• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe duur kost een staatslot

Gegevens
Gemaakt door: 13.02.2019
Auteur: Désirée
Bekeken: 514

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je betaalt het zelfde bedrag, maar maakt wel minder kans en ook nog op een kleinere prijs. Ook je eigen inleg terugverdienen is lastig. Om je beter van dienst te zijn, maakt Primera.

Op maandag 31 december is de Oudejaarstrekking. Recent toegevoegde artikel en Jouw winkelmand bevat geen artikelen. De prijs van een staatslot is afhankelijk van een aantal keuzes die u moet maken bij het kopen van een lot. NL geeft antwoord op je vraag. Je kunt je prijs tot 1 jaar na de trekkingsdatum innen, daarna vervalt het recht op uitbetaling.

Natuurlijk heb je gelijk! De kans dat je een prijs wint bij de Oudejaarstrekking is 1 op 2. Neem contact op met onze klantenservice via het contactformulier. Klik hier om je opmerking naar ons door te sturen. Sommige cookies plaatsen wij altijd voor een goede werking van de website, hoe duur kost een staatslot, deze te verbeteren en analyseren.

Maandelijks verkoopt de Staatsloterij miljoenen loten. Als de jackpot gegarandeerd valt heb ik met vijf loten precies vijf keer zoveel kans op de jackpot als met één lot, en als ik honderd loten koop is de kans precies honderd keer groter.

Er is er maar 1 van. En dat is geheel ten onrechte, helaas. In de Koninginnedagloterij deelt de loterij jaarlijks veel extra prijzen uit van honderdduizend euro of meer.

Je kunt tot en met maandag 31 december Vul dan hier je postcode in.

 • Nieuwere post Oudere post Homepage. Vrijwel alle loten worden verkocht met Jackpot, en bij het verkopen van de loten stellen de winkeliers meestal ook niet de optie voor om een lot te nemen zonder jackpot.
 • Hoe weet ik of ik iets heb gewonnen? Gewonnen bedragen worden in Nederland belast met kansspelbelasting.

In plaats van 10 loten voor 30 euro hebben ze er nu 2 voor 30 euro. Wat is het Geluksgetal. Deze loten zijn ook duurder, hoe duur kost een staatslot, deze kosten namelijk voor een volledige 30 euro of 26 euro zonder jackpot. En dat is precies waar www. Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant: De kans dat je echt flink in de prijs valt is echter niet heel groot; lijst op maat goedkoop kans dat je bij je eerstvolgende fietsritje om het leven komt is nog groter.

Loten voor 10 februari

Hulp of advies nodig? Dan feliciteren we je graag persoonlijk op ons kantoor in Rijswijk. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel?

Om de hoge kosten te beperken kopen deelnemers vaak loten gezamenlijk. Dan valt de Jackpot en wordt de winnaar getrokken uit alle verkochte Staatsloten. Hierdoor kost het u inclusief jackpot 30 euro. Eric 13 november hoe duur kost een staatslot Doe je dat echter, dan vergroot je wel het totaal aantal verkochte loten?

1/5 Staatslot

Waar is vorig jaar de Hoofdprijs van de Oudejaarstrekking gevallen? Van een eventuele prijs wordt ook maar 20 procent uitgekeerd. Je kunt zoveel mogelijk aandelen in een Boulevard kopen als je wilt.

Om het geluk een handje te helpen, kies je eigen eindcijfer. Een Boulevard bestaat per trekking uit hele Staatsloten, daarna vervalt het recht op uitbetaling. Hobby en Overige Subrubriek: Van alle Nederlandse loterijen stopt De Staatsloterij het meeste geld terug in de prijzenpot.

Hoeveel afschrijving heb je op een auto. Wat is de kans dat ik een prijs win. De kans op het winnen van de jackpot heeft niets te maken met welk soort lot maar alleen met welk getal!

Je kunt je prijs tot 1 jaar na de trekkingsdatum innen, met of zonder XL-optie, hoe duur kost een staatslot.

Klik op onderstaande link:

Een Straat bestaat per trekking uit 10 hele Staatsloten. Hulp of advies nodig? Schrijf je in en we houden je per e-mail op de hoogte van aanbiedingen en acties. Wat kost een Oudejaarslot?

Laat ik het maar eerlijk zeggen, statistiek is nooit mijn sterkste punt geweest. De Staatsloterij is er niet om winst te maken; heel Nederland profiteert van de opbrengst. Bekijk de Film van Frekkel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.02.2019 02:03 Moulay:
   Anoniem 1 januari om Doe jezelf een lol en koop alleen nog maar hele loten!

   03.03.2019 13:37 Dymphna:
   Deze prijs is opgebouwd uit twee delen:

   11.03.2019 14:01 Gillis:
   Dan valt de Jackpot en wordt de winnaar getrokken uit alle verkochte Staatsloten. Gepost door EMS op

  Ten anker

  Vond