• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat verdient lil kleine

Gegevens
Gemaakt door: 27.03.2019
Auteur: Tuğçe
Bekeken: 756

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De rapper groeide in korte tijd uit tot een van de bekendste sterren van het land, samen met partner in crime Ronnie Flex. Zo kon het gebeuren dat de boyband New Edition voor zijn debuutalbum met vier hits in totaal 1,87 dollar per zanger kreeg!

De gemiddelde streamtijd bedraagt dan 2. Voor dit verhaal komt het neer op de volgende vraag: Mag de jonge ondernemer zichzelf inmiddels al miljonair noemen? Op de eerste dag werd het album al 2,3 miljoen keer gestreamd. Ondertussen vraagt iedereen zich af of de jarige rapper zichzelf als lid van de zesnullenclub mag rekenen.

Eerst verder lezen Ben je al lid. Ja, ik doe mee. Ook Top Notch kan meer vangen dan uit het taartdiagram blijkt? En dan de praktijk: Dit jaar lanceerde Kleine zijn tweede album genaamd Alleen.

Al met al doet het nieuwe verdienmodel sterk denken aan de tijd van de cd. Kleine zou genoeg van zijn inkomsten in zijn spaarvarkentje deponeren. En dan de praktijk:

Ook interessant

Lees het verhaal van Thomas Heerma van Voss hier terug. En met dat plotselinge succes en het bijbehorende geld veranderde ook zijn lifestyle enigszins: De gemiddelde streamtijd bedraagt dan 2. Lil' Kleine en Ronnie Flex. Vier hardnekkige clichés over hiphop vallen daarin op.

 • Ook zou Kleine niet vies zijn van het maken van verstandige investeringen.
 • Op de eerste dag werd het album al 2,3 miljoen keer gestreamd.

Dan kun je gewoon verder lezen. Ook bereikte het 1,84 miljoen unieke luisteraars in de eerste maand. En met dat plotselinge succes en het bijbehorende geld veranderde ook zijn lifestyle enigszins: Op de eerste dag werd het album al 2,3 miljoen keer gestreamd! Reden voor de Volkskrant om daar een groot artikel aan te wat verdient lil kleine. In Scholtens eigen woorden: De rapper groeide in korte tijd uit tot een van de bekendste sterren van het land, samen met zwart wit vloerkleed ikea in crime Ronnie Flex.

Trivia & Wiki

Als lid van De Correspondent kun je in gesprek gaan met onze correspondenten en andere leden. Vier hardnekkige clichés over hiphop vallen daarin op. De Popprijs werd gewonnen op een werkweek in Schiermonnikoog Hiphopcollectief New Wave heeft dit weekend de Popprijs gewonnen. Om die vraag te beantwoorden, heb ik een schatting gemaakt van wat een stream alle betrokken partijen oplevert.

Ondertussen vraagt iedereen zich af of de jarige rapper zichzelf als lid van de zesnullenclub mag rekenen. De wat verdient lil kleine groeide in korte tijd uit tot een van de bekendste sterren van het land, samen nationale nederlanden schade melden zakelijk partner in crime Ronnie Flex.

In het geval van een populaire artiest als Lil Kleine zal dat wellicht iets minder zijn. In Scholtens eigen woorden: Voor dit verhaal komt het neer op de volgende vraag: Kleine zou genoeg van zijn inkomsten in zijn spaarvarkentje deponeren.

Alles over het rappers inkomen van Jorik Scholten!

Ondertussen vraagt iedereen zich af of de jarige rapper zichzelf als lid van de zesnullenclub mag rekenen. Zo kon het gebeuren dat de boyband New Edition voor zijn wat verdient lil kleine per uur met vier hits in totaal 1,87 dollar per zanger kreeg. Deel jouw eigen ervaringen, vertel iets vanuit je vakgebied of stel vragen, wat verdient lil kleine per uur.

Vier hardnekkige clichés over hiphop vallen daarin op. Voor de Nederlandse muziekindustrie waren inkomsten uit fysieke producten dan met 18 procent afgenomen ten opzichte van en inkomsten uit legale downloads met 1 procent gedaald, de omzet van streaming steeg met procent.

Reden voor de Volkskrant wat verdient lil kleine daar een groot artikel aan te wijden. Hierdoor moet Spotify afspraken maken met afzonderlijke platenmaatschappijen. We kunnen dus met enige voorzichtigheid zeggen dat de jonge rapper zich na dus officieel miljonair mag noemen. Ook bereikte het 1,84 miljoen unieke luisteraars in de eerste maand! Ja, ik doe mee. Het beste Nederlandse voorbeeld is misschien wel hiphopcollectief New Wave, dat vorig jaar april zijn debuutalbum presenteerde in Paradiso.

Vind je onze journalistiek belangrijk.

Slimme aftrekposten voor je belastingaangifte 2018: dit zijn de 15 interessantste mogelijkheden

Spotify zegt Bekijk hier wat Spotify per stream verdient. Ook bereikte het 1,84 miljoen unieke luisteraars in de eerste maand. Schrijf je hier in!

Eerder rekenden we aan de hand van collega-rapper Boef ook al eens uit wat een artiest gemiddeld verdient per afgespeeld nummer op Spotify. Zo kon het gebeuren dat de boyband New Edition voor zijn debuutalbum met vier hits in totaal 1,87 dollar per zanger kreeg.

Wij geloven niet in betaalmuren, omdat we het belangrijk vinden dat onze journalistiek zoveel mogelijk mensen bereikt, wat verdient lil kleine.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.04.2019 12:27 Anuschka:
   En met dat plotselinge succes en het bijbehorende geld veranderde ook zijn lifestyle enigszins: Vier hardnekkige clichés over hiphop vallen daarin op.

   07.04.2019 11:38 Domenica:
   Word lid Log in. Schrijf je hier in!

  Ten anker

  Vond