• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat is een playstation plus kaart

Gegevens
Gemaakt door: 26.03.2019
Auteur: Nandi
Bekeken: 92

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Iedere maand worden er enkele games gratis aangeboden. Op dit moment verder de moeite NOG niet waard. Goed product, jammer van de prijs maar daar kan bol niks aan doen Binnen een dag thuis.

Maar binnen een week kreeg ik het al binnen, wat mij heel erg opluchte. AnoniemeJongen Den Bosch 20 juni Ik raad dit product aan. Ik vind het handig dat ik niet eens naar de winkel moest gaan en de volgende dag lag het pakketje gewoon buiten in de brievenbus. Mijn zoon weer een jaar speelplezier online. Voor zowel na een proefabonnement als na het verstrijken van je huidige Plus periode. Op de PS4 1. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt.

Ook zijn de extra's leuk: Patty93 Deventer 7 februari Ik raad dit product aan. Heel veel voordelen, gratis games en veel meer. Snel geleverd, zeer tevreden met bol. Prim4 19 juni Ik raad dit product aan. Artikel was helaas niet meer voorradig, maar was netjes op de hoogte gebracht via de mail.

Netjes op tijd binnen en onbeschadigd, zoals t hoort. Ladywolfje Enschede 8 november Ik raad dit product aan. Online kost die 12,99 per maand, dus een must have!
 • Als ik de code ingeef bij "codes inlossen" krijg ik de foutmelding: Blanda1 3 april Ik raad dit product aan.
 • Ik heb hier echter zeker geen spijt van gekregen! Geen verzendkosten,geen "paar dagen"wachten maar volgende dag in huis!

Productbeschrijving

Het is toch beter en ook aan te raden om een jaarpas te kopen. Tewor 22 augustus Ik raad dit product aan. Je PS Plus abo is met dagen verlengd. Het abonnement was een kerstcadeau en je zou denken dat het makkelijk te krijgen zou moeten zijn. MH91 Wijchen 11 april Ik raad dit product aan. Johnster 18 november

Slechte instructies te duur. Rinie Nijmegen 4 april Ik raad dit product aan! Gewoon goeie kaart wel opletten dat de code aan de binnenkant van het kaartje zitten. Ik begrijp het niet echt heel goed, en heb toch nog wat vragen. Maarten 17 oktober Ik raad dit product aan.

Sony PlayStation Plus

Ik heb voor 23 uur bestel volgende dag thuis. BoazTromp Loosdrecht 30 oktober Ik raad dit product aan. Off Topic Off Topic.

Op dit moment ps4 is bijna 4 maanden uit zijn er eigenlijk geen noemenswaardige games die je gratis kan downloaden februari: Ik ben wel gewend aan de playstation 3 waar het niet nodig was en daarom vind ik het wel jammer, wat is een playstation plus kaart, want dit was het grote voordeel van De Playstation, kies je voor ruisonderdrukking of noise cancelling. Ik hoop dat het aanbod van de komende maanden beter aanbod zal komen want ik vind het tot nu toe erg mager en erg tegenvallen.

Derie 's-Hertogenbosch 12 oktober Ik raad dit product aan. Positieve punten van dit artikel zijn: Je kan dan met andere mensen spelen.

Wat voor abonnementen zijn er?

Ik vind het handig dat ik niet eens naar de winkel moest gaan en de volgende dag lag het pakketje gewoon buiten in de brievenbus. Je hebt gedurende deze periode de zelfde mogelijkheden als de betaalde klanten. Het is fijn voor de playstation en snel in huis. Rinie Nijmegen 4 april Ik raad dit product aan. Het is een goede service.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Anders worden er aantal inwoners van schagen voor in rekening gebracht worden. Sinds een jaar ben ik in het bezit van een PS4. Wanneer je een ps3 met psplus bezit zeker de moeite waard, wat is een playstation plus kaart. Het is een top artikel, werkt veilig en snel en er kan niet mee gerommeld worden, maar je krijgt het zeker terug met de games die je elke maand gratis krijgt en de online functies.

Het is heel handig bij een ps 4 En je krijgt maandelijks graties een game. Het is een eenmalige grote aankoop, 384p. Peetje18 11 juli Ik raad dit product aan. TheRon75 Leidschendam 29 mei Ik raad dit product aan.

PS Plus kopen

Wel is de prijs in de playstation store voor dit abonnement beter, ook zijn op de code de 6 en de b niet te onderscheiden. Elk jaar heeft bol. Wanneer je een ps3 met psplus bezit zeker de moeite waard.

Wanneer je een ps3 met psplus bezit zeker de moeite waard. Waarvoor kan ik mijn PlayStation Plus code gebruiken! Super artikel ook ideaal voor kadoo te doen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.04.2019 21:30 Thiemo:
   Accepted Solution View Original. Daantjuhh26 Heerenveen 6 juli Ik raad dit product aan.

  Ten anker

  Vond