• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat te doen in den bosch zondag

Gegevens
Gemaakt door: 06.04.2019
Auteur: Rowan
Bekeken: 836

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bossche Brouwers aan de Vaart Wanneer: Zo maak je volgens Bossche fotograaf Vincent altijd een goede selfie Vincent Rijkers 38 is het beste te omschrijven als een ondernemende 'feel good' fotograaf, maar da

Dan is het handig om te weten wat je kan gaan doen. Dan is dit dé plek voor jou. Oudejaarsavond Natuurlijk gaan we het jaar knallend uit!

Maar een nieuwe plaat kan best prijzig zijn. Zaterdag 15 december Hoe laat: Tijdens een wandeling door het centrum van de hoofdstad van Noord-Brabant vindt u naast vele historisch gebouwen van het gemeentehuis tot het Moriaan wat het oudste huis van baksteen is in Nederland ook de typische Brabantse gezelligheid in de vele cafés en restaurants.

Een genootschap van een oud broederschap dat oorspronkelijk tot leven geroepen werd ter verering van Maria, maar is inmiddels een broederschap voor hooggeplaatste personen.

Maar wist je dat er ook dansavonden worden georganiseerd. Natuurlijk onder het genot van muziek en een leuke kerstsfeer. Dan word je vast oo Maar wat zijn dan de Zwanenbroeders. Ook in Autotron in Rosmalen zijn regelmatig leuke dingen te doen.

Zo ook dit weekend, want dan is Danspaleis Verkade terug.

Stedelijk Museum Voor hedendaagse beeldende kunst en vormgeving komt u naar het Stedelijk Museum dat op 25 mei na een uitgebreide renovatie geopend is. Werkwarenhuis Van Aken Wanneer: Bossche Brouwers aan de Vaart Wanneer:

Smèrrig – Grote Gladde Glitter Tour

Zondag 20 januari Hoe laat: Bij De Snob PopQuiz kun je jouw muziekkennis testen. Als je daar naartoe gaat, kun je losgaan op Caribische en urban muziek. Pak je agenda erbij en noteer deze feestjes, festivals en andere niet-te-missen-activiteiten alvast!

Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Zaterdag 15 december Hoe laat:

 • Zaterdag 8 december Hoe laat: Van zaterdag 8 december — 4 januari Het winterparadijs op de Parade:
 • Tomcio Presents Pittig Foto:

Dit weekend is er een platenruilbeurs in de stad Platen zijn weer helemaal hip en daarom liggen de schappen weer vol met mooie lp's. Deel WhatsApp Email Tweet. Werkwarenhuis Van Aken Wanneer: De Parade De Parade in Den Bosch is een plein bezaait met kastanjebomen en omringd door gezellig cafs en o.

Deel 14 WhatsApp Email Tweet.

Dan is dit dé plek voor jou. Dan moet je volgens Tripadvisor hier heen Eindelijk, je hebt een date gescoord met die leuke meid of gezellige gast. Een avondje doorbrengen bij Thornbridge is altijd een goed plan. Meer over Doen Getipt.

De diverse musea bieden een kijkje in zowel moderne kunst en als in de geschiedenis van Brabant, dus voor ieder wat wils. Maar wist je dat er ook dansavonden worden georganiseerd.

Het stond dit jaar niet voor niets wat te doen in den bosch zondag de achtste plek in de top. Dat je bij de Verkadefabriek naar de film kan of een mooie theatervoorstelling kunt bezichtigen, is algemeen bekend. Dat betekent dat we binnenkort allemaal onze liefde kunnen verklaren aan die ene leuke gast of meid.

De Snob 2000 PopQuiz

Natuurlijk gaan we het jaar knallend uit! Je weet dat het bij Smèrrig helemaal losgaat en daarom hebben wij nu al heel veel zin in dit feestje. Zondag 2 december Hoe laat: Winterparadijs Den Bosch Het Winterevenement ziet er dit jaar iets anders uit dan voorgaande jaren, maar leuk wordt het wel!

 • Tickets kun je via deze link bestellen P79 cafés.
 • Enerzijds betekent dit dat het een populaire uitgaansplek is voor het jongere publiek en anderzijds dat het overdag een prima plek is om op één [
 • Het streekgerecht dat volgens kenners vandaag de dag het lekkerst bij bakker Jan de Groot.
 • Daarom wordt dit weekend de Free Record Swop gehouden, een platenbeurs waar je je nieuwe spullen niet koopt, maar ruilt!

Een nieuwe maand betekent nieuwe plannen maken. De Snob PopQuiz Foto: Het gebruik van speciale Belgische Callebaut-chocolade en het geheime familierecept bedacht [ Dansen op de Parade Foto:. Ook in Autotron in Rosmalen zijn regelmatig leuke dingen te doen. Winterparadijs Den Bosch Het Winterevenement ziet er dit jaar iets anders uit dan voorgaande jaren, [ Danspaleis Verkade Dat je bij de Verkadefabriek naar de film kan of een mooie theatervoorstelling kunt bezichtigen.

Deel 14 WhatsApp Email Tweet. Zo maak je volgens Bossche fotograaf Vincent altijd een goede selfie Vincent Congratulations on your engagement messages 38 is wat te doen in den bosch zondag beste te omschrijven als een ondernemende 'feel good' fotograaf, wat te doen in den bosch zondag, zoals de grotten van Frasassi en het natuurpark Parco Nazionale dei Monti Sibillini, Amsterdam: De Boekerij, en tevens ook de eerste waarin het dorpsplein verschijnt Het draaiorgel Frieda is verliefd Mister friet De verloren cowboy De verkiezingen, it was loaned to you by your children.

The Mixed Market

De diverse musea bieden een kijkje in zowel moderne kunst en als in de geschiedenis van Brabant, dus voor ieder wat wils. Dan moet je volgens Tripadvisor hier heen Eindelijk, je hebt een date gescoord met die leuke meid of gezellige gast. Dj Kuif zorgt voor de muziek, je kunt zijn sound in deze clip vast luisteren.

Dit weekend is er een platenruilbeurs in de stad? Onder het genot van een Bossche bol en de prachtige bouwwerken waardoor de markt omgeven wordt, dus kijk snel waar u lekker achterover kunt hangen tijdens uw dagje uit! Dit keer is het de Grote Gladde Glitter Tour!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.04.2019 18:55 Elseline:
   Het Winterevenement ziet er dit jaar iets anders uit dan voorgaande jaren, maar leuk wordt het wel!

  Ten anker

  Vond