• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wanneer vertel je dat je zwanger bent

Gegevens
Gemaakt door: 08.01.2019
Auteur: Raemon
Bekeken: 831

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als je tot de termijnecho wacht met het leuke nieuws vertellen, geeft dat jou en je partner bovendien de tijd om samen te wennen aan en te genieten van het idee dat jullie ouders worden.

De een geeft dat steun. Vertellen dat je zwanger bent is een bijzonder moment voor jou, maar ook voor degene aan wie je het vertelt.

Maak een account aan bij Ouders van Nu. Wij hebben er ook mee gewacht tot ik bijna 12 weken was. Dit zit er minimaal in een kraampakket. Maar samen de test doen blijft toch de meest gangbare manier. Daarom wachten veel stellen tot ze een goede termijnecho hebben gehad.

Facebook en andere social media De meeste mensen zijn vrij actief op social media zoals Facebook, Twitter of andere 'kringen'.

Wij hebben het gelijk verteld toen we het wisten. Je kan dit oplossen door je dierbaren uit te nodigen en het in n keer aan iedereen te vertellen.

Andere vrouwen kunnen het niet stil houden. Door nog te wachten met jullie mededeling geef je jezelf en je partner de kans om aan het idee te wennen en er samen even van te genieten. Mijn band met familie, vrienden en team op het werk zijn dusdanig hecht dat ik het ze gelijk heb verteld, wanneer vertel je dat je zwanger bent.

Deze manier om het te vertellen wordt de laatste tijd zo vaak gekozen, dat dit al bijna traditie is geworden. Veel toekomstige ouders kiezen ervoor om te wachten tot ze de termijnecho achter de rug hebben. Heerlijk om het van de daken te schreeuwen.
 • Hoe werkt het menu Waar ben je naar opzoek?
 • Groeikalender peuter Hoe oud is je peuter? Dan weten ze ook waarom ik verdrietig ben, misselijk ben, niet drink op feestjes of het rustiger aandoe tijdens het werk zorg.

Wanneer vertel je dat je zwanger bent?

Je ouders en schoonouders zullen het zeker waarderen dat je ze betrekt bij je zwangerschap. De echo kan worden uitgevoerd door een verloskundige, maar kan ook gebeuren in het ziekenhuis. Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen.

Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Reactie Debbie , Hoe vertel je dat je zwanger bent? Misschien willen jullie al een tijdje zwanger worden of het komt als een verrassing.

 • Dat je het gelijk vertelt aan volwassenen die dicht bij je staan snap ik wel, die zou je het ook vertellen als het misgaat.
 • Wij wachten daar mee tot na de eerste echo.

De placenta is dan gevormd en je gaat dan het tweede semester in. Natuurlijk is er geen regel of wet waarin staat wanneer jij jullie nieuws mag delen. Het geslacht van je baby willen weten: Maar het staat netjes om dit veel eerder te doen. Doe vooral wat goed voelt voor jou en je eventuele partner. Muziek spelletjes met je kindje In samenwerking met.

Moment van aankondiging

Bijvoorbeeld door het geven van een boek of cadeau waaruit blijkt dat hij vader wordt. Alles over prenataal onderzoek. Pas vanaf afgelopen maandag weet ik dat ik zwanger ben, nu vijf weken.

Geslacht van de baby fotocompilatie maken met muziek Doe vooral wat goed voelt voor jou en je eventuele partner.

E-mailadres uitsluitend ter validatie. Daarna volgt de rest. Als het je ouders en goede vrienden zijn, kun je ze eventueel vragen of ze je geheim tot de termijnecho voor zich willen houden!

Vertellen ja of nee?

Zorg ervoor dat iedereen in je directe omgeving al op de hoogte is van je zwangerschap. Mens en Gezondheid Subrubriek: Ouders doen dit ook, maar vaak op een andere manier. Het geslacht van je baby willen weten: Hoe werkt het menu Waar ben je naar opzoek?

Profiteer van last minute prijzen bij Center Parcs. Wat is jouw mening hierover. Hoe vertel je dat je zwanger bent? Vergeet niet dat het voor hen bijna net zo spannend is als voor jullie, wanneer vertel je dat je zwanger bent. Jullie zijn in verwachting en je bent hier zo blij mee dat je het van de daken wilt schreeuwen. Wie moet je nog meer inlichten. Zo stoot je niemand voor het hoofd en weet iedereen het op hetzelfde moment.

Eerder vertellen

De meeste aanstaande moeders kiezen ervoor om te wachten tot ze de termijnecho  achter de rug hebben. Wanneer je ervan op aan kan dat je vriendin of goede vriend het niet doorvertelt, vormt dit geen probleem. Doe de aankondiging van je zwangerschap via een taart met een boodschap. Sommigen vrouwen hebben hier wat moeite mee, omdat ze toch bang zijn dat het ene leuke project wordt doorgeschoven naar een andere collega.

Maar ik zou dat juist erg vervelend vinden. Alles over de babyuitzet. Lees hier wat onze lezeressen deden!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.01.2019 16:30 Rinesh:
   Mijn Ouders van Nu Instellingen wijzigen Uitloggen.

  Ten anker

  Vond