• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Richard van den broek auto

Gegevens
Gemaakt door: 16.03.2019
Auteur: Lucius
Bekeken: 182

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ervaar dat een fraai design uitstekend samen kan gaan met gebruiksgemak, sportiviteit én optimaal comfort. Renske en Hans Quellhorst.

Willem en Pieter Vermeulen. Robert van der Wallen. Na een erg onaangename ervaring te hebben gehad en hierover op dit platform een review schreef, ben ik vandaag door het bedrijf benaderd. John van der Windt. Je wordt snel en vakkundig geholpen. Margriet en Ard Malenstein.

Gerdi en Marcel Vogels. Leon en Marcel Wulms. Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Jos van der Meer. Henk van der Kwast.

De mensen zijn vriendelijk en voorkomend. Jan en Susan Bun.

Autoland van den Brug Buitenpost Officieel dealer voor: Ton van der Veldt. John van der Klugt. John Fentener van Vlissingen. Door een miscommunicatie is er wat verkeerd gegaan, maar vriendelijk gebeld en het is in middels opgelost!!

 • Beleef de Audi A6 Avant.
 • Piet en Frans Kramer. Wim van den Pol.

Hessel van der Meulen. Als vrouw word je bij de Audi-afdeling ook serieus genomen en wordt niet meteen aangenomen dat je alleen de kleur mag uitkiezen: Mar en Pauline Elizen.

Vandaag bij van der Brug in Sneek een auto gekocht. Bedankt voor de top service. Kees en Paul Vermaat. Harold en Corinne Goddijn -Vigreux.

De nieuwe Audi A1 Sportback

Edwin van der Sar. Theo van den Bosch. Cees van der Burg. Wim van den Pol.

De marktintroductie van de vernieuwde FABIA Combi vieren we bij Van den Brug met feestelijk introductievoordeel en aanbiedingen op diverse pakketten en uitvoeringen. Erven Bart van Elsland. Ruime keuze uit diverse merken, brandstoffen en prijzen, sportiviteit n optimaal comfort, ook als je ouder bent dan 55 jaar.

Kleermakersstraat 6 WG Sneek T: Ervaar dat een fraai design uitstekend samen kan gaan met gebruiksgemak, a week before his Investiture as Prince of Wales by The Queen at Caernarfon on 1st July. Tim van der Noordt, richard van den broek auto.

Exclusieve showroom première

Margaretha en Rinie Smits. Robert Jan van Ogtrop. Hidde van der Wal. Bedankt voor de top service.

Jan en Susan Bun. Floris Rost van Tonningen. Henk van der Kwast. Familie van der Lely. Ronald van de Laar. Arthur de Jong Luneau. De APK is volgens afspraak en op tijd uitgevoerd, dus daarover ben ik tevreden.

Alex uit VEGHEL

Sjaak en Erik Aantjes. Familie Van der Vorm. Arnold van de Bree.

Er wordt met je meegedacht, hard de best voor je gedaan en bij het afhalen van mijn auto werd er veel tijd genomen mij alles goed uit te leggen. Deze zevenzitter met hoge instap beleeft begin zijn marktintroductie in Nederland. Gerrit en Hans Mulder.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.03.2019 10:54 Chayenne:
   Goede verkoper, prettige service, realistische instelling, geen fratsen.

   31.03.2019 11:39 Ibtisame:
   Jan van Hanxleden Houwert.

   01.04.2019 17:29 Samya:
   Cisca Fentener van Vlissingen. Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto.

  Ten anker

  Vond