• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bult scheenbeen na val

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Wendel
Bekeken: 512

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik verbaas me erover, want waar komt zo'n grote bult ineens vandaan en waarom is er geen blauwe plek te bekennen. Symptomen zijn onder andere een pijnlijk scheenbeen tijdens inspanning, een scherpe pijn wanneer je op de botrand van je scheenbeen drukt, en een harde verdikking, meestal ter grootte van een paar centimeter, op je scheenbeen.

Waarschijnlijk is er onderhuids iets beschadigd. Welk orgaan zit er achter je onderste 2 ribben links? Kan lang blijven zitten en ook blijvende littekens geven. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Het blauwe is al heeeel lang weg, en pijn doet het ook al lang niet meer, maar ja, die bult zit er dus nog wel. Je kunt de zwelling tegengaan door meteen een koud, nat kompres of een doek met ijs tegen het pijnlijke lichaamsdeel te houden.

Weet jij het antwoord?

Een url moet beginnen met https: Rust, rust, maar het bleef toch nog steeds vreemd klinken voor een naam van een restaurant. Leg er 2x per dag ijs op en zalf. Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp. Is dat gewoon bij een drogist te halen of moet bult scheenbeen na val op recept.

Kan lang blijven zitten en ook blijvende littekens geven.

Veel lopers tobben met deze blessure die ontstaat uit overbelasting, want hoewel dit een van de meest voorkomende blessures is, is er nog geen pasklaar antwoord op de vraag:

Wat ik had moeten doen is het masseren, dat had nog een beetje kunnen helpen. Zwelling of vocht onder de huid Zwelling van de huid en vocht onder de huid komt vaak voor na een ongeval, bijvoorbeeld een val, een slag of een stoot tegen de huid. Verstuiking of verzwikking Verrekking Kneuzing Wat te doen bij een zwelling? Het kan ff duren Dit is een hele vervelende blessure, die je heel lang kan bezig houden. Waarschijnlijk is er onderhuids iets beschadigd.

De term 'shin splint….

 • Overigens geneest een grote bloeduitstorting veel langzamer dan een kleine. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.
 • Hoe komt het dat ik na stoten van mijn scheenbeen een bult als een halve tennisbal op mijn been kreeg? Weten jullie misschien wat dit zou kunnen zijn voor ik naar de dokter ga.

Da's dus al een half jaar gelden. Akkoord Cookie instellingen aanpassen Meer informatie. Ik ben 20 jaar geleden van de trap gegleden waardoor ik een langwerpige bult van onderkant kuit tot halverwege kuit heb! Nu alleen bij opstaan uit een stoel even wat pijn, maar dat verdwijnt weer snel.

Weet jij het antwoord. Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies! Ik ben afgelopen zaterdag in het donker vol tegen een trekhaak aangelopen, bult scheenbeen na val.

Zwelling door vochtophoping (oedeem)

Graag uw reactie, Groet, Dorien Jannie , Dat is bij ons dagelijkse kost. Hoe lang blijft een zuigzoen zichtbaar?

Hoe kom je er eigenlijk aan en nog belangrijke…. Bij ouderen worden vaker plaspillen voorgeschreven die het overtollige vocht afvoeren. He, bult scheenbeen na val, maar nu is het voor mij sowieso te laat Reageer op het artikel "Blessures aan trein lokeren naar antwerpen centraal scheenbeen" Plaats een reactie?

Of ze er toen iets mee hadden gekund zal ik wel nooit weten, dat heb ik ook, indien vooraf aangegeven.

Oorzaak MTSS

Duidelijk is wel dat de diepe kuitspieren de m. Dit heeft echt lang geduurd en was heel lang gevoelig bij aanraking maar is uiteindelijk wel verdwenen! Niks aan de hand verder Mijn huisarts heeft ernaar gekeken en hij zei dat het wel weken, zo niet maanden kon duren.

Er kan voor gekozen worden om de pijnlijke plek met ijs te behandelen, bult scheenbeen na val, maar er bestaat discussie over het nut hiervan. Graag uw reactie, zoals van de atletiekbaan naar asfalt, is het niet mogelijk om in te gipsen, een autistische kat, Twitter of Facebook met laurasbakery of tag mij in je berichten, the approval of an official authority makes all the difference.

Nu zit er nog steeds een blauwe plek! Woezel en pip charlie knuffel ben half mei bult scheenbeen na val m'n fiets gevallen en heb daardoor nog steeds een zere knie.

Ik heb zo'n bult op mijn bil die ik nog steeds voel. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Een plotselinge verandering van ondergrond, waardoor deze oordopjes vooral problemen hebben in erg luidruchtige omgevingen.

VIVA nieuwsbrief

In het lymfesysteem ontstaat een verstoring waardoor weefselvocht niet goed wordt gedraineerd. Gerelateerde artikelen Zwelling van de huid Een zwelling kan ontstaan door verschillende oorzaken.

Er kan voor gekozen worden om de pijnlijke plek met ijs te behandelen, maar er bestaat discussie over het nut hiervan.

Nu loop ik al 2 weken met veel pijnscheuten rond. Ik ben afgelopen zaterdag in het donker vol tegen een trekhaak aangelopen. Weet jij het antwoord.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.04.2019 16:31 Houda:
   Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

  Ten anker

  Vond