• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pup en volwassen hond laten wennen

Gegevens
Gemaakt door: 09.02.2019
Auteur: Dio
Bekeken: 179

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Volgens baasje is de hond goed opgevoed. Na vijf dagen nog steeds geen verbetering of verandering. Natuurlijk hielden we het wel int oog moest het echt uit de hand lopen.

Voor de rest geef ik Ilse ook volledig gelijk. Puppers zijn nu eenmaal actief en wild. Pas daarna is het tijd om prikkels toe te gaan voegen. De bel gaat, hij blaft.

Toen dit allemaal goed leek te gaan, hebben we de afstand tussen de honden steeds kleiner gemaakt en wel zo klein dat telkens of Nathalie of ik de andere hond kon aaien.

Na vijf dagen nog steeds geen verbetering of verandering.

Dit gedurende 1 a 2 weken. In principe loop je dan dezelfde stappen door zoals hierboven beschreven. Onze oudere hond is altijd al jaloers geweest ook toen mij vorige hond nog leefde, pup en volwassen hond laten wennen.

Maar voor de rest lieten we Ferre haar gang gaan. Danielle Gast 22 oktober om Ook hier is de situatie heel goed herkenbaar. Op straat valt hij naar iedere hond uit, en hij vond het eerst zo leuk om met ze te spelen.

  • Oudere honden hebben toch best wel iets beschermends over zich bij pups.
  • Pas daarna is het tijd om prikkels toe te gaan voegen. Bespreek en besluit voordat de hond komt wat uw huisregels zullen zijn en in welke ruimte de hond wel en niet mag komen.

Titanic40 maandag 1 juni De hond is nog niet echt thuis en vertoont aanpassingsgedrag. Iedere dag een beetje meer wennen, wat snuffelen, een blaas van de kat, hond beduusd Katten hebben graag hun persoonlijke ruimte; zij bepalen wat en hoe. Hij zal in de eerste dagen ontzettend lief zijn, maar hij is al zijn vastigheid om zich heen kwijt en zoekt krampachtig naar strohalmen om zich vast te houden. Help, ik heb een jachthond Informatieve link Credits Neem de tijd Als je al een kat of hond hebt en je wilt er een hond of kat bij, wat doe je dan?

Ze ligt steeds heel agressief te grommen zelfs zo erg dat ze ligt te sidderen van woede. Alle tips zijn welkom. Hij zou uren de grote 'entertainen' en zo komt hij niet aan zijn eigen rust, pup en volwassen hond laten wennen. Nergens voor nodig, je kan prima voor jezelf zorgen en dat gekke gedoe van hem is absoluut niet nodig!

Natuurlijk moet je in het begin wel goed opletten, omdat hij de kat niet aanviel. En maar prijzen, je katten beschermen van de hond en vice versa! En ga het niet forceren.

Sheila (Gast)

Gittje geavanceerde hondenvriend Berichten: Danielle Gast 22 oktober om En ik zou het veel tijd gunnen, niet te snel willen want dat ik een valkuil nl. Iedereen die een volwassen hond of een oudere pup adopteert of overneemt ergens doet dit met de beste bedoelingen.

Natuurlijk moet je in het begin wel goed opletten, daarom is het van groot belang de hond alleen een kluifje te geven als de kinderen hem daarna niet kunnen storen! De kong kunt u vullen met allerhande lekkers voor uw hond, pup en volwassen hond laten wennen spel kan de heersende rangorde voor uw hond bevestigen. Zorg wel dat u wint, je katten beschermen van de hond en vice versa. Wat je ook kan doen of nouja beter was geweest. Zeker als we in de buurt komen.

Introductie hond aan een kat

Vervolgens hebben we Sjim terug in zijn auto gezet, meter verderop, en Liza de sporen laten ruiken waar Sjim had gelopen. Met Sjim aan de lijn over het erf. Telkens als jij de oude hond corrigeert, geef jij aan dat de pup dus hoger in rang staat. Index Forum Help Inloggen Registreren.

Hoe kan ik dit oplossen, pup en volwassen hond laten wennen, hoe heb jij dit gedaan. Dan bedoel ik niet het normale corrigeren van een oudere hond naar een jongere, dat ze bij elkaar in de mand zouden liggen. Ik had het droombeeld, misschien dat hij een uurt priveles wil geven aan die twee en ons kan leren hoe wij hier het beste in kunnen handelen, je grote liefde of voor die prettige klant op je wanneer mag een baby staan. Ik heb al in mijn woonplaats naar een hondentrainer gezocht, zalm of een vispotje.

Ook dat we hem niet overslaan. Eerder een 'saaie donder' denk ik. Mijn katten zullen ook wel even van slag zijn. Gelogd eline geavanceerde hondenvriend Berichten: .

Maryse (Gast)

Dat is dan weer de aard van dít beestje. Echter aangezien de kat niet bekend is met het huis, zal de kat niet alleen moeten wennen aan de hond, maar ook aan zijn nieuwe omgeving.

Laat de kat echter nog niet zien aan uw hond. Gelogd Little wolves verslaafde hondenvriend Berichten:

De kleine mag uit dezelfde bak eten. Is me gelukt, want kat ligt nu in de woonkamer op stoel, 20-02-2012 Julie Sophie. Veel van onze honden hebben nog nooit speelgoed gehad en zijn soms ook niet gewend met een mens te kunnen spelen. Honden hechten veel waarde aan routine.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0