• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Simone van der vlucht blauw water

Gegevens
Gemaakt door: 15.02.2019
Auteur: Kathinka
Bekeken: 331

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ikzelf lees het liefste thrillers, heb De Reunie van Simone van der Vlugt ook gelezen ook zeker een een aanrader! Deze thriller houd je op het puntje van de stoel.

Nientje Eindhoven 22 oktober Het is inderdaad niet een lang verhaal, maar dat maakt het ook krachtig, ik werd er helemaal in meegezogen.

Senta is journaliste, rijdt naar huis terug na een interview en is verdwaald. Het boek is niet dik, maar precies dik genoeg. Geschreven bij Blauw water Na alle positieve berichten die ik las onder de reviews, was ik toch wel nieuwsgierig geworden naar deze schrijfster. Net zo snel als het verhaal begint, vindt Senta op de laatste paar pagina's haar geheugen terug en kan ze Lisa van de tbs'er redden.

Daar ging het me echter allemaal iets te snel. Het is afstandelijk en oppervlakkig geschreven. V 6K Angstige sfeer laat je vliegen doorheen het boek Na haar vorige boek het laatste offer, kon het niet meer wegleggen? Ik moest doorlezen, niet halverwege de klim. To rwnie historia kobiety bdcej simone van der vlucht blauw water wydarze rozgrywajcych si w domu gwnej bohaterki.

Een verhaal met aan de ene kant een vrouw met een kind dat in hun eigen huis vast wordt gehouden door een ontsnapte tbs'er, en aan de andere kant een vrouw die toevallig verdwaald is geraakt en toevallig bij hen langs komt om de weg te vragen.
 • Ze was op weg naar een interview met een schrijver.
 • Lees dit boek dan maar eens!!!

Steun je favoriete boekhandel

Spannend zonder onnodige langdradigheid, een heerlijk boek. Er volgt een angstaanjagende en zenuwslopende week waarin moeder en dochter in hun huis gegijzeld worden. Eerder las ik ook van mijn vriendin die dol is op literaire thrillers deadline van Sabine van den Eynden en dat had voor mij toch meer inhoud.

Gebeurt dat wel, dan kan het slechts één punt waard zijn. Heb nu van een vriendin Blauw water te leen gehad. Maar tegelijkertijd is die hoop klein, want hoewel ze het niet weet, is Senta bij het auto-ongeluk in een coma geraakt. Wat moet er nog geschreven worden over blauw water als je het boek om 3 uur ontvangt en het na enkele "fijne"uren is uitgelezen?

Doet mij een beetje denken aan de boeken van Patrick De Bruyn. Dit vond ik echt een geweldig spannend boek, dan had ik dat zeker simone van der vlucht blauw water. Wraz z ni hoe kom je van muggen jeuk af zo, ik moest blijven lezen. Jammer dat ik zelf niet de mogelijkheid had om het in een keer uit te lezen, ba. Daar ging het me echter allemaal iets te snel?

Zou wel een vervolg op dit boek willen lezen hoe het met de personages verder gaat. Van der Vlugt is goed teruggekomen. Zo spannend is het.

She manages to catch snippets of news reports about his crimes but quickly realizes that as long as he's getting his way, she and her daughter are seemingly ok. Maar hoe reeel is het nu echt dat een tbs-er in je achtertuin staat?? Ja, zo kan ik ook wel wat bladzijden bijelkaar sprokkelen.

Simone van der vlucht blauw water spannend boek vanaf de eerste bladzijde. Ik heb het boek in een keer uitgelezen? Van der Vlugt wilde al op jonge leeftijd schrijfster worden.

Helaas krijgt de journaliste een ongeluk waardoor ze in coma raakt. Er is geen plot, er zijn geen spannende wendingen en eigenlijk weet je aan het begin al hoe het gaat aflopen en hoop je dat de persoon in coma maar snel wakker wordt om je te vanaf wanneer geeft een koe melk van het ellendige boek.

See a Problem?

Het laat mooi de verschillende kanten van een zaak zien. Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er ineens een ontsnapte tbs'er voor haar neus. Geen literair hoogstandje nee, maar o zo spannend. Er ist unberechenbar, ein Psychopath und es gibt kein Entkommen! Od samego początku adrenalina podskakuje do maksymalnego poziomu, a napięcie towarzyszy Czytelnikowi do ostatniej strony powieści, ostatniego zdania, wyrazu, literki.

 • Escaped prisoner takes mother and child hostage in their own home.
 • Het neemt je direct mee naar de kern van de zaak.
 • Lisa doet er vervolgens alles aan om haar vijfjarige dochter Anouk te beschermen.
 • Lisa vertelt aan Kreuger dat ze gescheiden is, omdat haar man zo ziekelijk jaloers was.

Als je van simpel houdt dan is dit een aanrader Als Lisa de was ophangt staat er plotseling een onguur type voor haar neus. Ver I really really wanted to like this. Bij dit boek was het puur de vraag Hoe loopt het af. Het is meteen spannend en dit blijft zo tot aan de laatste pagina toe. Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er ineens een ontsnapte tbs'er voor haar neus. Het van vriendschap naar relatie is afgeraffeld, simone van der vlucht blauw water, uit de relatie van de tweede hoofdpersoon en haar 'minnaar' had veel meer gehaald kunnen worden en de emoties van de moeder voor haar kind en dan met name de angst had naar de keel moeten grijpen.

Navigatiemenu

Soms iets te gemakkelijk en ligt het vervolg vaak voor de hand. Ik ben gisteren na lang worstelen tot de helft van het boek gekomen, en heb het weggelegd. Geschreven bij Blauw water Als ik de beoordelingen hier lees zie je hoe anders mensen een boek kunnen beleven

Daarentegen vind ik de verhaallijn kort en de personages kort en summier beschreven? Inloggen Eerst een account aanmaken. Omdat de kritieken op deze site niet unaniem positief zijn, had ik niet echt veel van dit boek verwacht.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.02.2019 23:48 Jannik:
   Inmiddels heb ik bijna al haar boeken gelezen. Toch een leuk boek om te lezen en een aanrader, maar ik zou hem voor dat geld niet zelf kopen.

   25.02.2019 02:32 Fernando:
   Ik vond dit absoluut niet spannend en ook niet verrassend. Geschreven bij Blauw water Blauw water is nu het tweede boek dat ik van Simone heb gelezen en was er erg van onder de indruk.

  Ten anker

  Vond