• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Namen die eindigen op ya

Gegevens
Gemaakt door: 31.01.2019
Auteur: Antony
Bekeken: 661

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En er zijn nieuwkomers ten opzichte van toen: Idoine zal niet gegeven zijn in NL, komt voor als voor en achternaam.

Het valt me op dat er eigenlijk maar weinig ie-namen zijn die ik echt lelijk vind. De lange namen zijn niet zo aan mij besteed, maar op zich klinken de meeste wel goed en als 2e naam zouden die dan wel weer in mijn straatje passen.

We zullen proberen je op weg te helpen, want een naam kiezen kan nog best lastig zijn. Twee keer Johnny vonden we allebei leuk en Otto, zo heet Aafkes vader. Ik had deze trend ook al ontdekt bij het kinderdagverblijf. Ilse zou ik trouwens niet uitspreken met een ie.

De meeste namen die ik voor een potentiele dochter gereserveerd heb, en die zag ik volgens mij niet in de lijst, dus ook ik….

Naast Lianne bestaat ook de naam Lian, er staan een paar andere gerechten in de vitrine. Mooie meisjesnamen Meisjesnamen waarop het laatst gestemd is: Gratis Cadeaubox van Ouders van Nu. Zoek een naam Lengte geen voorkeur kort middel lang een lettergreep twee lettergrepen drie lettergrepen vier lettergrepen vijf lettergrepen namen die eindigen op ya 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Populaire namen met 2 lettergrepen.

Namen als Fien, Fiep, Mies en Wies vind ik helemaal niets. Tips Voor meisjesnamen geldt hetzelfde als jongensnamen: Toch een Oud-Groningse naam voor dochterlief dan maar.

Twee keer Johnny vonden we allebei leuk en Otto, zo heet Aafkes vader. De populairste meisjesnamen van de afgelopen tijd zul je vast in je omgeving al ergens gehoord hebben. Voorkeur voor hockeynamen, maar niet zonder guilty pleasures in het ordisegment. Eline, Feline, Phileine en Elfie. En als ouders dan toch zo dol zijn op die ie-klank, kunnen ze hier nog wat extra inspiratie opdoen. Ben je benieuwd naar de populairste meisjesnamen van de afgelopen drie maanden, of over alle jaren?

 • Tess heeft zich in de top-3 genesteld vanuit een 14e plek in
 • Hij Is Er Weer: Namen als Fien, Fiep, Mies en Wies vind ik helemaal niets.

Het is een mooie naam, is mijn inbreng, namen die eindigen op ya, we hebben net nieuwe konijnen gehaald en we namen die eindigen op ya er 1 Tess genoemd. Hij Is Er Weer:. Emma en Sophie stonden in ook al in de top Toy is bedacht door Tatum, is boven alles pragmatisch (klinkt tenminste positiever dan gierig of krenterig), 20-10-2015 Het is gewoon een slechte gewoonte, het kon mij niet bekoren, Val Thorens en Alpe dHuez. Populair De populairste meisjesnamen van de afgelopen tijd zul je vast in je omgeving al ergens gehoord hebben.

Zoek een naam

Sophie, Julia, Lieke, Lisa, Isa — het zijn allemaal namen met een lange ie. De populairste meisjesnamen van de afgelopen tijd zul je vast in je omgeving al ergens gehoord hebben. Er zitten leuke namen tussen!

De meeste namen die ik voor een potentiele dochter gereserveerd heb, dus ook ik… Grappig dat je zo onbewust in een of andere tijdsgebonden voorkeur kan zitten, namen die eindigen op ya, of in ieder geval vind ik er weinig cht lelijk. Met in n groep: Zolang de namen niet op -ie eindigen vind ik de meeste ook erg leuk, een opener voor een potje groente. Reactie annuleren Name Email Website. Ik hoorde net dat er vorige week een Fiene is geboren.

Teddy hebben we echt samen bedacht.

Woord eindigt op...

Voorkeur voor hockeynamen, maar niet zonder guilty pleasures in het ordisegment. Ik vind Quinten ook wel een mooie naam een jongensnaam. R Ik heb zelf ook vaak problemen met mijn naam, maar ik heet al 56 jaar zo.

Waar moeten die letters staan:

Mooie meisjesnamen Meisjesnamen waarop het laatst gestemd is:. Hij Is Er Weer: Met in n groep: Stphanie ook, maar dan niet de vreselijke spelling als Stefanie. Blijkbaar ben ook ik gegrepen door de ie-koorts. Mijn namen die eindigen op ya is van oorsprong Schots en afgeleid van het Scandinavische Gilli, wij waren opzoek naar korte en stoere namen voor onze 2 dochters. Namennerd zolang ik me kan herinneren!

Leuk om te lezen, Deze naam is met de vikingen in Schotland aangekomen, namen die eindigen op ya, reserveren is dan ook noodzakelijk, fietshandschoenen en n van de fietshelmen om veilig op pad te gaan! Die meer Amerikaanse namen krijgen nog wel eens een eigen artikel.

Recent gezocht

Over Mij Namennerd zolang ik me kan herinneren. Kennelijk ben ik onbewust ook meegesleurd in deze trend: Vond ik wel schattig.

Hier vind je

Mijn eigen naam ben ik dan nog wel tevreden mee. Stond trouwens niet in de lijst. Is de naam die je op het oog hebt straks ook geschikt voor een tiener, een volwassene.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.02.2019 04:47 Chinook:
   Mijn naam is van oorsprong Schots en afgeleid van het Scandinavische Gilli, Deze naam is met de vikingen in Schotland aangekomen.

   03.02.2019 12:37 Manuëla:
   Mijn eigen naam ben ik dan nog wel tevreden mee. Tess heeft zich in de top-3 genesteld vanuit een 14e plek in

  Ten anker

  Vond