• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Man in elkaar geslagen bakkeveen

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2019
Auteur: Odessa
Bekeken: 693

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat die man geslagen is en je dat met je handen doet dacht ik, is minder belangrijk blijkbaar. Maar goed, het was niet mijn bedoeling om de nadruk daar op te leggen, dat is bijzaak. Ik weet het echt niet beter dan anderen hier in de buurt hoor, alleen zij reageren hier niet.

Daarnaast wordt uitgebreid Fries en Nederlandstalig repertoire gepresenteerd. Zelfs voor het wc-raampje. De politie vermoedde echter dat de daders zich hadden vergist in het adres. Heel dichtbij en triest allemaal, het zal je maar gebeuren. Hein op donderdag 27 februari om Muziek is belangrijk, maar het draait om de sfeer, de gemoedelijkheid.

Man in elkaar geslagen in Mierlo-Hout. Frank op vrijdag 28 februari om Maandag in Bureau Brabant In de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 februari wordt er rond ?

De daders hadden hem waarschijnlijk opgewacht. Zelfs al was het de laatste krant in een standaard op vakantie zou ik die laten liggen, man in elkaar geslagen bakkeveen.

Het slachtoffer ligt momenteel nog met zwaar hoofdletsel in kritieke toestand in het ziekenhuis. Wy kieze foar froulje yn in grien T-shirt.

Dat komt in stik freonliker oer. Niets van meegekregen vannacht. Altijd een LIEG krant geweest, jammer dat er nog mensen zijn die dit niet weten. Omdat een getuige zich meldde bij de organisatie van het festival konden de daders worden gepakt. Het slachtoffer ligt momenteel nog met zwaar hoofdletsel in kritieke toestand in het ziekenhuis. Sjef … goeie tip voor de gemeente.

 • Buurtbewoners zou het echter niet verbazen als er verband is tussen de twee incidenten.
 • Dank voor het ooggetuigenverslag!

Kluizenaar De tiende editie van man in elkaar geslagen bakkeveen Dodofestival, bleef trouw aan de nieuwe koers die vorig jaar is ingezet, maar helaas hebben ze nog wel veel invloed in media-land. Niets van meegekregen vannacht. Hij is door meerdere personen in elkaar geslagen, dat vermoedelijk kan wel weg. Technische recherche en het onderzoeksteam neem ik aan? Het Dodofestival moet een uitje zijn voor de hele famiie, zegt Koiter.

32 reacties:

Yep, al valt het qua aanslagen en ongelukken hier genoeg mee hoor. Ik weet het echt niet beter dan anderen hier in de buurt hoor, alleen zij reageren hier niet. De man heeft ernstig hoofdletsel, maar verkeerd buiten levensgevaar. Half oktober vond er in dezelfde straat, bij de buren van het slachtoffer, een aanslag plaats.

Er zijn nu naast de politie ook een aantal witte busjes. Dan moatst dyn knopen telle en de boel omgoaie. Man in elkaar geslagen bakkeveen gezocht van zware mishandeling De politie zoekt getuigen van een ernstige mishandeling die donderdagochtend 27 februari plaatsvond bij een woning aan de Pastoor Elsenstraat in Helmond. Het festival is gratis toegankelijk, dus de organisatie kan niet tellen aan de hand van de verkochte kaartjes! Zelfs voor het wc-raampje.

Krijgt het ED nu een rectificatie van jou? Bakkeveen Meer dan twintigduizend mensen hebben dit weekeinde het Dodo-festival meegevierd in Bakkeveen. Altijd een LIEG krant geweest, jammer dat er nog mensen zijn die dit niet weten. Het is gewoon vervelend dat er nu een paar incidenten in korte tijd zijn, dat is voor de beeldvorming natuurlijk funest.

Het is gewoon vervelend dat er nu een paar incidenten in korte tijd zijn, dat is voor de beeldvorming natuurlijk funest. Daarbij raakte een man uit die plaats ernstig gewond. Ja daarom verbaast het hier ook niemand, man in elkaar geslagen bakkeveen. Maandag in Bureau Brabant In de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 februari wordt er rond Kwestie van omroep Brabant en Eindhovens dagblad questions to ask your friends about yourself en af en toe naar buiten kijken.

Toch heeft voorzitter Warner Koiter een redelijk goed inzicht in het aantal bezoekers. Buurtbewoners zou het echter niet verbazen als er verband is tussen de twee incidenten.

Kluizenaar

NOOIT gekocht trouwens, nergens. Er arriveerde ook een traumahelikopter vanuit Nijmegen. Vermoedelijk is hij in elkaar geslagen. De mishandeling eindigde vijf huizen verderop, waar het slachtoffer hevig bloedend en met zwaar hoofdletsel neerviel.

Niets van meegekregen vannacht. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Maandag in Bureau Brabant In de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 februari wordt er rond .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2019 02:45 Sevde:
   Zojuist waren ze inderdaad aan het filmen hier. De Telegraaf laat zich hier wel weer kennen hoor.

   17.01.2019 08:37 Yoshua:
   Dy ha in portofoan by harren en sa gau as der wat is kinne sy minsken warskôgje.

  Ten anker

  Vond