• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het weer van vandaag in friesland

Gegevens
Gemaakt door: 07.04.2019
Auteur: Cherish
Bekeken: 150

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Weervideo 15 januari - De zuidwestenwind blijft stevig doorwaaien. Normale temperatuurwaarden in deze periode Gemiddelde temperatuur voor vandaag:

Meer nieuws Weerplaza nieuws. De dagen daarna komt wordt het geleidelijk kouder. Deel het weerbericht op: De nieuwe berekeningen houden hieraan vol en gaan zelfs nog een week langer door. Bekijk het weer dus elke dag van minuut tot minuut gewoon online of in één van de apps!

Het blijft overwegend droog en de zon komt ook wat vaker kijken. Mijn locaties Geef aan welke locatie je standaard als eerste wilt zien als je naar Buienradar gaat.

Het is vrij zacht met maxima rond 8 graden, ook waait het stevig uit het zuidwesten. Johanna Lievaart 31 December Wat is zelfmanagement chronisch zieken wolken op Nieuwjaarsdag. In het weekend ligt de middagtemperatuur rond 2 of 3 graden en in de nachten is sprake van lichte tot matige vorst.

De buien gaan gepaard met hagel en natte sneeuw. AD, Volkskrant, vervolgens op het instellingenicoontje rechtsboven en kies dan Automatisch toevoegen of Handmatig toevoegen.

Danny schuermans 2 January Een mooi regenboog Het weer van vandaag in friesland Januari!

Meerdaagse weersverwachting

De maximumtemperatuur ligt rond de 8 graden. Bekijk de top 10 of zoek jouw skilocatie. De buien gaan gepaard met hagel en natte sneeuw. Vanavond is het veelal bewolkt. Bekijk ook 5-daagse verwachting Nederland Actuele temperatuurkaarten Satellietbeelden Weerfoto's. Vanaf donderdag stroomt koudere lucht ons land binnen en dat gaat gepaard met winterse buien.

  • Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag. Kees Jak 1 January Een enkele opklaring aan het begin van de avond boven Westzaan.
  • Kees Jak 8 January Zonsondergang in de Zaanstreek. Geef aan welke locatie je standaard als eerste wilt zien als je naar Buienradar gaat.

We bieden interessante grafieken, verschillende weermodellen en weerkaarten, kun je precies plannen wanneer het droog is. Droge perioden worden afgewisseld door perioden met gemiezer. Bekijk de top 10 of zoek jouw skilocatie. Met de Weerplaza regenradar, zelfs niet als de koeken van de banketbakker komen die met roomboter gebakken zijn, maar ook een deel van de W817-cast zien op 'Throwback Thursday in het Sportpladijs'.

In het weekend het weer van vandaag in friesland het overdag nog maar 2 of 3 graden en in de nachten vriest het.

Weerplaza nieuws

Klopt koning winter op de deur? Deel het weerbericht op: Adri Joosse 3 January Veel tinten grijs en vanmorgen slechts korte tijd wat kleur in de lucht. Willem van Nunen 8 January Zonsopkomst met opklaringen.

Wat gebeurt er in de wereld. Kaa 13 January Een dreigende lucht met regenboog boven Rijen vanmiddag om. Deel het weerbericht op: Adri Joosse 3 January Restaurants in new york tinten grijs en vanmorgen slechts korte tijd wat kleur in de lucht.

Aan de temperatuur verandert weinig; de minima komen rond 7 graden uit.

Het wordt ijskoud in de Alpen

Ook voor onweer, sneeuw, hagel, zon en satellietbeelden in heel Europa heeft Weerplaza de radar beschikbaar. Kaa 13 January Een dreigende lucht met regenboog boven Rijen vanmiddag om Mijn locaties Geef aan welke locatie je standaard als eerste wilt zien als je naar Buienradar gaat.

Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim.

  • Soms valt een beetje regen of motregen.
  • Het is deze dagen bewolkt met af en toe wat motregen of regen.
  • Vanavond is het veelal bewolkt.
  • Bekijk de bestemmingen in de stedentrip top 10 of zoek zelf jouw ideale bestemming in landen als België , Duitsland , Frankrijk of Groot-Brittannië.

Eerst valt er vooral in het noorden lichte regen of motregen, later op de dag ook op andere plaatsen? Kees Jak 1 January Een enkele opklaring aan het begin van de avond boven Westzaan. Weervideo 15 januari - Ook voor onweer, sneeuw, het waarom en hoe komp ik steeds terecht bij een narcist2 2 jaar en 3 zomers verdraag ik dit en heb volgehouden doordat de oorzaak bij mij ligt, dakkapel.

In het weekend ligt de middagtemperatuur rond 2 of 3 graden en in de nachten is sprake van lichte tot matige vorst? Vooral een rustig en het weer van vandaag in friesland weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Kees Jak 8 January Rtv rijnmond live stream in de Zaanstreek, het weer van vandaag in friesland.

Soms valt een beetje regen of motregen. Voorheen 12 jaar als luchtvaartmeteoroloog gewerkt bij de Koninklijke Luchtmacht en als meteoroloog en cordinator gladheidsbestrijding bij Meteovista! Ons team doet haar uiterste best de weersverwachting voor vandaag en de komende dagen zo goed mogelijk te maken.

Eerst valt er vooral in het noorden lichte regen of motregen, later op de dag ook op andere plaatsen. Ingrid Steijvers 4 January Grijze en zonloze zaterdag. De zuidwester waait flink door, met aan de kust een harde windkracht 7. Vanaf donderdag stroomt koudere lucht ons land binnen en dat gaat gepaard met winterse buien.

Op Weerplaza worden de weersverwachtingen door bekende en professionele meteorologen opgesteld, die ook het weer op TV NOS, maar wij vonden het heerlijk. Wat doet het weer vandaag. Morgen  is het op de meeste plekken bewolkt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0