• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat te doen kinderen

Gegevens
Gemaakt door: 28.12.2018
Auteur: Tubâ
Bekeken: 662

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Neem je Teddy mee en leer samen alles over beren in het Museum voor Natuurwetenschappen - trouwens het absolute lievelingsmuseum van de Bende van Vlieg! U krijgt er de gelegenheid om wereldsterren in actie te [

Op ontdekking in de luchtvaart en in de geschiedenis van de provincie. Ook in de provincie Groningen snappen ze wat kinderen leuk vinden om te doen. Wynwood is een heel bijzonder stukje Miami. Dit Gentse kindertheaterfestival is zowat het lekkerste dat in de kerstvakantie te krijgen valt - afgezien van die smoutebollen op de kerstmarkt, dan.

Met onze vries- en regenbestendige tips weet je meteen wat te doen bij winterweer. Fantastisch museum voor jong en oud.

Families met ballen wagen zich aan Kerst in DE Studio. Al sinds een traditie die nog geen editie heeft overgeslagen! Van de savanne tot het poolgebied verkent u al wandelend en speurend naar de mooiste en meest [ Daarnaast biedt de markt ook de gelegenheid om lekker te ontspannen dankzij de aanwezige live muziek en [ Bij te veel modder in eigen tuin kan je met je spring-in't veld ook naar een trampolinepark: Krijg wat te doen kinderen graag tips van Vlieg in je mailbox, wat te doen kinderen.

Heb je kinderen tussen 0 en 5?
 • Meest recente berichten Kosten vakantie Sri Lanka met kinderen:
 • Honderden kramen staan binnen en buiten dan ook weer goed gevuld op een rij met misschien wel dat ene missende stuk uit uw collectie.

De toppers van het moment: Wynwood walls  Wynwood is een heel bijzonder stukje Miami. Met 54 ruïnes van deze grafmonumenten is er namelijk meer dan genoeg te zien en er worden het hele jaar door activiteiten speciaal voor kinderen georganiseerd. Vorm je eigen sterrenbeeld, stuit op gigantische planeten op daken en in straten en wandel rond door een digitaal bos.

Plaswijckpark Een 3-in-1 park! Dé gelegenheid om uw smaakpapillen eens lekker te verwennen. Dit zwembad dateert al uit en is in zijn geheel opgetrokken uit koraalsteen.

 • Al sinds een traditie die nog geen editie heeft overgeslagen. Review Kid-O-Bunk Genua met kinderen, 3 dagen in deze mooie stad!
 • PodVis tovert Mechelen van 3 tot 6 januari in een paradijs voor podiumkunsten.

Familiepark Nienoord Een zeer uitgebreide buiten speeltuin met glijbanen, klimtoestellen en zandbakken omgeven door prachtige natuur in combinatie met een binnen- en buitenzwembad. PJ neyens van Uitjes familie!!. Mini Mundi Het lijkt op Madurodam Kinderparadijs Malkenschoten Een speeltuin die uw kinderen zelfs een lesje zal leren, wat te doen kinderen. In Aqua Zoo Friesland komen ze dankzij de ringstaartmaki's, maar dan behoren ook overdekte speeltuinen tot de mogelijkheden?

En voor de grote wat te doen kinderen is het vast even leuk.

Win een Urban Arrow Bakfiets

Blijf lekker knus binnen Grijp je laatste kans en pik nog snel een prikkelende tentoonstelling mee: PodVis tovert Mechelen van 3 tot 6 januari in een paradijs voor podiumkunsten. Maar ik werd erg blij verrast!

Lees verder over wat te doen zondag 10 februari bij Gluren bij de Buren. Ontrafel het eeuwenoude mysterie van Stonehenge in het Gallo-Romeins Museum. Bekijk hier het overzicht van de binnenspeeltuinen in Vlaanderen en Brussel en lees de beoordelingen van de Bende van Vlieg-families. Wat te doen in februari - Midwinter Marathon. Duik in de sprookjeswereld van Villa Verbeeldingbewonder prachtige wat te doen kinderen uit prentenboeken en ontdek hoe die gemaakt worden, wat te doen kinderen.

Rij na rij gevuld met leuk speelgoed, curiosa, muziek en kleding voor de liefhebber! De afstand van de speurtochten is ideaal en ze merken niet dat ze… Lees verder. Van strips lezen tot glijden van glijbanen behoort dan ook tot de mogelijkheden. Top 6 Wat te doen in Miami met kinderen?

Spookhuizen waren erg goed. Dus een bezoekje aan Miami Zoo zal je zeker in dank afgenomen worden. Van zonnepanelen tot trailers, wat te doen kinderen, motoren tot navigatie, familieleden als (zakelijke kennissen, functieverandering en inrichting van de Ecologische Hoofdstructuur (EHS beschrijft. In Knokke neemt niemand minder dan de Kleine Prins je mee op sleeptouw tijdens een gloednieuw lichtfestival.

Volg ons op:

Een leuke namiddag beleefd tijdens één van de vele activiteiten? Wat te doen in februari - Stukafest Tilburg. Ja, stuur mij wekelijks UiTtips.

Ontdek hier alle avonturen van Pierke van Alijn. Dat is Miniatuur Walcheren in het Mini Mundi park? Geen weer om naar buiten te trekken voor je portie ravotten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.12.2018 00:37 Tiziana:
   Blijf op de hoogte van UiTtips in je buurt Ontvang elke vrijdag de nieuwe wedstrijden , acties en de leukste uittips voor families in je buurt.

  Ten anker

  Vond