanvragen: Er zijn echter ook genoeg online mogelijkheden om je visum te regelen. Op de luchthaven betaald u de Stamp Fee en neemt u visum nodig naar vietnam visum on arrival in ontvangst.

Vanuit HongKong naar Vietnam vliegen is ook toegestaan.

U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen. Ons aanvraagformulier is geheel in het Nederlands en kan binnen 5 minuten worden afgerond. Kosten Voor deze service betaal je meer dan zelf een visum regelen.

Dan heb je in ieder geval een uitreisbewijs. Als je het formulier hebt ingevuld en betaalt, onderneem je de volgende stappen;, visum nodig naar vietnam. Dit omdat ik nog niet zeker weet of ik via land of per vliegtuig de grens over ga.

Hoe het visum voor Vietnam aanvragen   Via ons Nederlandse aanvraagformulier kunt u online en binnen enkele minuten de visum nodig naar vietnam reisdocumenten aanvragen. Binnen enkele dagen mailen wij u de approval letter toe.

Een andere optie is om je visum te regelen via een online visumdienst. Via ons Nederlandse aanvraagformulier kunt u online en binnen enkele minuten de benodigde reisdocumenten aanvragen.

In de meeste gevallen ontvangt u de approval letter binnen drie werkdagen, soms zelfs sneller. Visum bij ambassade  Je kunt ook je visum aanvragen bij de ambassade van Vietnam.

Dit kun je online doen, bij de grens of alvast in Nederland.

Dit gaat tegenwoordig makkelijk en snel en daarnaast voorkom je onaangename verassingen in het land van bestemming. Also, maar daarna over land visum nodig naar vietnam reizen en dan heb ik verder alleen een ticket vanaf Bali terug naar huis.

Als ik een visa aanvraag via de Vietnamese overheid, kan ik dan ook kiezen voor meer dan 30 dagen en meerdere keren in en uit reizen. We willen ongeveer een maand per land verblijven. Ik wil namelijk vliegen naar Ho Chi Min, uitgestrekte witte zandstranden en gezellige steden en dorpjes regelen wij uw visum on arrival voor Vietnam.

We raden aan om dollars mee te nemen zodat je gelijk de stamping fee kunt betalen. Het E-Visum via de Vietnamese ambassade, visum nodig naar vietnam. Terwijl u kunt wegdromen van de prachtige natuur, the embassy does not provide any visa on arrival service.

Afhankelijk van het type visa dat u heeft kunt u max. Via onze website doet u dit eenvoudig en binnen 2 minuten. Nou wil de situatie als volgt zijn; ik kom aan op Ho Chi Minh, met een overstaptijd van 1: Maakt u bijvoorbeeld een rondreis in Zuid Oost Azië dan kunt u met een Multiple Entry meerdere keren de grens over.

Ik hoor het graag of dit problemen op zou kunnen leveren. Bestel uw visa on arrival 1. U kunt bij ons online en binnen 5 minuten een officieel visum voor Vietnam aanvragen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.03.2019 01:08 Manal:
   Eenvoudig te betalen met iDeal. Friends Travel wordt gerund door de Nederlander Sidney van Meenen en zijn Vietnamese vrouw Thao en zijn een officiële en goede tour operator in Hanoi.

  Ten anker

  Vond