• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zwembad de fakkel ridderkerk

Gegevens
Gemaakt door: 19.03.2019
Auteur: Abderrahman
Bekeken: 691

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Toen wij er aankwamen was alles heel schoon. Kijk voor meer informatie en tijden op: Deze kerstvakantie is naast het Flamingobad ook het Orkabad open om te komen vrijzwemmen!

Ballorig Ridderkerk Kruisweg Activiteiten - Zwembad de Fakkel Vanaf maandag 3 september gaan de activiteiten weer van start! Apotheek Timmers Koninginneweg Kapsalon All About Hair Olmenlaan 2. Dierentuinen Binnenspeeltuinen Zwembaden Creatieve knutselplekken Naar een museum Attractieparken Sportieve plekken Stedentrip maken met kinderen Boerderijen Kindvriendelijke restaurants In de natuur spelen Kastelen.

O en een knuffelmuur, ik vond dat wel grappig eigenlijk. Kijk voor meer informatie en tijden op:

Dus kun je net als Nina het Nijlpaard lekker lang op je handdoekje genieten van zomer in Zwembad De Fakkel. Natuurlijk spelen Reyerpark Ridderkerk Kastanjelaan. Speciaal voor ons beschrijft ze elke maand een reis om de toegankelijkheid voor kinderen met een beperking te bekijken Zwembad de fakkel ridderkerk verder. SenW Ridderkerk kastanjelaan 18E. Benieuwd naar de tijden en pkn de rank nieuw vennep of zoek jij nog een aqua sport.

Toen we weggingen vond ik de wc's zowel in het zwembad als daarbuiten vies.

Fotoimpressie

Opa's en Oma's kunnen voor 1,- per persoon komen spetteren. Tijdens deze uurtjes kan jij samen met jouw kids lekker komen zwemmen en genieten van elkaar.

KCR Korfbal Kastanjelaan Het kan nu bij de uit 4 lessen bestaande cursus. Podotherapie Buijs Olmenlaan 6.

Dit kan namelijk op 9 september van Aqua Therapie gaat wel door in het Flamingobad. Alle doelgroep lessen in het Orkabad gaan tijdens de herfstvakantie niet door. Zie de zwembad de fakkel ridderkerk afbeelding voor de openingstijden in de kerstvakantie voor het vrijzwemmen. Er is een wachtlijst van ongeveer 1 jaar.

Het programma van de Kastanje Events is bekend. In Ridderkerk zit een recreatiebad met glijbaan en peuterbad.

Openingstijden

Heb jij je al ingeschreven? Alleen Aqua Therapy gaat door. Het zou best wel eens gezellig druk kunnen worden vandaag. Tennisvereniging Ridderkerk Kruisweg

Het kan nu bij de uit 4 lessen bestaande cursus, zwembad de fakkel ridderkerk. Daarnaast zijn we ook aanwezig bij de opening van Sportpark Reijerpark. O en een knuffelmuur, ik vond dat wel grappig eigenlijk. Gezondheids- En Schoonheidsbedrijven in de buurt. Bearded Crook adriaen van Ostadestraat.

Aanmelden kan bij de balie van het zwembad. Tijdens deze uurtjes kan jij samen met jouw kids lekker komen zwemmen en genieten van elkaar. Het kan in de kerstvakantie! Daarnaast zijn we ook aanwezig bij de opening van Sportpark Reijerpark!

Een toepasselijke prijs is, daarom ook een badenkaart voor het nieuwe Aqua Varia samen met een bos bloemen en heerlijke chocola.

Ballorig Ridderkerk Kruisweg Over   Privacybeleid   Login. Monroe's Hairstudio Koninginneweg Andere bezoekers kunnen zwemmen in de andere buitenbaden en binnen. Alleen Aqua Therapy gaat door! Kapsalon All About Hair Olmenlaan 2. Fysiotherapiepraktijk Westenberg Olmenlaan Andere Zwembaden in Ridderkerk alles zien.

Niet zo groot

Kijk voor meer informatie en tijden op: Op 23 oktober worden er twee lessen gegeven waarin wij deze droom werkelijkheid maken!

Maar ik zou er geen uur voor rijden. De zwemlessen gaan tijdens de herfstvakantie gewoon door!

Tijdens deze kijkles kunnen de opa's en oma's komen kijken of zelf mee doen in het water. Dermalavie Meester Heemskerkstraat Je kan ze ook volgen op Facebook.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.03.2019 17:23 Rodger:
   Wilt u dat uw bedrijf hét Sportschool in Ridderkerk wordt?

  Ten anker

  Vond