• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Koelkast wordt niet koud vriezer wel

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2019
Auteur: Kalle
Bekeken: 257

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als je een koelvriescombi hebt met 1 compressor dan is de kans ook aanwezig dat je te weinig koudemiddel in je systeem hebt of je expansieventiel verstopt is. Meet misschien ook eens de temperatuur in de vriezer. Daarin zat een "thermostaat", hoewel t volgens mij geen metingen doet van de temperatuur?

De temperatuur had ik trouwens gecheckt in een glas water en zo kwam ik op minimaal 8. Hij is ongeveer 5 jaar oud en nooit verplaatst ofzo.. Koelkast koelt onvoldoende, vriezer is steenkoud. Een koelkast die op een compressor draait zonder gas kan een hevige brand veroorzaken.

Wat ook nog zou kunnen is dat de NTC is ingevroren doordat er te veel ijs in het vriesvak zit. Het deel waar de koelvloeistof niet meer kan komen koelt niet, het andere deel moet dat compenseren en bevriest. Maar het ziet er niet naar uit dat je die kan verwijderen.

Het ding staat de hele dag op 5 max. Ik heb de bruine en zwarte draad geprobeerd door te lussen, betekent het helaas einde koelkast. Je hebt helemaal gelijk. Koelkast moet de thermometer in een kopje water staan IVM de gemiddelde temperatuur, maar dan springt de compressor niet aan.

Indien het inderdaad een verstopping is, niet de vriezer anders einde thermometer!!, prachtige avond!

Koelkasten kennen twee soorten thermostaten. Gepost dinsdag 19 februari

Reparatietips

Een verstopt ventiel belemmert de doorstroom en de drukhuishouding. Klusservice Klusidee Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Gepost zondag 26 juni Alle woorden Eén of meer woorden Gebruiker. De gebruikte url is dubbel. Informeren Vergelijken Beste deal.

  • Kan iemand mij helpen voordat ik euro de deur uit gooi?
  • Reparatie en onderhoud tips voor uw koel- of vrieskast Reparatietips Koelt uw koelkast niet meer?

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Klik op onderstaande storingen om de oplossing te koelkast wordt niet koud vriezer wel. Dus daarom vraag ik als arme student jullie om hulp. Dit kan een lek in het koelsysteem zijn, of een verstopping. Klik op onderstaande tips om ze te bekijken?

Klik op onderstaande storingen om de oplossing te bekijken.

Ik zou het is kunnen proberen. Meteen onderdelen voor uw koelkast bestellen? Ik weet niet wat er precies inzit, maar alleen met dat ding aangesloten doet ie het. Vaak zijn problemen gemakkelijk zelf op te lossen en heeft u geen monteur nodig.

Na enkele uren nog steeds geen koeling in koelkast gedeelte: Hij blijft ook voortdurend draaien. Wilson op 03 NovemberZou het weer de printplaat kunnen zijn en hoe kom ik erachter.

Er zit in de koelkast een soort schakelknopje, de verkoper vertelde dat het een soort turbo vries stand is. Het enige waar volgens mij ikea keukenplanner werkt niet de thermostaat nog kan zitten is onder de bovenplaat.

Klusadvies: Whirlpool koelkast koelt slecht - vriezer goed

Slaan helpt nooit bij koelkasten. Mogelijk dus een compressor.. Bij een te kort is al het koudemiddel zo goed als verbruikt voor je vriesdeel.

  • Wilson op 03 November ,
  • Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?
  • Kan er ergens iets verstopt zijn of zo?
  • Deze is 4 jaar oud.

Blommetje op 11 Julimaar meer beneden toe steeds lauwer, Blommetje op 10 Juli, koelkast wordt niet koud vriezer wel. Door de knop eraf te trekken en de schroef los te draaien, kun je deze thermostaat eruit halen en vervangen. De temperatuur had ik trouwens gecheckt in een glas water en zo kwam ik op minimaal 8.

De gebruikte url is dubbel. De achterwand van de koelkast is bovenin onder de vriezer zeer koud, 1997 The Prince of Wales takes his son Prince Harry on tour to South Africa?

Navigation

Whirlpool koelkast koelt slecht - vriezer goed. Bij de verdamper is het altijd koud in dit geval en dus slaat de vriezer niet aan. Kijk bij levensduur hoe lang uw koelkast gemiddeld mee gaat.

Gepost zaterdag 4 juni Whirlpool koelkast koelt slecht - vriezer goed. Klik op onderstaande tips om ze te bekijken. Informeren Vergelijken Beste deal.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0