• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zwembad de vliet leiden openingstijden

Gegevens
Gemaakt door: 29.12.2018
Auteur: Frederique
Bekeken: 372

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij redelijke buitentemperaturen is het door het door bomen beschutte gebied vaak aangenaam warm. Die heb ik toch? Je bent nu offline.

Sommige bezoekers douchen niet alvorens ze het bad in gaan! Dagje uit tips Korting Blog   Zoek. Beoordeling service van dit bedrijf: Je kunt bij De Zijl ook terecht voor zwemlessen en een kinderfeestje!

Voor alle leeftijden en alle weersomstandigheden is er wat te beleven. Personele problemen bij de leverancier, de afstelling die wat ingewikkelder bleek dan verwacht, het leverde allemaal vertraging op.

De openingstijden van deze vestiging van Openluchtzwembad de Vliet zijn op dit moment nog onbekend.

Klik hier voor leuke dingen om te doen in Leiden. Bekijk de Openingstijden Openingstijden Ma van. Klik hier voor zwembad de vliet leiden openingstijden privacy statement en cookie beleid.

Algemene indruk van dit bedrijf: Snorkelen obv inschrijving Klik hier voor onze privacy statement en cookie beleid. Ze trekt daarover aan de bel bij het Leidse college en wil weten of er iets aan de openingstijden gedaan kan worden.

 • Hoeveel sterren geef jij Zwembad de Vliet?
 • Dat dankzij instelbare licht- en geluidseffecten, een tijdmeting die aanmoedigt om glijrecords te breken en ingebouwde 'touch points' waarbij het de bedoeling is er zoveel mogelijk van aan te raken onderweg naar beneden. Ontvang de leukste winterse gezinsuitjes direct in je mailbox!

Zwembad De Zijl bestaat uit een wedstrijdbad, een recreatiebad en een buitenbad. Er zijn volop mogelijkheden voor waterpret: Anonieme Gebruiker 1 review. Vervolgens wordt er amper schoongemaakt en duurt het bestellen van eten en drinken uren. Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad Klik hier voor alle 4 beelden.

Hoeveel sterren geef jij Zwembad de Vliet?

Op 1,14 km afstand. Kidsreporters boulderen bij Boulderhal Kunststof. Hij wilde alleen maar glijden. Kids party obv reservering. Jammer hoor, maar dan anders Maaike. De Zijl is een divers zwembad vlakbij het centrum van Leiden! Bedrijf nu anoniem bellen:.

Kidsreporters boulderen bij Boulderhal Kunststof!

Mooi blauw wat de beleving verhoogd. Het bad is lang en breed, genoeg ruimte voor iedereen, het water heeft een heerlijke temperatuur en het personeel is erg vriendelijk! In de kijker 18 januari , Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Klik hier voor alle 4 beelden. Er zijn volop mogelijkheden voor waterpret: Heerlijk zwembadalleen bizar dat ze nu met 28 graden gesloten zijn. Laatste nieuws PvdA Leiden:. Wij hebben een leuke middag gehad!!. Uren zwemplezier in dit leuke zwembad in Leiden.

Openingstijden

Jammer dat de eerste maand van openstelling men zo strikt is met deuren te sluiten 30 minuten voor sluitingstijd! Vervolgens wordt er amper schoongemaakt en duurt het bestellen van eten en drinken uren. Kom eens langs, neem een kijkje en geniet!

Vervolgens wordt er amper schoongemaakt en duurt het bestellen van eten en drinken uren. Openingstijden Openluchtzwembad de Vliet Voorschoterweg 6 in Leiden. Als the adjustment bureau trailer deutsch gemeente nu eens de regels wat zou versoepelen wat betreft vergunningen en de prijs aanpast….

Mooi blauw wat de beleving verhoogd. Rond lunch tijd nog wat gegeten en een beetje in de zon gelegen. Leiden Leiderdorp Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude. Gerrit op 31 augustuszwembad de vliet leiden openingstijden, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven, waaronder een solide bas en een consistente balans dankzij de actieve EQ-technologie van Bose.

Onze bezoekers over Openluchtzwembad de Vliet in Leiden

Samen met vrienden en kinderen lekker in het buiten zwembad gezwommen. Acht voetbaljongens gingen als teamuitje een uurtje boulderen bij Boulderhal Kunststof. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag, om gepersonaliseerde advertenties en content op onze websites te tonen en om interactie via social media mogelijk te maken. Bedrijf nu anoniem bellen:.

Sommige bezoekers douchen niet alvorens ze het bad in gaan. Van Delft wil dat het college de uitbater aanspreekt op de beperkte openingstijden, sanofor halen. Zwemles tijden obv inschrijving .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.01.2019 21:42 Maisam:
   Wel of geen moslim, wel of niet te vertrouwen?

  Ten anker

  Vond