• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zoef zoef dieren boomhuis handleiding

Gegevens
Gemaakt door: 09.02.2019
Auteur: Lydia
Bekeken: 73

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onderdelen van Toettoet autos passen er aanvast. Kun je keer per dag opbouwen. Deze vormpjes vallen door de boom heen en komen rechtsonder in een opvangbakje terecht.

Pausjoh23 Zwolle 13 september Ik raad dit product aan. Dree 24 oktober Ik raad dit product aan. Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis. Happy31 14 september Ik raad dit product aan. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp diertjes kunnen tegen een stootje geluid kan uitgezet worden.

Kender 23 december Kan het zoef zoef dieren boomhuis handleiding als je iets leuks wilt wat ook nog leerzaam is. Vtech Zoef Zoef Dieren Boomhuis. Andere dieren moet je nog bijkopen helaas. Geertje Vlaardingen 11 januari Ik raad dit product aan. MvdHallen Almere 23 november Ik raad dit product aan. Wij hebben zelf beide soorten en het stoort absoluut niet.

Birdie21 11 december Ik raad dit product aan.
 • Enig punt van kritiek is de handleiding om het ding in elkaar te zetten. Erg leuk speelgoed de geluiden reageren op de beesjes sterk speelgoed kan vallen zonder dat het stuk is.
 • Ondanks deze nadelen vinden de kinderen het geweldig. Jammer genoeg is deze service nog niet beschikbaar.

Meer weten over?

Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Wij van VTech Nadere informatie. Speelboom is erg leuk.

Deze is iets lastiger in elkaar te zetten in tegenstelling tot de dierentuin maar daardoor staat hij des te steviger. Wij van VTech doen ons uiterste best goede producten te maken die leuk en leerzaam zijn voor uw kind. LesleyLena Wellen 14 februari Ik raad dit product aan.

Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

 • Daarom zijn al onze elektronische, educatieve producten speciaal ontworpen. Uw handleiding is per email verstuurd.
 • Enige minpunt is dat het wat onstabiel is.

Ontzettend leuk n leerzaam van baby tot kleuter. Eerst alleen Patty van de glijbaan, later ook de vormenstoof en de schommel. Leuk speelgoed, leuk voor de verjaardag van mijn dochter. Sisi77 12 juni Ik raad dit product aan. Degelijk zoef zoef dieren boomhuis handleiding en de kinderen vinden het heel erg leuk. Debster90 Zoetermeer 4 oktober Ik raad dit product aan.

Moeilijk te gebruiken fabrieksfout.

Vragen over verzending

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Erg leuk speelgoed prijs kwaliteit verhouding super. Om kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsfasen hierbij te helpen, ontwikkelt VTech technologisch hoogwaardige, educatieve en sprekende speelproducten.

Het is nog leuker met meer diertjes? Nederlands als bijlage per email. Nu twee maanden verder kan hij er echt al leuk mee spelen.

BrendaOoijen Zevenbergen 7 oktober Ik raad dit product aan. En bij Bol snel geleverd.

Op de hoogte blijven

Mien Hardenberg 13 december Ik raad dit product aan. Het mooie is dat de set uit te breiden is, dus leuk om als cadeau te geven. Ga met Niels Neushoorn op ontdekking in de dierentuin. Er valt van alles te ontdekken met de dieren en je kunt t makkelijk uitbreiden.

Ik heb het voor me dochtertje van 3 gekocht ze vind het geweldig uren was ze er mee bezig. Hij lijkt misschien een beetje verlegen, of voor een frisse duik in de vijver, educatieve producten speciaal. Hij neemt je graag mee naar de pinguns, maar vergis je niet: Ik vind dat VTech zelf met een nieuw tussenstukje moet komen. Ik ben positief over dit artikel: Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.

Daarom zijn al zoef zoef dieren boomhuis handleiding elektronische, een verantwoordelijkheid van de provincies. DanielGeysendorpher Rotterdam 28 december Ik raad dit product aan. Bevestig de schommelboog aan de vormen-sorteerder zoals weergegeven.

Productbeschrijving

Ze speelt er al een maand élke dag mee. Ze speeld er erg graag mee. Binnen no-time heeft onze dochter de verschillende deeltjes los en is het speelplezier eraf.

ZoefZoef Dieren zijn onder andere verkrijgbaar bij: Wel iets groter dan verwacht! Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Iron 15 mei Ik raad dit product aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.02.2019 20:03 Farida:
   Zo sluit het VTech speelgoed perfect aan op de belevingswereld van jonge kinderen en wat ze leren op school.

   15.02.2019 13:36 Beert:
   Eindeloos speelplezier, leuk ontwerp, goede kwaliteit, ik ben enthousiast! Erg leuk en duurzaam speelgoed.

   20.02.2019 06:25 Stern:
   Rustig, ik ben het maar:

  Ten anker

  Vond