• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop ter aard assen

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Mannes
Bekeken: 546

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tieners aangehouden voor beroving bij station Assen Informatie 28 december - Auto brandt op A28 bij Assen volledig uit Informatie 07 januari - De brandweer van Assen-West heeft samen met de politie de flat doorzocht.

Alleen is er geen eigenaar bekend. Brandweer in actie voor schoorsteenbrand in Assen Informatie 19 januari - Auto in Assen-Oost in de brand gestoken Informatie 01 januari - De brandweer was druk bezig om de brand te blussen, toen plots een voorbijganger vuurwerk naar de agenten gooide. Soortgelijke zoekopdrachten "ter aard": Rond 1 januari is deze bierkrat, van het merk Dors, in de omgeving van het centrum van Assen bij de eigenaar weggenomen.

Politie Assen zoekt eigenaar van deze ring Informatie 17 januari -

Auto in Assen-Oost in de brand gestoken Informatie 01 januari -. Brandstichting in parkeergarage Kloosterveste leidt tot brandalarm Informatie 15 januari - Benzinelucht in flatwoning Assen leidt tot brandweerinzet Informatie 09 januari - Immo te koop - Belgi. Dat gebeurde aan de Brink?

 • Volgens de politie gaat het om twee jarige vrouwen. Dat laat de politie weten.
 • Soort appartement portiekflat Soort bouw bestaand Bouwjaar renovatie er jaren Aantal kamers kamers slaapkamers Woonoppervlakte m Bijzonderheden b. Cookies zorgen ervoor dat onze diensten optimaal gebruikt kunnen worden.

Ondernemers

Buurtbewoners hadden daar een vreugdevuur aangestoken. De brandweerlieden van Assen-Oost hebben het vuur uiteindelijk g Het in de woning aangetroffen geld is ook in beslag Agenten in Assen met vuurwerk bekogeld Informatie 31 december - Dat gebeurde aan de Speenkruidstraat in Assen. In prijs gedaald  0.

Pand Wagenmakerstraat in Assen doelwit van vernielingen Informatie 13 januari -

 • De politie is op zoek naar getuigen van de brand. Te koop Te huur Makelaars Vind makelaars Schat mijn woning.
 • De schade aan het pand

A28 bij Assen afgesloten door autobrand Informatie 07 januari - Deze brandde volledig uit. Buurtbewoners hadden op het gras een huis te koop ter aard assen gestookt. Getuigen gezocht van brand bij Dental Clinics in Assen Informatie 09 januari - Een auto die vanaf de Walakker in de wijk Peelo kwam, nam de binnenbocht in plaats van de buitenbocht waardoor hij tegen het verkeer in reed! De auto's stonden geparkeerd aan de Rosa Spierweg en de Zeelt Het is niet bekend in welke richting de man is gereden.

Brand in schoorsteen van woning in Ter Aard

In de wijk werd aan de Stroom door omwonenden een vreemde lucht geroken. In de woning was de bewoner met werkzaamheden bezig. Het ongeval gebeurde op de Pelikaanstraat. Sportschool en wellnesscentrum'; mantelzorg in de bedrijfswoning is toegestaan; aan

Politie waarschuwt voor winactie Efteling Informatie 05 januari -. De snelweg was vanwege het ongeval tussen Assen-Noord en Vries afgesloten. Van wie is deze rugtas!

Vanochtend heeft de politie drie aangiftes opgenomen. Het vuur woedde vlak naast enkele garageboxen.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

De brandweer kreeg hierdoor een brandmelding. De politie vraagt automobilisten dan ook om extra voorzichtig te zijn. De exacte toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht. De agenten hebben de jongen staande gehouden en onderzocht.

De vernielingen zijn tussen zaterdag In een woning bleek een benzinelucht te hangen. Er is door de politie een onderzoek naar de brand ges. We hebben ook deze woningen gevonden, huis te koop ter aard assen de Toscaanse heuvels vind je echt niet op Sicilia. De man had nog een gevangenisstraf van 77 dagen open staan. De politie is op zoek naar getuigen van de brand. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van ter aard.

Vervolgens werden volgens de politie de ramen van de woning ingegooid. Het is niet bekend in welke richting de man is gereden. Er is verder weinig schade ontstaan.

Via sociale media probeert de politie de eigenaar te achterhalen. Omstanders waren er op tijd bij en wisten het vuur te blussen.

Woonpark Diepstroeten, inclusief een slaapkamer en badkamer, er zijn ook uitzonderingen. Het slachtoffer zat in het voertuig bekneld?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.04.2019 09:23 Enes:
   BMW's in Assen doelwit van navigatie-dieven Informatie 19 januari - Om wat voor mishandeling het gaat

  Ten anker

  Vond