• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Make up tips voor blauwe ogen en blond haar

Gegevens
Gemaakt door: 21.01.2019
Auteur: Miriam
Bekeken: 236

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Oogschaduw Langer Laten Zitten. Wanneer je liever toch een zwarte smokey eye maakt, breng dan de zwarte kleur alleen aan de buitenkant aan, in plaats van over je hele ooglid. Met deze tips heb jij geen last meer van koude handen Door Michelle.

Past blauwe oogschaduw bij blauwe ogen? Wil je een keer wat anders dan standaard zwarte mascara? Beauty Door Redactie 26 februari Zwarte oogschaduw staat bij blauwe ogen al snel erg heftig, maar als je een opvallende avondlook wilt, komt dit juist goed uit.

Sommige make-up experts raden het absoluut af, omdat het blauw van je ogen wegvalt naast de blauwe oogschaduw.

De meest gebruikte kleur eyeliner is zwart. Let er bij het kopen van je mascara op dat het je wimpers meer lengte geeft en je wimpers goed separeert. Een andere optie is bruine mascara. Ook glanzende gouden en bronzen eyeliners passen perfect bij blauwe ogen. Bij blauw kom je dan uit op oranje.

Is de ondertoon van je huid juist koel of heb je een donkere huid? Wil je dat de kleuren van je oogschaduw mooier uitkomen en dat je oogschaduw beter blijft zitten? Wanneer je blonde wenkbrauwen hebt die wel wat meer mogen opvallen of je wil de vorm ervan een klein beetje aanpassen, kleur ze dan in met een potlood, poeder of gel die net één tintje donkerder is dan de kleur van je wenkbrauwen.
 • Oogschaduw Voor Grijze Ogen.
 • Zo wordt je look minder hard. Vermijd lipsticks die lijken op concealer want die halen al de kleur uit je gezicht.

Stap 2: Oogschaduw En Blauwe Ogen

Wanneer je getint bent met donkerbruine wimpers staat een zwarte mascara je juist wel, en zal het je ogen laten spreken zonder dat het te hard wordt. Sommige make-up experts raden het absoluut af, omdat het blauw van je ogen wegvalt naast de blauwe oogschaduw.

Verder lezen Eyeliner Aanbrengen. Wanneer de gel opdroogt zul je zien dat je wenkbrauwen automatisch wat donkerder ogen. Dan is dit artikel speciaal voor jou. Geen zin om je haar te doen? Dan is bruine eyeliner de beste keuze.

Is de ondertoon van je huid juist koel of heb je een donkere huid. Wanneer je een lichte huid hebt met blonde wimpers staat een donkerbruine mascara je het mooist, en minder hard dan een zwarte mascara. Wil je eens een keer wat anders? Deze kleur past bij iedere look. Natuurlijk kan je ook gewoon voor zwarte mascara kiezen. Over het algemeen doen lichte neutrale kleuren het goed bij blondines. Make-up Tips Voor Bolle Ogen.

LinkWithin

Vermijd lipsticks die lijken op concealer want die halen al de kleur uit je gezicht. Maar wanneer de nude-look meer iets voor jou is, zoek dan naar een lipstick die een rozige of peachy basis heeft. Meng dit met grijze, smudgy zwarte, of donkerbruine eyeliner.

Kies voor een wat zachtere look liever voor taupe kleuren. Heb jij blauwe ogen. Je wil je wimpers wel op laten vallen maar liever niet doordat ze vol met klonten zitten, toch. De uitspraak ' Blondes have more fun ' bestaat niet voor niks. Bij blauw kom je dan uit op oranje.

Beautify Navigation

Passen koele kleuren beter bij de ondertoon van jouw huid? Verder lezen Eyeliner Aanbrengen. Ook glanzende gouden en bronzen eyeliners passen perfect bij blauwe ogen. Je wil je wimpers wel op laten vallen maar liever niet doordat ze vol met klonten zitten, toch?

Met deze tips heb jij geen last meer van koude handen Door Michelle.

Daarnaast kan je ook beige, grijs en kaki oogschaduw gebruiken om je blauwe ogen op een natuurlijke manier op te maken. Wil je juist een rustige look. Sommige make-up experts raden het absoluut af, omdat het blauw van je ogen wegvalt naast de blauwe oogschaduw. Past blauwe oogschaduw bij blauwe ogen. Mooie bronstinten of goudtinten het weer in kerkdriel namelijk ook tegenover blauw en laten je blauwe ogen daarom mooier uitkomen.

Dan is bruine eyeliner de beste keuze. Wanneer je getint bent met donkerbruine wimpers staat een zwarte mascara je juist wel, make up tips voor blauwe ogen en blond haar, en zal het je ogen laten spreken zonder dat het te hard wordt.

Complementaire kleuren zijn kleuren die tegenover elkaar liggen in de kleurencirkel.

Nog even verder lezen

Probeer dan een paarse of donkerblauwe eyeliner. Een mooi voorbeeld hiervan is violet. Dan staat een paarstint met wat blauw erin juist prachtig. Maar je kunt ook de kleur van je mascara door je natuurlijk wimperkleur en huidskleur laten bepalen.

Je wil je wimpers wel op laten vallen maar liever niet doordat ze vol met klonten zitten, dat combineert heel mooi met blauwe ogen. Probeer dan eens paarse mascara, toch. Een andere optie is bruine mascara.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.01.2019 22:51 Pepita:
   Zorg er dan voor dat je eyeliner en oogschaduw niet donkerder zijn dan de mascara.

   30.01.2019 10:09 Nataša:
   Over het algemeen versterken complementaire kleuren elkaar. Tips om je foundation goed aan te brengen Door Michelle.

   01.02.2019 06:53 Quin:
   Mooie bronstinten of goudtinten liggen namelijk ook tegenover blauw en laten je blauwe ogen daarom mooier uitkomen. Wil je juist een rustige look?

  Ten anker

  Vond