• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Logo toevoegen aan foto online

Gegevens
Gemaakt door: 02.02.2019
Auteur: Lennie
Bekeken: 320

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Memberi Watermark pada Foto , العربية: Het toevoegen van een logo is net zo makkelijk. Add a Watermark to Photos , Español:

Daarnaast kan het ook direct het formaat van al deze afbeeldingen geautomatiseerd wijzigen. Om foto's en andere afbeeldingen die gedeeld worden via e-mail, website of social media te beschermen wordt vaak een watermerk toegevoegd.

Kies de map met afbeeldingen waar je een watermerk aan toe wilt voegen. Grafisch In andere talen: Daarna klikt u op de knop "Apply Watermark" en krijgen alle afbeeldingen automatisch het gekozen watermerk.

Een watermerk aan afbeeldingen toevoegen 3 methoden: Ideaal voor een snellere workflow. Als u klaar bent selecteert u de locatie op uw computer, waar de bewerkte foto naar toe opgeslagen moet worden. Add a Watermark to Photos , Espaol: Ga naar "File" en druk op "Place!

 • Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!
 • Ook interessant Selectief bewerken in Lightroom door Michelle Peeters. Foto's bewerken in Picasa Picasa biedt u een verscheidenheid aan bewerkingen en effecten zodat u uw foto's kunt verbeteren of iets unieks kunt maken.

Meerdere foto's selecteren

Toon alle artikelen binnen Video tutorials. Omdat je een macro aan het opnemen bent weet Photoshop dat je elke volgende afbeelding met een watermerk ook moet bewaren. Sla deze op als afzonderlijk bestand, zodat je het origineel niet kwijtraakt. Als u dat wilt doen, klikt u op Draaien of op. Tijdens exporteren Selecteer de foto's  die u wilt exporteren. Kies de map met afbeeldingen waar je een watermerk aan toe wilt voegen.

 • TSR Watermark Image heeft de volgende kenmerken: Aan de nieuwe versie wordt '-1' toegevoegd aan de oorspronkelijke naam.
 • U kunt een actie toepassen op meerdere geselecteerde foto's tegelijk wanneer u deze in het fotovak plaatst. Selecteer "OK" en je foto's hebben een watermerk gekregen en worden geëxporteerd.

Er zijn meerdere manieren om het formaat van foto's aan te passen. Gratis Afbeelding Foto Watermerk Software Om foto's en andere afbeeldingen die gedeeld worden via e-mail, website of social media best wine bars in rotterdam beschermen wordt vaak een watermerk toegevoegd.

Klik en trek een lijn rond het gebied dat je wilt gebruiken als watermerk? Het toevoegen van een logo is net zo makkelijk. Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft. Aan de nieuwe versie logo toevoegen aan foto online '-1' toegevoegd aan de oorspronkelijke naam.

Vergelijkend bewerken

Voeg de lagen samen, zodat watermerk en onderliggende afbeelding één afbeelding worden. Benodigdheden Google Picasa account eventueel Photoshop eventueel. Picasa maakt een nieuwe kopie van uw foto met alle bewerkingen en verplaatst de oorspronkelijke foto naar een verborgen submap met de naam '.

Logo maken in Photoshop en snel op foto's plaatsen zaterdag 26 december ,

Het is niet mogelijk een logo als watermerk te gebruiken. Met de schuifregelaars kunt u de kleur- en belichtingsaspecten van uw foto corrigeren! Je kunt je afbeeldingen beschermen met copyright, maar een watermerk is een truc die logo toevoegen aan foto online veel beeldmakers wordt gebruikt. Ongedaan maken en opnieuw: Zorg dat feather op 0 staat.

Cursus Photoshop voor Gevorderden

Je ontvangt tevens wekelijks een mail met nuttige fotografietips. Als u deze tool wilt gebruiken, klikt u op Afstellen. Picasa en Picasa Webalbums worden niet meer ondersteund. Daarna klikt u op de knop "Apply Watermark" en krijgen alle afbeeldingen automatisch het gekozen watermerk.

Vaak is een watermerk doorzichtig en ziet er embossed uit. Bovendien bevatten de betaalde versies meer mogelijkheden zoals de keuze uit meers stijlen en het overzetten van alle metadata naar de nieuwe afbeelding inclusief watermerk. TSR Watermark Image logo toevoegen aan foto online de volgende kenmerken: Wat staat er in de bijbel over moslims de schuifregelaars kunt u de kleur- en belichtingsaspecten van uw foto corrigeren.

Oorspronkelijk was een watermerk een variatie in de dikte van papier die je alleen bij een specifieke belichting kon waarnemen. Wanneer foto's online worden geplaatst denkt menigeen er niet aan om deze van een watermerk te voorzien, om ze te beveiligen tegen oneigenlijk gebruik, logo toevoegen aan foto online.

U sleept de bestanden in het daarvoor bestemde venster of u importeert de bestanden via de verkenner van uw besturingssysteem. Basisbewerkingen Voor eenvoudige bewerkingen klikt u op Basisbew.

Photofacts; alles wat met fotografie te maken heeft!

Hiermee voegt u snel watermerken toe aan grote hoeveelheden afbeeldingen. De gratis versie van dit watermerk programma voegt ook de melding toe dat het afbeelding met TSW Watermark Image is gemaakt. Benodigdheden Google Picasa account eventueel Photoshop eventueel. Tijdens exporteren Selecteer de foto's  die u wilt exporteren.

Je kunt je afbeeldingen beschermen met copyright, maar een watermerk is een truc die door veel beeldmakers wordt gebruikt. Zo voegt u een watermerk toe: Ga naar je album en selecteer de foto's die je wilt watermerken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.02.2019 17:22 Demis:
   Bewaar de afbeelding met het watermerk via "Opslaan als". Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.

   12.02.2019 11:21 Turgut:
   Dit is het logo of een afbeelding die je wilt gebruiken als watermerk.

  Ten anker

  Vond