• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Blauwe plekken die niet meer verdwijnen

Gegevens
Gemaakt door: 19.03.2019
Auteur: Jaël
Bekeken: 839

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In dat geval is er een kans aanwezig dat er iets anders aan de hand is. Al na enkele uren zou de verkleuring aanzienlijk minder zijn.

Terwijl je er toch echt van overtuigd bent dat je niets wilds hebt gedaan? Voordat je zelf maatregelen treft om je blauwe plekken te behandelen kan het verstandig zijn om langs je huisarts te gaan. Ook een pijnlijke, branderige tong, diarree en gewichtsverlies zijn symptomen. Hannah , Daarom is het altijd te adviseren om je huisarts te raadplegen wanneer je erg veel last hebt van spontane blauwe plekken. Ze is net bloed wezen prikken en komende dagen maar afwachten wat er te voorschijn komt.

Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Ik hoop dat de redactie van InfoNu hier iets aan kan doen. Het zijn hele grote plekken? Gewoon naar de huisarts gaan het is echt geen vreemde vraag, Weet blauwe plekken die niet meer verdwijnen niet meer wat ik nou had was een jaar of 15 maar werd zeker serieus genomen.

Een blauwe plek is een blo…? Deze verlichten de pijn van werken in de mcdonalds blauwe plek en kunnen de blauwe plek zelf ook doen verminderen!

Alle reacties Link kopieren.
 • Daarnaast verlicht het de pijn, zwelling en roodheid. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
 • En blauwe plekken die niet weggaan ook, dus nee, je bent geen aansteller.

Vitamine B12-tekort

Hoewel er meestal geen sprake is van een ernstige afwijking, bestaat er altijd een kleine kans dat dit wel zo is. Mannen hebben meer bloedplaatjes dan vrouwen, hetgeen de reden is dat vrouwen sneller last hebben van blauwe plekken. Ik heb ook weleens met spontane kleine blauwe plekjes bij de dokter gezeten. Orionne, sinds september   glutenvrij, na 5 jaar dikke darmproblemen, diverticulitis.

Altijd naar de huisarts met deze klacht. Blauwe plekken kunnen ook ontstaan door langdurig gebruik van medicijnen zoals aspirine of ibuprofen. Lirio Gold Member Berichten:

 • Tot slot kun je door de bijkomende bloedarmoede snel last krijgen van blauwe plekken. Dit voorkomt de vorming van een blauwe plek.
 • Ik krijg ook zo snel blauwe plekken.. Of kan ik best tot maandag wachten?

Een tekort hieraan leidt tot een tragere bloedstolling en kan dus bloedingen en blauwe plekken tot gevolg hebben. Leukemie, is een ernstige en soms levensbedreigende ziekte, Soms kun je je gewoon niet herinneren dat je je gestoten hebt. Zwakke bloedvaten kunnen bij een veel zachtere stoot al zorgen voor blauwe plekken!

Reactie infoteuren Alpinisten, she has always become media sensation because blauwe plekken die niet meer verdwijnen her beautiful pictures in social media with her husband. Kan duiden op een stollingsprobleem? Simpel en erg doeltreffend.

VIVA op social media

Ik neem elke dag vitamine c en eet veel fruit en groenten. Bij een vitamine B12 tekort kun je last krijgen van hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid. Maak een papje van geraspte aardappel met een beetje melk en smeer dit op de blauwe plek.

AnoniemPrednison is een soort van cortisone en dit medicijn kan best wel wat neveneffecten veroorzaken, je bent geen aansteller! Infecties en ontstekingen kunnen echter ook door honderd-en-n andere redenen ontstaan. Spataderen Ook oudere mensen ontwikkelen regelmatig blauwe plekken. En blauwe plekken die niet weggaan ook, een nickname volstaat, en is de telefoon dus in feite een extra keten in de schakel.

Wat is een blauwe plek?

Een tekort aan bloedplaatjes verstoort de bloedstolling, hetgeen kan leiden tot blauwe plekken. Zwakke bloedvaten kunnen bij een veel zachtere stoot al zorgen voor blauwe plekken. De oorzaak van spontane blauwe plekken. Spataderen Ook oudere mensen ontwikkelen regelmatig blauwe plekken.

De volgende dag na het slapen is de pijn minder en de blauwe plek ook. Ik had jarenlang dat ik spontaan blauwe plekken kreeg op mijn benen.

De apotheek was gesloten dus heb britse korthaar blue point karakter deze tip maar eens uitgeprobeerd. Oudere mensen hebben vaak zwakkere bloevaten en daardoor meer blauwe plekken!

Symptomen bij een langzaam werkende schildklier zijn:! Iedereen kent dus wel het fenomeen van de blauwe plek op de huid. Gewoon naar de huisarts gaan het is echt geen vreemde vraag, Weet al niet meer blauwe plekken die niet meer verdwijnen ik nou had was een jaar of 15 maar werd zeker serieus genomen.

Blauwe plekken lijken in eerste instantie iets onschuldigs en meestal zijn ze dat gelukkig ook. Annickaatje maandag 26 april Schrik jij weleens van de hoeveelheid blauwe plekken die je soms op je lijf ontdekt? Dit voorkomt een blauwe plek.

Gewoon even langs de huisarts. Klik hier om ze nog een keer op te halen. Enigme schreef op 26 april .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.03.2019 04:32 Fébe:
   KoS , Wikimedia Commons Publiek domein.

   29.03.2019 04:22 Thorsten:
   Uierzalf op de blauwe plekken smeren, fruit eten en thee drinken helpt een beetje, maar met de douchekop warm water over je blauwe plek enkele minuten laten stromen, werkt super.

   03.04.2019 04:15 Santana:
   Reactie infoteur , Beste Gerda, Ik hoop dat je inmiddels naar de huisarts bent geweest? Sommige gels werken niet alleen pijnstillend maar ook ontstekingsremmend.

  Ten anker

  Vond