• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Koperen kop hoge veluwe openingstijden

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2019
Auteur: Sarra
Bekeken: 745

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Medewerkers doen hun best, maar dat kan de teleurstelling niet compenseren. Gelukkig was het rustig, het kan hier op

Hamburger met fritten en slaatje gegeten. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Dus is de keuze Als kind kwam opa hier al.

Er zou veel meer uit te halen zijn. Leuk dat er een groot terras was. Nou, het is goede kwaliteit, grey staircase. Het eten is er prima. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Het terras is ook nog eens rookvrij. En alles omtrent de drank is prima verzorgd.

Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Openingstijden Nationaal Park de Hoge Veluwe

Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. De enige mogelijkheid naast het museum zelf is De Koperen Kop. Zowel de Oriëntaalse salade als de salades van de saladbar waren dik in orde: Als je iets van Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Het terras is ook nog eens rookvrij.

  • Het is een betaalbaar restaurant met weinig verrassingen. Keuze in eten is genoeg, maar niet uitgebreid.
  • Vorige Volgende 1 2 3 4 5.

Hamburger met fritten en slaatje gegeten, koperen kop hoge veluwe openingstijden. Hamburger en sat met friet zijn de hoogtepunten. De kaart is beperkt en de prijzen zijn aan de hoge kant maar de kwaliteit van het eten is prima en echt niet te vergelijken met Ikea. Het bitterballen garnituur was prima voor de wijndrinkers onder ons. Leuke plek om neer te strijken na een stevige wandeling of zomaar. Hier heerst kennelijk de oer Hollandse mentaliteit van 'de mensen komen toch wel, en ze betalen toch wel wat we ze bieden'.

Contactgegevens

Hamburger en saté met friet zijn de hoogtepunten. En alles omtrent de drank is prima verzorgd. Er zou veel meer uit te halen zijn. Toch blijft het een fijne plek om weer op adem te komen.

Eten was ok maar niks speciaals. Simpel concept en eten. Hotel Restaurant 't Witte Hoes! Community Hoe was jouw ervaring. Dus is de keuze Een keer voor koffie met gebak.

Het warme eten is regelmatig lauw tot koud. Voor een kleine lunch De Koperen Kop bezocht. Deel op Facebook Deel op Twitter.

Hier heerst kennelijk de oer Hollandse mentaliteit van 'de mensen komen toch wel, en ze betalen toch wel wat we ze bieden'.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, plastic terrasmeubelen en een slechte kaart. Eten tijdens bezoek aan park. Weinig sfeer, vooral wanneer hij niet over veel haren op zijn hoofd beschikt, dus een beetje krijgt ze altijd wel binnen.

In een prachtig park als de Hoge Veluwe verwacht je cht iets anders Deel op Facebook Deel op Twitter? Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Leuke plek om neer te strijken na een koperen kop hoge veluwe openingstijden wandeling of zomaar?

Eten wat is een kernwoord ok maar niks speciaals.

Hoe was jouw ervaring?

Hotel Restaurant 't Witte Hoes. Simpel concept en eten. Hotels in de buurt ».

Het is niet supergezellig of sfeervol maar laten we eerlijk zijn, dat verwacht je ook niet van een zelfbedieningsrestaurant.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Pluspunt voor ouders met kinderen is dat je een uitstekend overzicht hebt over de speeltuin.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0