• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bites en nights ijsselstein

Gegevens
Gemaakt door: 14.02.2019
Auteur: Beert
Bekeken: 369

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lekker even een vis-soepie maken met Marcel Prins en Nick de Kruijf. La Pizzamaffia Vingerhoekhof 18, IJselstein. Samen met de begeleiding zorgen ze voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Wie komt ons team versterken? Grieks Mediterraanse Restaurant Stafili Utrechtsestraat Op zoek naar een leuke baan in de horeca? Ben je 16 jaar of ouder? Misschien zijn wij dan wel op zoek naar jou! Over   Privacybeleid   Login. Eetcafé Edelweiss Utrechtsestraat

Stuur een PB of een mail naar simone hotelepping. Na de landelijke intocht aanstaande zaterdag in Dokkum stuurt Sinterklaas alvast wat Pieten vooruit. Wij hopen bites en nights ijsselstein op een ander tijdstip weer te mogen ontvangen, bites en nights ijsselstein.

Geen zin om te koken zo vlak voor de kerstdagen! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij gaan het jaar met zijn allen goed beginnen met een teamuitje op zondag 7 januari Jij bent de winnaar van de diner bon twv 30 euro.

 • Lekker even een vis-soepie maken met Marcel Prins en Nick de Kruijf. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?
 • We maken graag een persoonlijke afspraak om onze mogelijkheden te bespreken.

Content informatie

Heeft u iets te vieren? Ook op zondag hebben wij weer genoten van jullie met diverse spontane optredens achter de bar. Utrechtsestraat 44 IJsselstein CW. We maken graag een persoonlijke afspraak om onze mogelijkheden te bespreken. En voor wie niet zo lang kan wachten! Vanaf 20 augustus hopen wij u weer te mogen ontvangen. Stuur dan een PB of mail naar simone hotelepping.

Wij zijn op zoek naar versterking in ons afwasteam. Weer begonnen met school, bites en nights ijsselstein. Cafetaria Gyros is de lekkerste cafetaria van IJsselstein! Geen zin om te koken zo vlak voor de kerstdagen. En een geweldig. Komen jullie hem ook allemaal toezingen 24 november om Hotel Epping heeft 31 kamers en is al 50 jaar een begrip in IJsselstein en omgeving.

Bijna is het zover! Wij gaan het jaar met zijn allen goed beginnen met een teamuitje op zondag 7 januari In de gezellige binnenstad van IJsselstein zijn wij gevestigd in een voormalig klooster.

U kunt bij ons terecht voor de lekkerste patat, snacks en uiteraard gyros!

Helpen jullie mee de koelkasten leeg eten. Tapasbar La Cosina Vingerhoekhof 8. Stuur dan een PB. Drr Transport Sperwerlaan 18, Nieuwegein. Fanpage Bites en nights ijsselstein heeft onze winnaar van de Like en Deel actie voor het vinden van een Zelfstandig werkend Kok gekozen. Ook grote groepen zijn meer dan welkom.

Van 29 juli tm 19 augustus zijn wij aan het genieten van een heerlijke vakantie. Misschien zijn wij dan wel op zoek naar jou! Er is een uitgebreide bierkaart, met o.

Heb je interesse stuur dan een mailtje naar simone hotelepping. Tapasbar La Cosina Vingerhoekhof 8. Cafetaria Gyros is de lekkerste cafetaria van IJsselstein. Iedereen bedankt voor de leuke carnaval. Wilt u dat uw bedrijf top Restaurant in IJsselstein wordt, bites en nights ijsselstein. Wij willen al onze volgers en gasten hele fijne feestdagen wensen.

La Pizzamaffia Vingerhoekhof 18, IJselstein!

Iedereen bedankt voor de leuke carnaval. Er is een uitgebreide bierkaart, met o. Laat je verrassen door een selectie van Bites door onze Chef.

Wij wensen iedereen heerlijke kerstdagen en een fantastisch Iedereen bedankt voor de leuke carnaval. Ben jij op zoek naar een bijbaan? Bar Brasserie Joris Weidstraat 2.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.02.2019 13:26 Matthis:
   Wij zijn op zoek naar een topper voor in de bediening.

   21.02.2019 17:24 Gerdien:
   Fanpage Karma's heeft onze winnaar van de Like en Deel actie voor het vinden van een Zelfstandig werkend Kok gekozen.

  Ten anker

  Vond